Review: Pupa City Safari zomercollectie

Review: Pupa City Safari zomercollectie

 photo IMG_1725a.jpg

Metallic zilver, heldere blauwe kleuren en vampy rood: deze combinatie maakt Pupa met haar City Safari collectie. Vandaag een kleine indruk van de Limited Edition collectie van Pupa. Kijken jullie mee naar een uitgebreide review? 

 photo IMG_1729a.jpg

We trappen af met de welbekende Lasting Color Glossy Nail Polish (5ml) in de kleur Golden Cream. Het flesje ziet eruit zoals we gewend zijn. Ik moet niet gelijk aan Safari denken als ik deze kleur zie, meer aan een Bridal collectie. Dat is natuurlijk niet waar het om gaat, laten we gaan kijken naar de kleur en de substantie!

 photo IMG_1788a.jpg

Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes van Golden Cream. Zoals je ziet dekt hij nog niet helemaal, je ziet de witte randjes van mijn nagels door de lak heen. Het is een hele chique, parelmoer kleur met een gouden glans. In de City Safari collectie van Pupa zitten nog vijf andere kleurtjes waaronder rood, goud en khaki groen.

 photo IMG_1732a.jpg

 photo IMG_1733a.jpg

Dit is de City Safari Automatic Liner Sparkling Eyeliner Pencil. Een hele mond vol ja. Deze is te krijgen in de kleur Luxury Gold en Blue Lagoon. Ik laat aan jullie Luxury Gold zien. Zoals de ultra lange naam al zegt: het pencil is automatic. Je kunt hem naar boven draaien en dan slijpen met de bijgeleverde puntenslijper die aan de achterkant van het pencil zit. Hier had ik eerst mijn twijfels bij, maar dat werkt echt als een tierelier!

 photo IMG_1734a.jpg

Het pigment is geweldig. Het is maar net hoe het licht erop schijnt, maar soms lijkt de eyeliner goud te worden. Wauw!

 photo IMG_1738a.jpg

Ook bevat de City Safari collectie vier Cream Eyeshadows, waarvan deze blauwe ‘City Safari Blue’ er eentje van is. Een cream eyeshadow kun je gebruiken als basis voor onder je poeder oogschaduw.

 photo IMG_1739a.jpg

Over het pigment heb ik niks te klagen. Ziet er prima uit! De Cream Eyeshadow heeft een mooie, metallic glans over zich. Links heb ik de kleur iets uitgevaagd, wat nog steeds een mooi effect geeft zoals je ziet.

 photo IMG_1745a.jpg

Een vampy rode lipgloss, niet iets dat je verwacht midden in de jungle, maar rood is nooit fout toch? Naast deze kleur Euphoria Red zijn er nog drie andere Glossy Lips. Deze Ultra Shine Lip Glosses zorgen voor een nagellakachtige glans op de lippen, aldus Pupa. Er zit ook nog eens argan olie in verwerkt, wat willen we nog meer?

 photo IMG_1748a.jpg

 photo IMG_1746a.jpg

De applicator heeft een aparte vorm, zo zie je ze niet vaak. Als je hem vanaf de zijkant bekijkt, is hij plat. Ik moest even oefenen om de lipgloss secuur aan te brengen met deze applicator, maar oefening baart kunst. Vooral omdat het een rode kleur is, zie je het goed wanneer je bent uitgeschoten. Een andere applicator was misschien handiger geweest, al hoewel je met het puntje wel goed de lijnen van je lippen kunt volgen. Bevat deze lipgloss die nagellakachtige glans?

 photo IMG_1749a.jpg

Lippen zonder iets erop.

 photo IMG_1751b.jpg

Lippen met de gloss. Oeh lala, shine bright like a diamond!

 photo IMG_1768a.jpg

Full face met de lipgloss en de Luxury Gold eyeliner onder mijn ogen. De gloss is erg gepigmenteerd en glanst inderdaad mooi. Ook ruikt hij erg lekker, een beetje zoet naar vanille. De gloss plakt niet, wat ik altijd een pluspunt vind. Hij is juist erg zacht en voelt hydraterend aan. Het lijkt net of ik een lipstick op heb met een laagje doorzichtige lipgloss. Een drankje overleeft hij, maar na het eten moet je hem echt bijwerken.

 photo IMG_1771a.jpg

Ik wilde gelijk aan de slag met de Cream Eyeshadow, dus ik heb voor jullie een look ermee gemaakt. Ik gebruikte de blauwe Cream Eyeshadow op mijn gehele bewegende ooglid. Deze bracht ik met mijn vingers aan. Ik merkte dat er niet perse een blauwe poeder oogschaduwkleur overheen hoefde, dus ik liet het hierbij. Ik gebruikte een witte highlighter in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwbot en een paarse kleur in mijn arcadeboog voor wat diepte. Met de Luxury Gold eyeliner zette ik een subtiel lijntje onder mijn oog.

Kortom: leuke collectie met spetterende kleuren. Goed te gebruiken met elkaar, maar ook zeker zonder elkaar.

Lasting Color Glossy Nail Polish – €6,50
Automatic Liner – €14,80
Cream Eyeshadow – €15,30
Glossy Lips – €16,50

De collectie is vanaf april verkijgbaar. Voor verkooppunten kijk op de website van Pupa. 

Wat vinden jullie van deze collectie? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 5 april 2013 / 07:18

  Ziet er goed uit, maar het zijn niet echt mijn kleuren :)

 2. 5 april 2013 / 08:27

  Heel mooie producten, die cream eyeshadow heeft ook een mooie kleur!

 3. 5 april 2013 / 10:48

  Wooaahh, die eyeliner is briljant zeg!! Dat is er een die ik misschien wel aan ga schaffen :)

 4. 5 april 2013 / 12:57

  Ik hou niet zo van deze kleuren, maar het is wel een mooie collectie :)

 5. 5 april 2013 / 14:32

  Wat een prachtige producten. De kleur van de nagellak zou ik zelf niet snel dragen, maar ik vind héél mooi :-) Maar, ook de lipgloss.

 6. 5 april 2013 / 15:30

  Jeetje die eyeliner pencil is mooi, wat een pigment! Het lakje vind ik ook erg leuk, jammer dat hij niet volledig dekt, maar ziet er wel mooi uit.

 7. 5 april 2013 / 21:00

  Beetje klassieke kleurtjes vind ik, vind het niet echt heel erg zomers. Al lijkt de kwaliteit me wel erg fijn :)

 8. 5 april 2013 / 21:52

  WOW! Het kwijl liep nog net niet uit mijn mond bij het zien van de goddelijke Pupa eyeliner pencil.. Wat een schitterende kleur en een waanzinnige dekking. Ik ben het met je eens hoor, zelf had ik er ook niet veel van verwacht. Wauwie! :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *