Review: Paula’s Choice

Review: Paula’s Choice


‘Niets springt zo in het oog bij een eerste kennismaking, als iemands mond, oogopslag en handen. Een te prominent aanwezige lipliner, ogen zonder expressie en nagels en nagelriemen die onverzorgd, droog of gescheurd zijn, maken helaas allesbehalve een goede indruk. Om de eerste indruk in de positieve zin een onvergetelijke te laten zijn, biedt Paula’s Choice een drietal effectieve producten, om altijd bij je te hebben onderweg.’  – Paula’s Choice 

Hier heeft het merk Paula’s Choice helemaal gelijk in! Als je iemand voor de eerste keer ziet, kijk je vaak als eerste naar de ogen, de mond en de handen, tenminste dat doe ik. Ben jij benieuwd naar de nieuwe producten van Paula’s Choice? 

Great Big Lashes Mascara – €10,- 


Wij vrouwen zijn altijd opzoek naar de perfecte mascara die je wimpers langer én voller maken en geen klontjes achterlaten. Hieronder zie je het resultaat van de mascara op mijn oog.

Zonder mascara

Met mascara


Zoals je ziet is de mascara niet heel heftig. Hij maakt je wimpers in ieder geval een stuk donkerder en zwarter. Ook maakt de mascara je wimpers langer, that’s what we want! Wel blijven mijn wimpers een klein beetje aan elkaar plakken doordat het borsteltje mijn wimpers niet helemaal goed separeert. Ik moet er wel bij zeggen dat dit bij iedere persoon anders is!

Long Lasting Anti-Feather Lipliner – €8,95 en tijdelijk verkrijgbaar Naar dit product was ik heel benieuwd. Het is een doorzichtige lipliner die je lippenstift op de goede plek belooft te houden. Als je deze lipliner dus onder je lipstick draagt, voorkom je dat de kleur van je lippenstift in de lijntjes rond je mond gaat zitten. De formule past bij elke kleur lippenstift, handig! De lipliner is niet geschikt voor gebruik bij zeer gladde lipgloss. Wat ik erg handig vind is dat er een twist-up systeem aan de onderkant van de liner zit. Je hoeft hem dus niet aan te slijpen! Ik heb nog niet echt gemerkt dat het product echt helpt tegen ‘het in de lijntjes gaan zitten’ maar het product maakt je lippen wel een stuk zachter waardoor sommige lipsticks niet zo droog meer aanvoelen.

Cuticle & Nail Treatment – €12,50 

In de winter is je huid droger dan normaal, dat is een feit. Ook je nagelriemen hebben daar last van. Dit product van Paula’s Choice zorgt ervoor dat de beschadigde huid rondom je nagels sneller herstelt. De geconcentreerde formule op oliebasis is rijk aan vitamine E en olijfolie, sheabutter en rozenbottel- en teunisbloemolie. Deze stoffen zorgen voor een goede bescherming van je nagels en je nagelriemen. Het product is geur- en kleurstofvrij en plakt niet. Wat ik handig aan dit product vind, is dat je met de penapplicator goed kan doseren.
Mijn nagelriemen zijn soms best wel droog, maar na het aanbrengen van de vloeistof valt dit reuze mee! Echt fijn dus.

De producten zijn voor Nederland en België verkrijgbaar op www.paulaschoice.nl In de maand december krijg je 15% feestkorting op bovenstaande producten via de site!

Kennen jullie het merk Paula’s Choice al? 

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening

Volg:

7 Reacties

 1. 24 december 2011 / 09:31

  Ik kende het merk niet, maar het ziet er goed uit! Vooral die mascara ben ik wel benieuwd naar.

 2. 24 december 2011 / 14:05

  Oh ik ken dit merk helemaal niet, maar het zit er mooi uit!

 3. 24 december 2011 / 14:08

  Ik heb nog nooit van hen gehoord. Is het een Nederlands merk? Die mascara is toch niet wat het moet zijn (voor mij).
  Maar hun product voor de nagelriemen spreekt me wel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *