Review | Miss Sporty Clubbing Color

miss-sporty-clubbing-color

Goed nieuws voor budget nagellak liefhebbers: Miss Sporty heeft namelijk zes nieuwe kleuren aan het Clubbing Color assortiment toegevoegd. Ik laat er vandaag drie aan je zien!

Hou jij wel van budgetprijsjes? Dan is Miss Sporty wat voor jou, want per stuk kosten de flesjes maar €1,99. Een hele fijne prijs dus. Maar hoe is de kwaliteit? Ik testte de nagellak uit. De nagellak belooft in 1 minuut droog te zijn en dat moest ik natuurlijk eerst zien, dan geloven!

Miss Sporty Clubbing Color

De drie kleurtjes die ik heb zijn 021 (mintgroen), 043 (roze) en 027 (peachy). De nagellak heeft geen naam, alleen een nummer. Dat vind ik altijd jammer!

miss-sporty

De mintgroene variant is lekker vrolijk en een typisch kleurtje voor de lente en de zomer. Op bovenstaande foto draag ik twee lagen. Een derde laag is wel wenselijk, want zoals je ziet dekt hij niet helemaal in twee laagjes.

miss-sporty-2

Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes en de dekking van deze nagellak (043) is al wat beter. Het is een oudroze kleur die je eigenlijk het hele jaar door wel kunt dragen.

miss-sporty-1

Deze peachy lak is een echte zomerse kleur en vooral leuk als je handen wat bruiner zijn. Ook hier ben ik niet zo kapot van de dekking. De nagellak lakt streperig en dat is niet zo fijn.

Of de nagellak snel droogt? Redelijk snel, maar zeker niet binnen 1 minuut. Helemaal niet omdat je vaak 3 laagjes moet aanbrengen, omdat de nagellak anders niet goed dekt. De nagellak bleef anderhalve dag goed op mijn nagels zitten en daarna begon het als een malle te chippen.

De kleurtjes vind ik redelijk leuk, het ziet er in het flesje in ieder geval erg vrolijk uit. Over de kwaliteit ben ik helaas minder te spreken. Natuurlijk is de nagellak niet duur (nog gen 2 euro) en mag je niet verwachten dat het dezelfde kwaliteit heeft als bijvoorbeeld Essie of OPI, maar de nagellakjes lakken streperig en blijft niet lang op je nagels zitten. Prima als je snel een nagellakje wil hebben dat niet al te duur is en je maar een avond op wil doen, maar anders zou ik deze kleurtjes helaas links laten liggen!

Heb jij wel eens nagellak van Miss Sporty geprobeerd? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 26 april 2017 / 07:15

  De kleurtjes zijn wel leuk, jammer dat ze niet zo lang blijven zitten.

 2. 26 april 2017 / 10:12

  Tweede kleurtje is lief! Ben sowieso toch meer fan van een topcoat over nagellak heen dan niks.. Kan nooit lang blijven zitten dan!

  • Tedje
   Auteur
   28 april 2017 / 13:44

   OPI en Essie nagellak blijft bij mij zonder topcoat bijna 2 weken zitten… Maar inderdaad, een topcoat is altijd het proberen waard!

 3. 26 april 2017 / 22:44

  Schattige kleuren, maar jammer van de dekking..

 4. 30 april 2017 / 10:01

  Wat een lieve kleurtjes zeg, fijne review heb je geschreven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *