Review: Oolaboo producten

Review: Oolaboo producten

 photo IMG_7053a.jpg

Een aantal weken geleden kreeg ik bij Picasso (de kapper waar ik al jaren naartoe ga) een tasje vol producten mee van Oolaboo. Of ik ze wilde testen en er een review over wilde schrijven op mijn blog. Natuurlijk! Ik zag de producten van Oolaboo altijd bij de kapper, maar ik had er nog nooit wat van geprobeerd. Oolaboo staat niet alleen bekend om haar haarverzorgingsproducten, maar ook om hun verzorgingsproducten. Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien uit de laatste categorie. 

Ten eerste: vinden jullie dat de verpakkingen er ook zo prachtig uitzien? Heel strak en ze stralen instant luxe uit. Heel erg mooi! Staat prachtig op je make-up tafel!

 photo IMG_7020a.jpg

 photo IMG_7025a.jpg

Als eerste testte ik de wipe off nectar 3 in 1 daily nutrition cleansing nectar. Het is zowel een cleanser, make-up remover en een tonic in één. Het is een zachte reiniger met o.a. shea butter, abrikoos, sinaasappel en rozenwater. Het is een vloeibare substantie en met een watje kun je alle make-up van ogen afhalen. Als reiniger voor mijn gezicht werkt hij helaas iets minder. Desalniettemin vind ik het een heel fijn product. Handig ook dat het meteen een tonic is, hoef je dat daarna niet meer te gebruiken.

 photo IMG_7026a.jpg

Je kunt de wipe off iedere dag twee keer gebruiken: ’s ochtends en ’s avonds. Maak je gezicht nat met warm water en masseer met je handen het product in in je huid. Daarna kun je het afspoelen. Er zit 200ml in deze verpakking.

 photo IMG_7027a.jpg

 photo IMG_7029a.jpg

Dit is de Oolaboo skin superb balm easy matching nutrition blemish balm, oftewel een BB Cream in de kleur 01. Een BB Cream is een getinte dagcrème. In deze verpakking zit 50ml.

 photo IMG_7030a.jpg

Oh wauw, de flacon waar hij in zit is zo mooi! De dop is van hout en het logo dat erin is gegraveerd maakt het helemaal af.

 photo IMG_4208a.jpg

Zoals je ziet is de BB Cream vrij donker voor mijn huid. De BB Cream is vrij dun, dus pas daar mee op. Ik heb deze BB Cream een aantal keer gebruikt en ik ben tot de conclusie gekomen dat dit geen geschikte BB Cream voor mij is, onwijs jammer! Ik kreeg in de loop van de dag een opmerking van een vriendin: Tedje, je foundation ziet er echt heel raar uit. Ik ging ik de spiegel kijken en inderdaad, mijn foundation zat helemaal niet hoe het behoorde te zitten. Het was zich gaan ophopen onder mijn neus, naast mijn neus, boven mijn wenkbrauwen. Hoe kan dit nou? Ik had het nog wel goed afgepoederd. Ik dacht dat het misschien lag aan het feit dat ik mijn dagcrème niet goed had laten intrekken, maar toen ik de BB Cream aanbracht zonder crème eronder gebeurde precies hetzelfde. Zo zonde, want ik denk dat dit een heel fijn product kan zijn, maar dus niet voor mijn huid.

 photo IMG_7040a.jpg

Een product waar ik wel super enthousiast over ben: de ageless lip balm sealen & healing nutrition balm (10ml). De verpakking is ideaal, want je stopt hem in je tas en je kunt je lippen er ieder moment van de dag mee verzorgen. Hoogtepuntje van deze lipbalm? Hij ruikt naar honing en framboos! Echt super lekker. De balm verzorgt mijn lippen goed en maakt mijn lippen lekker zacht.

 photo IMG_7037a.jpg

Hoe cute is de verpakking! Dit zie je als je het doosje openmaakt waar de lippenbalm in zit.

 photo IMG_7045a.jpg

Twee producten waar ik ook erg enthousiast over ben zijn de dag- en nachtcrème van Oolaboo. Ofwel de saveguard cream en de beauty sleep face cream (50ml).

 photo IMG_7049a.jpg

Wederom zitten de producten weer in een prachtige verpakking. In de dagcrème zit o.a. tomatenextract, olijfolie en macadamia olie. In de nachtcreème zit o.a. avocado, abrikoos, tomatenextract, honing en sheabutter. Klinkt dat niet goddelijk? Zo ruiken en voelen ze in ieder geval wel.

Conclusie? Ik vind alle producten heerlijk, behalve de BB Cream, wat ik ontzettend jammer vind. De producten ruiken lekker, voelen goed aan op mijn huid en verzorgen goed.

Voor de producten moet je wel een kleine duit neerleggen, maar dan heb je ook wat. Je doet bijvoorbeeld heel lang met de dag- en nachtcrème, omdat je maar een beetje nodig hebt om je huid goed te verzorgen.

Wipe off nectar 3 in 1 – €31,50
Skin superb balm blemish balm – €37,50
Ageless lip balm – €19,85
Saveguard cream – €48,30
Beauty sleep face cream – €48,50

Wil je weten waar Oolaboo wordt verkocht bij jou in de buurt? Kijk dan hier

Ken jij het merk Oolaboo al? 

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

 1. 7 december 2013 / 06:24

  Ik kende het merk nog niet, maar wat zien die producten er ontzettend leuk uit! De strakke verpakkingen met dat donkere hout, echt heel mooi. En de producten klinken ook heerlijk, vooral de lippenbalsem zou ik wel willen proberen!

 2. 7 december 2013 / 08:47

  Jammer van de BB cream, maar verder mooie producten! Ik ga dit merk zeker in de gaten houden :)

 3. 7 december 2013 / 09:28

  Wat een prachtige verpakkingen! Jammer van de BB cream, de rest klinkt echt goed!

 4. 7 december 2013 / 10:34

  Haha, toen ik de eerste foto zag, dacht ik dat het kaarsen waren en waxinelichtjes ;-) Ik moet geloof ik nog even wakker worden ;-) Ik ken dit merk niet, maar wauw wat een prachtige verpakkingen! Het klinkt veelbelovend :-)

 5. 7 december 2013 / 12:28

  Ik kende dit merk nog niet. Het uiterlijk van de producten vind ik er mooi uitzien. Jammer dat de BB cream niet zo goed beviel.

 6. 7 december 2013 / 13:27

  Wat een mooie verpakkingen heeft dit merk!

 7. 7 december 2013 / 13:31

  Ik ken het merk wel, ik kijk er altijd naar, maar heb nooit wat ervan gekocht.

 8. 7 december 2013 / 14:06

  Wat zien ze er leuk uit! :)
  Leuke naam voor een merk haha! Ik ben benieuwd naar de dag en nacht crème.

 9. 7 december 2013 / 20:12

  Ik kende het merk nog niet, heeft inderdaad een mooie uitstraling, beetje Rituals achtig! De producten zien er echt heel goed uit (ben vooral benieuwd naar die lippenbalsem, die geur lijkt me héérlijk!)

 10. 7 december 2013 / 21:40

  Wat leuk dat je een tasje mee kreeg om de producten uit te proberen voor je site. Ik vind de producten er erg mooi uit zien, de lippenbalsem lijkt me erg lekker :)

 11. 7 december 2013 / 23:42

  Ik kende het merk nog niet, wat een geweldig mooie verpakkingen! :)

 12. 16 december 2013 / 12:49

  Beste Tedje,

  Leuke review over Oolaboo!

  Jammer dat de BB Cream wat minder bevalt maar ik heb misschien wel een tip voor je (zo breng ik hem zelf altijd aan en ik heb er geen last van wat jij schrijft). Ik doe altijd een toefje op mijn hand. Breng hem niet te dik aan want het is geen super dekkende BB Cream. Daarna breng ik hem aan op mijn voorhoofd en smeer hem goed uit. Dit doe ik ook op andere plekken in mijn gezicht. Daarna laat ik hem even goed intrekken (minuutje) en ga heel lichtjes met een tissue over mijn gezicht, vooral de plekken waar je wat sneller gaat glimmen. Vervolgens breng ik daarover mijn poeder 2x aan. Misschien nog een keer het proberen waard?

  De Wipe Off cleanser verwijdert waterproof make-up inderdaad niet zoals je gewend bent, die gaat er dus minder goed vanaf. Voor je gezicht neem je dan wel voldoende? Ongeveer ter grootte van een 2 euro munt? Als je foundation op hebt is het ook altijd belangrijk om je huid 2 keer met een cleanser schoon te maken. Doe het gewoon lekker in je gezicht met wat water en dan goed afwassen en vervolgens nogmaals herhalen. Met watjes maak je een huid nooit goed schoon want met de vuiligheid die daarop zit ga je vervolgens je huid verder schoon maken………

  Vriendelijke groetjes,
  Marian

  • Tedje
   Auteur
   16 december 2013 / 12:51

   Hi Marian, dankjewel voor je tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *