Review | HEMA Matt Lip Cream

IMG_6025

HEMA heeft iets nieuws! Namelijk de HEMA Matt Lip Cream. Ze zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en ik laat ze vandaag alle 6 aan jullie zien en vertel ik wat ik ervan vind. Kijk je mee? 

IMG_6043

Steeds meer merken komen met matte lipkleuren en dan mag HEMA natuurlijk niet achterblijven. HEMA Matt Lip Cream belooft XXL kleurintensiteit met een matte finish. Ik ben benieuwd! De verpakkingen zien er in ieder geval gelikt uit. Echt HEMA, maar ook stijlvol door de matte zwarte dop. De kleuren van links naar rechts: 03 Raspberry – 05 Burgundy – 04 Wine – 01 Nude – 02 Pink – 06 Plum. De kleuren zijn lekker verschillend (behalve 03 en 05, die lijken toch wel veel op elkaar), dus zit er voor iedereen wel iets tussen.

IMG_6048

De applicator ziet er zo uit. Prima om de Nude kleur mee aan te brengen, maar met de rode lipsticks had ik toch wat meer moeite. Ik kan niet heel netjes werken met zo’n applicator.

IMG_6065

Eerst wilde ik ze even op mijn huid testen. De kleurintensiteit is inderdaad erg goed! Ik moet zeggen dat de lip creams direct al erg droog aanvoelen op mijn huid. Zoals je ziet trekken de kleuren ook in de lijntjes van mijn arm. De kleuren drogen wel lekker mat op, precies de bedoeling van dit product natuurlijk. Ik was benieuwd hoe de kleuren zouden uitkomen op mijn lippen.

hema-matt-lip-cream

Raspberry – Burgundy – Nude 
Pink – Wine – Plum

HEMA Matt Lip Cream

Hierboven zie je de kleuren op mijn lippen. Ik vind dat het nog wel een klusje is om de kleuren netjes op je lippen aan te brengen. Ook omdat de kleuren zo mat zijn, drogen ze direct op en kun je er weinig kanten meer mee op. Secuur aanbrengen dus! Mijn lippen zijn erg droog van nature en ik denk dat deze matte lip creams daardoor niet zo geschikt zijn voor mijn lippen. Ik vind de kleuren wel erg mooi, vooral Nude en Wine. Over Plum ben ik het minst te spreken, want die is erg vlekkerig en kreeg ik echt niet fatsoenlijk aangebracht.

De lipsticks overleven een klein hapje en een drankje, maar blijven niet muurvast zitten. Zodra je de lip cream eraf haalt, korrelen ze er vanaf. Heel bijzonder! Ze voelen wel erg droog aan op mijn lippen en daar moet je wel even aan wennen. De Mat Lip Creams van HEMA kosten €4,50 en ik vind ze absoluut het proberen waard! En dat kan natuurlijk makkelijk met zo’n fijn prijsje.

IMG_6027

Wil jij de Matt Lip Cream van HEMA ook proberen? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 21 maart 2017 / 18:24

  Wat zijn ze mooi! Plum is niet zo mijn ding, maar de andere kleuren staan je prachtig! Het klinkt als een fijn product, beter dan veel van die kleverige lipglosses.

 2. 21 maart 2017 / 18:54

  Ik vind alleen Plum een beetje vlekkerig, verder zijn ze prachtig!

 3. 21 maart 2017 / 19:03

  Ik vind deze lipcreams er heel goed uit zien. Ik heb reviews gelezen van mensen die ze qua dekking toch niet zo fijn vonden maar als ik jouw foto’s zo zie dekken ze toch wel goed. Ik zou dit product zelf wel willen uitproberen en zou dan kiezen voor de nude/zachtroze kleur, die vind ik heel mooi en subtiel.

 4. 22 maart 2017 / 12:05

  Wine staat je goed! Zonde van Plum, die hadden ze niet mogen uitbrengen. Verschrikkelijk, die dekking!
  Ik ben erg benieuwd naar de Longer Lasting Lipsticks van HEMA. Een vriendin van me had er laatst eentje op tijdens het uitgaan en die bleef echt muurvast zitten, zelfs na de nodige biertjes. Indrukwekkend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *