Review: Kruidvat The Master Perfumer Cherry Bloom

Review: Kruidvat The Master Perfumer Cherry Bloom

 photo IMG_2917a.jpg

Parfum in een vrolijk, roze en chique ogend doosje. Het zou net zo goed de nieuwe geur van Escada of iets dergelijks kunnen zijn, maar dat is het niet. Jullie hebben het hierboven al kunnen lezen, hij is van Kruidvat! Ik was ontzettend benieuwd naar dit parfum en ik kon dan ook niet wachten om hem te testen. Kijken jullie mee naar mijn bevindingen over The Master Parfumer Cherry Bloom No. 18? 

 photo IMG_2919a.jpg

Leuke informatie op de achterkant. De parfumeur blijft het parfum evalueren, bewerken en verfijnen totdat er een perfecte harmonie van noten is ontstaan. Het serienummer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd. Cherry Bloom is dus de 18e geselecteerde variant. De noten die erin zitten zijn: framboos, kersenbloesem en blond hout.

 photo IMG_2923a.jpg

Als je niet beter zou weten, zou je denken dat je hier een fles van pak weg 25 euro ziet. Echter kost deze flacon gevuld met eau de toilette, waar 50ml in zit, slechts €7,99. Slim van Kruidvat door er een andere merknaam aan vast te hangen. Het voelt zo niet aan als een goedkoop product.

 photo IMG_2924a.jpg

Ik vind de geur absoluut niet goedkoop ruiken. Je ruikt wel eens parfums (met name in het openbaar vervoer) waarvan je gewoon kunt ruiken dat ze goedkoop zijn. Hoofdpijn parfum noem ik die altijd. Ik word daar zelfs een beetje misselijk van. Bij deze geur heb ik dat helemaal niet. Integendeel zelfs. Ik vind hem erg lekker ruiken! De geur is lekker zoet en bloemig en zeker niet zwaar.

De flacon ziet er goed uit, net zoals het doosje overigens. Leuk dat de letters TMP (The Master Perfumer) op de achterkant van de flacon staan. Ik had niet verwacht dat de geur zo lang zou blijven hangen. Als ik hem ’s ochtends opspuit, ruik ik hem in de middag nog steeds! Daarna begint hij wel een beetje te vervagen. Een keer extra spuiten op de dag kan dus geen kwaad.

Dat een lekker geurtje helemaal niet duur hoeft te zijn, bewijst dit parfum van Kruidvat! Ik ben erg tevreden en als je de gelegenheid krijgt om deze geur te kunnen ruiken, doe dat dan vooral. Voor het geld hoef je hem in ieder geval niet te laten liggen.

Zijn jullie al in het bezit van één van The Master Perfumer geuren? 

Liefs van Tedje

Volg:

25 Reacties

 1. 24 mei 2013 / 10:36

  Klinkt erg fijn en als die niet goedkoop ruikt is dat een grote yay!
  Ik zag ook dat ze mini’s hadden ^^

 2. 24 mei 2013 / 10:45

  In verschillende vlogs hadden mensen het hier al over. Hij lijkt me zo lekker!

 3. 24 mei 2013 / 23:34

  Alleen vanwege het doosje en de fles lijkt het mij al een heerlijk luchtje hehe.

 4. 25 mei 2013 / 11:12

  Lijkt me ook een lekkere parfum! Je hebt nu ook van die kleine versies hiervan, purse sprays. :)

 5. Mari
  16 mei 2015 / 19:28

  Ik heb toevallig deze geur met moederdag gekregen van mijn schoondochter.Hij ruikt zo lekker.Een aanrader

 6. Mark en Anita Baas
  18 november 2022 / 23:32

  Heerlijke geur,jammer dat hij niet meer te krijgen is.Deze is mijn favoriet. Heb 5 verschillende staan.

 7. W
  9 maart 2023 / 12:23

  Is deze ergens verkrijgbaar vind het nergens meer

  • Tedje
   Auteur
   14 maart 2023 / 15:42

   Het zou kunnen dat deze niet meer beschikbaar is: dit artikel is ook al 10 jaar oud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *