Review: Less is More – natuurlijke haarverzorging

 photo IMG_7949.jpg

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van de webshop Heavenly Pure of ik producten van Less is More wilde testen. Ik had nog geen ervaring met dit merk, maar naar natuurlijke haarverzorging ben ik altijd nieuwsgierig. Mijn hoofdhuid is namelijk de laatste tijd weer erg onrustig (ik heb eczeem) en natuurlijke shampoo en conditioner kon ik wel gebruiken!

 photo IMG_7954.jpg

Ik kreeg de Less is More Neem Scalp Relieve Shampoo en Conditioner opgestuurd, samen met de Herbal Tonic Leave-In Scalp Treatment en de Elderflower Salt Spray.

De Neem Scalp Relieve Shampoo en Conditioner zijn speciaal voor mensen met een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Check! Normaal gebruik ik shampoo van Neutral, maar ik ben altijd bereid om iets nieuws te proberen. In de Neem Scalp Relieve Shampoo zou de hoofdhuid weer in balans brengen. De shampoo bevat organische neem (wordt in India al eeuwen geroemd om zijn helende werking bij tal van huidongemakken, zoals roos), hennepzaad olie en honing. De geur van de shampoo is niet heel aangenaam en heel anders dan je waarschijnlijk gewend bent van een shampoo. Even wennen dus!

Ik heb de shampoo nu een tijdje in gebruik en ik moet zeggen dat ik er wel enthousiast over ben! Mijn hoofdhuid is een ramp (ik heb er nu ook speciale lotion voor), maar deze shampoo maakt het zeker niet erger en hij irriteert de wondjes op mijn hoofdhuid ook niet.

De conditioner voelt heel zacht aan en ruikt hetzelfde als de shampoo.

 photo IMG_7955.jpg

 

De Edelflower Salt Spray zorgt ervoor dat je haar meer textuur, volume en stevigheid krijgt voor een echte beachlook. Ik heb hem een paar keer uitgeprobeerd op mijn haar en ik merk dat de Salt Spray het beste werkt een dag nadat ik mijn haar heb gewassen. Ik merk dat mijn haar wat stroever wordt en niet meer zo glad als voorheen en dat ik daardoor mijn haar wat beter in model kan kneden. Fijn spul!

De Herbal Tonic Leave-In Scalp Treatment heb ik helaas niet goed kunnen testen, omdat mijn hoofdhuid zo onrustig is de laatste tijd dat ik er geen gekke dingen mee wil doen. Gewoon shampoo, conditioner en beach spray gaat prima, maar een echte leave-in treatment durfde ik toch nog niet aan.

 

 photo IMG_7960.jpg

Al met al ben ik enthousiast over de producten van Less is More! Ze zijn wel prijzig in aanschaf, maar als je natuurlijke producten wil, dan ben je hier wel aan het goede adres. Je kunt Less is More vinden in de webshop van Heavenly Pure, een ‘natural beauty shop’.

Less is More Neem Scalp Relieve Shampoo (200ml) – €25
Less is More Neem Scalp Relieve Conditioner (200ml) – €27
Less is More Elderflower Salt Spray (200ml) – €26
Less is More Herbal Tonic (200ml) – €25

Wat is jouw eerste indruk van de producten van Less is More?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 13 augustus 2015 / 08:33

  Fijn dat je enthousiast bent. Ik zou deze producten niet zo snel aanschaffen. Ik wil altijd meteen ‘heel de collectie’ hebben en dan vind ik dit toch wat te prijzig.

 2. 13 augustus 2015 / 09:05

  Jammer dat ze wat aan de dure kant zijn, maar verder lijken me het wel erg fijne producten :-)

 3. 13 augustus 2015 / 11:06

  De prijs is inderdaad niet niks, maar ik geloof wel dat ze erg fijn zijn! Ik heb zelf ook een gevoelige hoofdhuid en wil het liefste ook alles zoveel mogelijk natuurlijk. Ik pas ook de low poo methode toe, erg leuk :)

 4. 13 augustus 2015 / 14:41

  Ik vind het altijd heel erg fijn als er producten worden uitgebracht die ook daadwerkelijk werken bij een gevoelige hoofdhuid, omdat ik weet hoe vervelend het kan zijn. Klinkt goed!

 5. 13 augustus 2015 / 23:11

  Wat handig! Ik heb ook last van mijn hoofdhuid, misschien moet ik dit wel eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *