Review: NARS Albatross highlighter

 photo IMG_0387a.jpg

Jullie hadden hem nog steeds van me tegoed: de review van mijn NARS Albatross highlighter. Ik kocht hem begin mei toen ik in Engeland was. Inmiddels heb ik de higlighter dus al twee maanden in gebruik en ik kan jullie alvast vertellen: I’m in love! 

 photo IMG_0388a.jpg

Mijn vriendinnen verklaarden me voor gek. €28,50 had ik voor een klein doosje over. Ik was zo blij als een kind toen ik mijn pinpas door de gleuf haalde. Een mini shopaholic momentje eigenlijk en dan hebben we het nog over een relatief onschuldig bedrag. Ik had er zoveel goeds over gehoord en gelezen en toen ik Albatross swatchte bij Selfridges in Londen, wist ik het zeker. Come to mommy! 

 photo IMG_0389a.jpg

 photo IMG_0394a.jpg

 photo IMG_0334a.jpg

Ik had nog nooit iets van NARS gehad, maar eens moet je eerste keer zijn toch? De verpakking alleen al vind ik prachtig. Niet teveel poespas, gewoon zwart met witte letters. Aan de binnenkant van het doosje zit een spiegeltje. Ook altijd handig! Verder is de verpakking ook heel erg stevig.

 photo IMG_0399a.jpg

 photo IMG_0408a.jpg

Op de bovenste foto ziet Albatross er niet al te aantrekkelijk uit, toch? Gewoon een witte poeder, niks bijzonders aan. Maar toch is dit een hele bijzondere highlighter. Op de onderste foto zie je dat al meer. Albatross geeft namelijk een prachtige goudgele glans af. Wauw!

 photo IMG_0422a.jpg

Hier zie je het effect op mijn hand. Dit is echt de mooiste highlighter die ik in mijn bezit heb, samen met de M.A.C. Lustre Drops.

 photo IMG_1920a.jpg

Op bovenstaande foto heb ik de higlighter heel subtiel op mijn jukbeenderen aangebracht. Albatross glans echt prachtig en het maakt je look helemaal af!

Ik ben ontzettend blij met NARS Albatross. Het is absoluut een prachtige toevoeging aan mijn stash :)

Ben jij bekend met NARS? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 10 juli 2014 / 07:11

  Ik heb deze laatst ook in Londen gekocht en ben er nog steeds zo blij mee. Ik heb ook de ELF dupe hiervan, maar de NARS is veel gouder. Veel plezier met je nieuwe king of the glow :)

  • Tedje
   Auteur
   10 juli 2014 / 14:25

   Dat gaat zeker lukken! Tof dat ELF een dupe heeft, wist ik niet!

 2. 10 juli 2014 / 09:37

  Ik heb deze ook, wat een plaatje is het! Staat je mooi!

 3. 10 juli 2014 / 09:58

  Ja, deze is prachtig! Ik heb deze ook en ik vind ‘em zó mooi. Helemaal als de zon schijnt glanst hij erg. Ik heb ook Deep Throat (blush). Die is ook al zo mooi!

  • Tedje
   Auteur
   10 juli 2014 / 14:25

   Oh de blush staat ook nog op mijn verlanglijstje, maar dan moet ik eerst wat make-up producten opmaken, haha!

 4. 10 juli 2014 / 10:48

  Hij is zo mooi! Ik gebruik de laatste tijd wat andere highlighters, maar ik blijf altijd terugkomen bij Nars Albatross! :-)

 5. 10 juli 2014 / 11:16

  Wauw echt prachtig! Deze wil ik zeker nog een keer aanschaffen!

 6. 10 juli 2014 / 12:56

  Heb eingelijk nog nooit iets van nars gekocht maar hoor er altijd lovende dingen over!

 7. 10 juli 2014 / 15:03

  Ik heb ‘m ooit gekocht in parijs en ben er echt verslaafd aan!

 8. 10 juli 2014 / 15:27

  Ik heb hem pas ook geswatched in Parijs, hij is en blijft mooi! Staat je prachtig :)

 9. 10 juli 2014 / 16:59

  Dit is (voorlopig) ook mijn eerste Nars product. Hij is inderdaad echt PRACHTIG! Mooie review!

 10. 10 juli 2014 / 20:01

  Heb deze zelf ook en ben er iedere dag weer blij mee! Zo’n mooie glans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *