Review | Love OPI XOXO – kerstcollectie 2017

OPI xoxo 1

OPI brengt dit jaar de Love OPI XOXO collectie uit met 12 prachtige limited edition nagellakken. En leuk nieuws: OPI heeft voor het eerst sinds de oprichting in 1989 een update doorgevoerd aan . Ik laat vandaag alle 12 kleuren aan je zien! 

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan: de feestdagen! Drie dubbel feest, want: gezelligheid met familie en vrienden, lekker eten én mooie kerstcollecties van make-up merken. Dat is toch genieten geblazen?!

OPI xoxo 2

OPI xoxo 3

De Love OPI XOXO collectie bestaat uit luxe cream tinten, schitterend goud en zilver en diepe en elegante donkere kleuren. Wat opvalt is dat er drie verschillende roodtinten zijn en een heleboel donkere kleuren.

OPI xoxo 6

OPI Ornament to be together

Allereerst: hoe leuk is deze naam! Weer een compliment naar het creatieve brein achter het verzinnen van de productnamen bij OPI. Ornament to be together is echt de perfecte nagellak voor de feestdagen. Deze ga ik volgende maand (misschien al wel eerder) sowieso op mijn nagels dragen. Als je je nagels hebt voorzien van deze kleur, hoef je al niet veel meer te doen aan accessoires om je polsen, want dit is al een enorme eyecatcher! Ornament to be together dekt in twee laagjes.

OPI xoxo 9

OPI Sending you holiday hugs

In deze collectie zitten drie verschillende rode tinten. Dit is de kleur rood die er voor mij het meest uitspringt! Een prachtige, elegante rode kleur met een subtiele gouden shimmer. Met zo’n kleur zit je gegarandeerd goed voor de feestdagen. Ook deze lak dekt in twee laagjes.

OPI xoxo 8

OPI My wishlist is you

We gaan maar gelijk door met de andere rode tinten. Dit is een felrode kleur, een kleur die sowieso niet mag ontbreken in je nagellak stash. Altijd goed om te dragen, niet alleen met de feestdagen! Hier ga je heel veel plezier van hebben… Dekt in twee laagjes.

OPI xoxo 15

OPI Adam said, “It’s New Year’s Eve”

De derde kleur in het rijtje is iets minder fel dan My wishlist is you. De verschillen zijn niet heel groot, het is puur een andere tint rood. Mocht je twijfelen over een van deze twee, ga ze zeker even in het echt bekijken! Dan zie je het verschil nog beter.

OPI xoxo 4

OPI Snow glad I met you

Deze lak (met weer een té leuke naam) is een witte, parelmoerkleurige nagellak. Je moet ervan houden! Persoonlijk niet mijn favoriet, maar het is wel een nagellak die goed dekt en egaal aanbrengt. Dat zie je niet vaak met dit soort kleurtjes! Je hebt drie laagjes nodig.

OPI xoxo 5

OPI The color that keeps on giving

Een babyroze shimmer nagellak, dat verwacht je niet heel gauw in een kerstcollectie. Ook dit soort kleurtjes draag ik eigenlijk bijna nooit. De nagellak glanst mooi, alleen na drie laagjes zie je nog steeds de randjes van mijn nagel doorschijnen. Jammer!

OPI xoxo 14

OPI Top the package with a beau

Wat een bijzondere nagellak is dit! Een hele donkerbruine kleur met gouden flakes, prachtig! Een wat gewaagdere kleur, maar ik vind hem erg geslaagd! Dit is echt even weer wat anders.

OPI xoxo 11

OPI Wanna Wrap?

As we speak (of beter gezegd: write) draag ik deze kleur op mijn nagels! Na twee lagen wordt de kleur zo donker, dat het bijna tegen het zwarte aan zit. I like it! In bepaald licht zie je toch dat het om een paarse kleur gaat.

OPI xoxo 7

OPI Gift of gold never gets old

Hou jij wel van een beetje goud? Dan is dit de perfecte kleur! Gift of gold never gets old is een gouden ‘frost’ nagellak met een heel klein beetje shimmer. Breng deze nagellak extra secuur aan, want hij is best streepgevoelig. Met een glittery topcoat er overheen ben je helemaal klaar voor kerst en New Year’s Eve!

OPI xoxo 13

OPI Holidazed over you

Een diepe, inktblauwe kleur. Ik vind hem prachtig! Op mijn wijsvinger en middelvinger draag ik één laagje, op mijn ringvinger en mijn pink twee laagjes. Even om aan te geven hoe goed de nagellak dekt na slechts één laagje. Bij twee laagjes wordt de kleur donkerder en zie je minder goed het blauw, dan lijkt het namelijk bijna zwart!

OPI xoxo 12

OPI Coalmates

Een donkergrijze/blauwe kleur met lekker veel (holografische) shimmer. Een hele bijzondere kleur die je niet veel ziet, I like it! Dit is zo’n typisch kleurtje dat je in de winter lekker lang kunt door dragen, niet alleen tijdens de feestdagen. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes en de dekking is super goed. Ook lakt de nagellak heel fijn.

OPI xoxo 10

OPI Feel the chemis-tree

Ook weer complimenten over deze naam, zo grappig! Van deze kleur ben ik minder gecharmeerd. Het is een paarse lak met roze/paarse/gouden glans. Zoals je ziet glanst de nagellak erg mooi!

Over de kwaliteit van de nagellak van OPI ben ik altijd heel erg te spreken. Het is niet voor niets een van mijn favoriete nagellak! OPI blijft bij mij makkelijk 1,5 week op mijn nagels zitten zonder problemen. Ik gebruik dan altijd een basecoat van OPI of Kiko en een topcoat van OPI of Sally Hansen. Deze combinaties zijn echt top. Verder zijn de flesjes erg mooi (ze staan niet voor niets heel vaak op mijn flatlays!) en de kwastjes lakken erg fijn.

De nagellak uit de Love OPI XOXO collectie kost €14,95 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooist? 

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

 

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 15 november 2017 / 20:20

  Ik vind die donkerbruine met gouden flakes wel heel mooi. Alleen jammer dat opi niet dierproefvrij is

 2. 15 november 2017 / 20:45

  Oh wauw, wat een prachtige kleuren! Die aparte rode kleur is echt prachtig, net als de donkerbruine met gouden glimmers!

 3. 16 november 2017 / 10:13

  Wauw, prachtige collectie weer. Ik ben vooral dol op die donkere tinten, dat vind ik zo classy.

 4. 16 november 2017 / 14:51

  Ik vind die lichtroze en zilveren het mooiste! Ik ben ook enorm fan van rode nagellak, maar daar heb ik al drie verschillende varianten van, hihi.

 5. 20 november 2017 / 10:29

  Wat een mooie kleuren. Ik houd van rood en vind deze variant echt heel mooi. Ik krijg helemaal zin in de Kerst met het zien van deze mooie feestkleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *