Review: Naked Basics palette

Review: Naked Basics palette

 photo IMG_1596a-1.jpg
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, verlaat Sephora vanaf 1 juni ons land. Heel erg jammer wat mij betreft, want ze verkochten er merken die nergens anders in Nederland te verkrijgen zijn zoals Too Faced en Urban Decay. Ik heb het Naked 2 palette al in mijn bezit, maar toen ik een tijdje geleden ging shoppen met een vriendin en we dit mooie palette zagen, moesten we hem wel meenemen. Zeker omdat er op het tweede make-up product 50 procent korting zat. Ik ben in het bezit van het Naked Basics palette! 

 photo IMG_1597a.jpg

Maar waarom moest je nou dit palette kopen Tedje? Er zijn toch veel overeenkomsten tussen het Naked 2 palette en het Naked Basics palette? Oké, je hebt voor een gedeelte gelijk, maar voor een gedeelte ook niet. In dit palette zitten zes kleurtjes, in het Naked 2 zitten twaalf kleuren. Dat is al een verschil. Dit palette is ontzettend handig als je ergens een nachtje gaat slapen of een weekendje weggaat.

 photo IMG_1598a.jpg

 photo IMG_1599a.jpg

In het Naked Basics palette zitten vijf matte oogschaduws en een oogschaduw met een lichte shimmer.

 photo IMG_1601a.jpg

 photo 4170af65-2d06-495a-be44-212938774bc0.jpg

 photo IMG_1607a.jpg

De aller eerste kleur in het palette is Venus, dit is de oogschaduw met shimmer. Ik ben blij dat hij erin zit, want ik gebruik namelijk graag een shimmery oogschaduw als highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek.

Foxy zit ook in het Naked 2 palette. Dit is een matte, lichte gele kleur. Door deze gele ondertoon kun je je rode oogleden een beetje camoufleren. Deze kleur is zoals je ziet op de swatch foto, bijna identiek aan mijn huidskleur.

Walk of Shame is de roze variant van Foxy. Een mooie, neutrale kleur als je het mij vraagt.

Dan komen we aan bij de wat donkere kleuren: Naked 2. Een lichtbruine kleur die perfect is voor in de arcadeboog.

Faint is een donkerbruine kleur die ook heel geschikt is voor in de arcadeboog.

Dan als laatste in het palette zit Crave, een super goed gepigmenteerde, matte zwarte kleur. Deze kleur kun je prima gebruiken als eyeliner, waar ik zelf een voorstander van ben. Fijn dat deze kleur erin zit, want nu kun je alle kanten op met dit palette. Je kunt zelfs een smokey look ermee maken!

 photo IMG_1604a.jpg

Ik heb nog geen minuut spijt van deze aankoop. De naam van dit palette omvat de perfecte beschrijving: basics. Met deze kleuren kun je een perfecte, basic look maken die geschikt is voor iedere dag. De pigmentatie van het palette is geweldig en de kleuren zijn ook nog eens uitstekend blendbaar. Dit palette kost rond de €24. Als je hem nog wil scoren, ben er dan snel bij! Voor je het weet is het 1 juni en zijn alle Sephora’s weg uit Nederland.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

28 Reacties

 1. 30 maart 2013 / 08:04

  Hoe meer ik dit palette zie, hoe meer ik hem wil hebben. ;-) De matte kleurtjes en het handige formaat spreken me echt enorm aan.

 2. Wendy (B)
  30 maart 2013 / 08:31

  Ik zou het toch willen hoor :)

 3. 30 maart 2013 / 08:38

  Eerst vond ik hem te basic, maar aan de andere kant is dat wel super handig! Handig ook die zwart erin, dan kan je er net iets meer mee.

 4. 30 maart 2013 / 09:06

  ziet er goed uit :D zelf ben ik steeds meer van de neutrale looks aan het worden :3

 5. 30 maart 2013 / 10:07

  Wauw zo mooi ik wil hem ook graag nog kopen!

 6. 30 maart 2013 / 10:14

  Wat een prachtig palette, lijkt me heel erg handig om mee te nemen.

 7. 30 maart 2013 / 11:33

  Van al die reviews over dit palette word ik heel hebberig! Investeren in goede basics, voor een look die je dagelijks kunt dragen.

 8. 30 maart 2013 / 11:46

  Mooi palette, maar het is niet echt een aanvulling voor mijn stash…

 9. 30 maart 2013 / 15:41

  Bij elke review die ik lees denk ik OH ik moet hem hebben, maar ik heb al te veel van dit soort kleurtjes.. *must resist* Ohh hij is zo mooi:D

 10. 30 maart 2013 / 21:56

  Aahhh men, ik vind hem zo ontzettend mooi! Schitterend hoe de pigmentatie spreekt. Ik was laatst in de Sephora, maar helaas was alles van UD al uitverkocht. :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *