Review: Remington Curl Revolution (+ winactie!) – GESLOTEN

 photo IMG_6277a.jpg

Een tijdje geleden ging ik naar de perspresentatie van de Remington Curl Revolution. In de plog die ik toen maakte hebben jullie al meer kunnen zien. Vandaag een uitgebreide review én….. Ik mag ook een krultang verloten aan één van jullie. Benieuwd naar de tang en hoe je mee kunt doen met de winactie? Lees dan gauw verder!

 photo IMG_6258a.jpg

 photo IMG_6262a.jpg

Eerst even wat praktische informatie. In de doos zit natuurlijk de krultang, maar ook een gebruiksaanwijzing en een hittebestendig zakje waar je de Remington Curl Revolution in kunt opbergen. Het eerste wat ik dacht toen ik deze krultang zag op het event was: “Huh? Is dit een krultang? Maar het lijkt net een stijltang!”

 photo IMG_6271a.jpg

Het is wel degelijk een krultang! Deze ring kun je twee kanten op bewegen: links en rechts. De tang gaat dan draaien in de richting die jij wil. Klik hier voor het filmpje hoe dat er precies uit ziet.

 photo IMG_6269a.jpg

Hier moet je haar tussen. Pak niet te grote plukken, want dan gaat het fout! En dat willen we natuurlijk niet.

 photo IMG_6268a.jpg

 photo IMG_6267a.jpg

Je kunt de tang instellen op vijf verschillende temperaturen: 160 – 180 – 200 – 220 – 230. Hij zet hem automatisch op 200. Als je nu echt heel dun haar hebt, zou ik hem op 160 of 180 zetten. Als je dik haar hebt, kan hij best op 220 of 230. Natuurlijk moet je je haar wel eerst goed beschermen met een beschermingsproduct. Met de plus en de min kun je de temperatuur hoger of lager zetten.

Op het event werden mijn haren gekruld en wauw wat was dat mooi! Ik ben zelf geen haarstyliste en krullen maken in mijn eigen haar vind ik ontzettend moeilijk. Ik heb kort haar en ik doe het gewoonweg nooit. Ik trommelde mijn zusje op als model. Zij heeft zulk mooi lang en dik haar: perfect als testpersoon! De krultang heeft een minuutje nodig om op te warmen, echt super snel! Let’s go!

 photo IMG_6609a.jpg

Dit is het haar van mijn zusje zonder dat ze er iets mee heeft gedaan. Ik heb het alleen uitgekamd en een beschermende spray erin gedaan.

 photo IMG_6612a.jpg

Ik begon met krullen maken. Het is even oefenen, maar ik had het vrij snel onder de knie. Het filmpje van Lotte heeft me ontzettend geholpen! De truc is om niet de hele tijd de draaiknop in te houden, maar het haar de kans te geven om warm te worden door steeds even te stoppen met draaien. Ik heb zowel links als rechtsom gekruld bij mijn zusje, voor een speels en natuurlijk effect.

 photo IMG_6614a.jpg

Echte pijpenkrullen vind ik zelf niet zo mooi, dus ik ging er nog wat met mijn handen doorheen en sprayde er wat haarlak in. Tadaa! Klaar is je messy, curly hair. Ik ben in totaal denk ik zo’n 25 minuten bezig geweest. Mijn zusje heeft heel veel haar en ik moest nog even oefenen met krullen. Maar als ik dat eenmaal onder de knie heb, kun je denk ik in een kwartier je haar krullen (als je net zoveel haar hebt als mijn zusje).

 photo IMG_6617a.jpg

Pretty curls! Ik vind het echt een uitvinding dat de krultang kan draaien. Nu hoef je jezelf niet meer in de gekste houdingen te positioneren om die tang op de juiste plaats te krijgen.

 photo IMG_6266a.jpg

Winactie!
Ik mag één van jullie blij maken met de Remington Curl Revolution ter waarde van €69,99. Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Volg Teddlicious op Facebook

Voor een extra kans:
 volg Teddlicious op TwitterBloglovin’ en Instagram

De winactie loopt tot woensdag 13 mei 23.59. Ik neem contact op met de winnaar via de mail. Heel veel succes!

Volg:
Share:

91 Reacties

  1. 7 mei 2015 / 06:32

    Wat een mooie en zeer handige tang om het kapsel mooie krullen mee te geven!
    Ik doe heel graag mee en volg je blog op bl: chucky1012

    Ook op fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

    Em is vermeld in het speciaal ervoor bestemde vakje

    Xoxo

  2. 7 mei 2015 / 07:22

    Mooie krullen! Deze krultang lijkt me erg fijn.

  3. 7 mei 2015 / 07:47

    Wauw, lijkt me echt een hele fijne krultang!
    Helaas heb ik geen facebook..

  4. 7 mei 2015 / 07:51

    Waaauw wat een mooie krultang, hij ziet er inderdaad uit als een stijltang, maar echt heel mooi effect creëert hij! Ik zou het superleuk vinden om deel te nemen aan deze winactie, een krultang komt goed van pas en lijkt mij ontzettend leuk. Even weer experimenteren met de lokken, dat heb ik al heel lang niet meer gedaan. Veel succes iedereen!

  5. 7 mei 2015 / 10:33

    Ooooh superleuk. Ik heb al zoveel gelezen over deze krultang, dat mijn vingers kriebelen om hem uit te proberen. Daarom zou het tof zijn als ik hem kon winnen. Ik volg je overal al :-)

  6. Es
    7 mei 2015 / 11:01

    Leuk actie!!! Succes allemaal!
    Ik volg je al heel lang op FB!

  7. Lies
    7 mei 2015 / 12:03

    Super leuk, vooral ook omdat er echt een trouwgolf in mijn vriendengroep is dit jaar en ik er natuurlijk leuk uit wil zien op deze dagen!
    (ik volgde je al op facebook ;-) )

  8. 7 mei 2015 / 12:04

    Eindelijk krultang geschikt voor dik haar, die wil ik wel!!

  9. margriet kuper
    7 mei 2015 / 12:09

    lijkt me een handig ding voor mij als ‘onhandigerd’ wat haar betreft.. Ik doe graag mee. Volgde je overal al.

  10. Tahlia
    7 mei 2015 / 12:28

    Wow, ik ben dol op hair styling tools! Remington is een topmerk! Ik doe graag mee! Ik volg je op FB! :)

  11. 7 mei 2015 / 13:10

    Ik vind hem zo, zo mooi! Daarom doe ik ook zeker mee, – heb alles gedaan.
    Ook de extraatjes (al deed ik dat al heel lang overigens haha).
    Super leuk dat je er een mag weggeven – ik ga duimen.
    Liefs.

  12. 7 mei 2015 / 13:56

    Wat een mooie krultang! Die zou ik zeker willen! Ik waag dus zeker een kansje!
    Ik volgde je al op Facebook, instagram, twitter & bloglovin’ :)
    Liefs xo

  13. Monica Put
    7 mei 2015 / 13:59

    Wat een toffe actie! Mooie krultang!

  14. Robin
    7 mei 2015 / 15:30

    Super handig! Die past vast nog wel in mijn koffer voor Australië! Duimen dan maar :)

  15. Maxime
    7 mei 2015 / 15:33

    Wat een heerlijke actie! Nu mijn permanentje volledig is verdwenen en ik weer enigzins triest stijl haar heb, zou het leuk zijn om mijn bob wat op te leuken met wat grove krullen. Kom maar door met die ‘curly messy look’!
    Facebook en twitter worden nauwlettend gevolgd.
    Liefs

  16. Lotte
    7 mei 2015 / 16:05

    ik heb de stappen doorlopen! Leuke actie!

  17. 7 mei 2015 / 16:21

    Ahh supervette winactie, ik doe dus graag mee! Ik volgde je alleen nog niet op Facebook dus dat heb ik nu gedaan. Ik had het filmpje van Lotte ook al eens gezien en volgens mij moet zelfs mij dit lukken haha! Succes iedereen <3 Liefs Sabrina

  18. Esmee
    7 mei 2015 / 18:25

    Fijne review!

    De krultang lijkt mij super super fijn.

    Nou fingers crossed dat ik een keer win :)

    XXX

  19. 7 mei 2015 / 20:04

    Wat heeft je zusje prachtig haar zeg! Ik wou dat mijn haar zo vol was van nature. Gelukkig hebben we styling producten zoals deze krultang om het een beetje op te pimpen haha!

    Leuke en nuttige blogs heb je, ik heb je gevolgd :-).

  20. Marisca
    7 mei 2015 / 20:20

    Cool! Hebben…. :-D

  21. 7 mei 2015 / 20:54

    Ik doe mee! Ik volgde je al op Twitter en nu ook op FB!:)

  22. Anita te Gussinklo
    7 mei 2015 / 21:07

    Wat een mooi resultaat ook bij je zusje.
    Lijkt me erg fijn zo’n krultang om uit te pakken met een feestje ed.
    Ik doe dus graag mee en volg je op Bloglovin, Facebook & Twitter.

  23. 7 mei 2015 / 21:39

    Hi Tedje,

    natuurlijk volg ik je Facebookpagina al een tijdje. (Hoewel, ik open nu een extra tabblad om dit even te checken…)

    Je hebt weer een superleuke winactie, echt iets waar een beautymeisje wat aan heeft. Do I need to say more?

  24. Roos
    7 mei 2015 / 22:16

    Het lijkt me een super fijne krultang. Ik volg je op Facebook. Hopelijk win ik :)

  25. 8 mei 2015 / 02:16

    Leuk dat je zo’n gave winactie kan doen! , ik zou graag mee willen doen omdat mij deze krultang perfect lijkt voor dikker haal voor een mooie krul !

    Veel liefs ,
    Linde

  26. Nina Mol
    8 mei 2015 / 06:07

    Wat een supermooi ding! Ik doe graag mee!!

  27. 8 mei 2015 / 08:48

    Ik doe heel erg graag mee! Ik wil altijd al eens krullen maar met de tang die ik nu heb kost het me uren!
    Ik heb alle stappen + extra stappen genomen en volg je nu overal! <3

  28. Marit
    8 mei 2015 / 11:03

    Wauw wat een mooi resultaat,daar droom je toch van van zzulke mooie krullen.
    Ik maak graag kans. Ik volg je FB en bloglovin.

  29. 8 mei 2015 / 11:10

    ik ben altijd jaloers op mensen die zulke mooie krullen hebben. Met deze krultang is dat een fluitje van een cent. Ik maak dus heel graag kans.
    Ik volg je op FB

  30. Helena
    8 mei 2015 / 11:46

    Wat een geweldige krultang, mijn oude krultang is kapot en deze is echt geweldig. En wat een mooi resultaat zeg.
    Echt leuk voor speciale gelegenheden, ik volg je ook op facebook :-)

  31. 8 mei 2015 / 12:06

    Ik doe graag meee :-) Heb er veel positiefs over gehoord! X

  32. patricia
    8 mei 2015 / 12:21

    dan kan ik deze zomer mooie krullen in een hadomdraai maken. daar zeg ik geen nee tegen;)

  33. WNijssen
    8 mei 2015 / 12:27

    Ik zou heel graag van die mooie krullen hebben, helaas ben ik niet zo handig. Maar met deze krultang zal het mij zeker lukken, ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

  34. cora
    8 mei 2015 / 13:25

    wauw. wat n mooie prijs en ik wil altijd graag mooie krullen, dus ik doe heel graag mee.

  35. Jan
    8 mei 2015 / 14:05

    Super om zo de perfecte krul te creëren !

  36. Elvira van der Heijden
    8 mei 2015 / 14:26

    echt heel gaaf, ik hou gewoon van krulletjes <3 ik doe heel graag mee!

  37. mp posthuma hiemstra
    8 mei 2015 / 14:32

    zien of ik mijn man zijn haar kan krullen.heeft hij ook niks meer om over te lullen

  38. Danielle van der Spek
    8 mei 2015 / 15:01

    Hoi Tedje,

    Wat een leuke actie! En meteen een goede ‘trigger’ om je via Bloglovin te volgen, ben benieuwd naar je mooie verhalen en tips.
    Natuurlijk maak ik heel graag kans, het zou een geweldig verjaardagskado zijn (15 mei word ik 30!).

    Hartelijke groetjes van Danielle.

  39. El de Jong
    8 mei 2015 / 15:24

    Ik doe HEEELLLL graag mee. Wat een super handige krultang. Ik zou zoooo gelukkig zijn als ik deze mag winnen, dan hoef ik niet meer zoveel moeite te doen om krullen in m’n haar te krijgen. Ik heb daar helaas altijd zo’n pijn van in m’n armen.

  40. wendy
    8 mei 2015 / 15:26

    supergave actie, zo’n krultang is toch de droom van iedere vrouw!!

  41. 8 mei 2015 / 16:37

    Ik heb deze krultang al zoveel voorbij zien komen op internet dat ik hem nu dolgraag zou willen proberen! Ik heb de verplichte stappen gedaan en ik volg je ook op bloglovin’ :)

  42. 8 mei 2015 / 16:37

    waauw!!!wat kan je hier veel mooie kapsels mee maken.ik zoek al mijn modetips altijd op allerlei sites op de computer,dus bedankt voor de tip.ik heb alleen geen facebook,maar like de pagina wel via mijn vader,die heeft het wel.groeten.

  43. Joanne Kamp
    8 mei 2015 / 16:46

    Hoi,
    Wat een leuke winactie! Met deze gave krultang is mijn haar partyproof. Ik zal m heel graag willen winnen. Ik volg je als extraatje op Twitter en Bloglovin. Bedankt,
    Joanne

  44. Iris
    8 mei 2015 / 18:05

    Krullen! Weer eens wat anders dan die alledaagse staart in mijn haar :)

  45. Wendy
    8 mei 2015 / 18:23

    Wauw wat een gave actie doe graag mee, kan deze mooie krultang zo goed gebruiken voor mijn aanstaande bruiloft.

  46. van erum maria louisa
    8 mei 2015 / 19:46

    toffe actie

  47. Sanne Becks
    8 mei 2015 / 20:05

    Ik dacht ook eerst dat het een stijltang was.Maar het werkt zo te zien goed.
    Ik heb ook zo’n bos haar net als je zusje en ik moet zeggen een prachtig resultaat.
    Daarom doe ik graag mee want ik ben gek op mooi gekruld haar,dan voel ik me zo sexy.(als ik dans)

  48. Laura
    8 mei 2015 / 20:21

    Oehh weer een toffe winactie!! Wat leuk dat de krultang degene is die draait :) Uiteraard volg ik je op Facebook maar ook op Twitter, Instagram en Bloglovin’ ;)

    Liefs x

  49. 8 mei 2015 / 21:16

    Ik krul mijn haren elke dag dus ik herken dat je je in rare bochten moet wringen haha!
    Ik doe dus graag mee met deze winactie. Ik volg je via Facebook, Twitter, Bloglovin en Instagram.

  50. Myrthe
    8 mei 2015 / 21:17

    Voor iedereen die niet gezegend is met dik krullend haar gaat met deze Remington curl revolution een wereld open. Mooie natuurlijke krullen en veilig voor het haar. Dit is precies de krultang waar we al jaren op wachten. Fantastisch!

  51. Bodil
    8 mei 2015 / 21:31

    Leuke review! Ben erg benieuwd of ik met deze krultang mijn hand er niet voor omdraai om ook eens mooie krullen te hebben, i.p.v. ultra stijl haar!

  52. MarliesS
    8 mei 2015 / 21:44

    het lijkt me leuk om met deze krultang mooie krullen in het haar van mijn dochter te maken

  53. Ling
    8 mei 2015 / 22:00

    Ik droom van mooie bos krullen en waag dolgraag een kans! Ik volg je op Bloglovin. Liefs, Ling

  54. Bo stuffbybo
    8 mei 2015 / 22:52

    Wat tof! Ik doe mee, ik heb geen krultang maar ik wil er wel heel graag een. Het effect ziet er super mooi uit bij je zusje. Ik volg je op Facebook (Bo Pelders), op Instagram volgde ik je al (bopelderss) en op bloglovin’ volgde ik je ook al! En op twitter (stuffbyboo). Crossed fingers! Liefs Bo

    stuffbybo.blogspot.nl

  55. Aleesha Verhoeff
    8 mei 2015 / 23:30

    Wow lijkt me super om eens een goede krultang te hebben. Ik krijg nooit zelf mooie krullen maar met deze krultang moet dat geen probleem zijn.

  56. Nancy
    9 mei 2015 / 00:12

    Ideaal om die lastige haren van mij in model te brengen!

  57. elisabeth
    9 mei 2015 / 07:51

    je zou maar mogen winnen

  58. Aniek
    9 mei 2015 / 08:19

    Ik loot graag mee voor deze mooie krultang

  59. Monique
    9 mei 2015 / 08:32

    Geweldig leuke prijs geef je weg. Zou echt zo ideaal zijn. Met mijn lange stijle haar zou ik wel eens wat anders willen. En zo te zien op de foto’s moet dat zeker gaan lukken. Super leuk zeg. Ik volg je al dus nu maar afwachten.

  60. Eveline
    9 mei 2015 / 11:43

    Nice! Ben op zoek naar een goede krultang en deze lijkt mij perfect voor mijn haar :D

  61. Elvira Lindner
    9 mei 2015 / 23:22

    Wat een gave actie, lijkt me een hele fijne krultang :)
    Ik volg op facebook, twitter en instagram.

  62. Lieke Smit
    10 mei 2015 / 13:06

    Mijn haar is erg dun en stijl. Krullen krijg ik er makkelijk in… voor 2 seconden. Dan zakt het in elkaar en lijkt het alsof ik net uit bed ben gestapt. De Remington Curl Revolution ziet er leuk uit met dat roze (stiekem is dat tasje ook al leuk haha) en ik heb gelezen dat de krullen lang blijven zitten! Ideaal om te gebruiken voor een avondje stappen of als ik er voor de klas weer even wat anders uit wil zien. Beetje verandering is nooit verkeerd toch!

  63. Thea
    10 mei 2015 / 15:23

    Jeetje wat een handig ding zeg! Ik heb net mijn oude de deur uit gedaan omdat het altijd zo gedoe is.
    Dit lijkt me meer wat voor mij! Ik doe dus heel graag mee. Groetjes Thea

  64. Viv
    10 mei 2015 / 16:27

    Wow! De krullen :D
    Wat zullen wij meiden met lang haar er toch telkens prachtig uitzien met deze Remington!!

  65. 10 mei 2015 / 20:43

    Wat een mooie krultang!
    Ik vind dat je heel goed kan uitleggen hoe het werkt!
    Leest erg fijn, zou je misschien vaker reviews kunnen maken?
    Ik heb zelf ook nog geen krultang, dus het lijkt me heel leuk om er een te winnen!
    Ga zo door!
    Kuzzies van Kim

  66. Bart Pietersma
    10 mei 2015 / 21:45

    ik doe graag mee, is een hele leuke verrassing voor mn zusje :).

  67. melissa
    11 mei 2015 / 11:10

    Wat een supergave prijs en wat ben ik benieuwd hiernaar. Ik doe dus graag mee. Ik volg en like je via fb (melissa.vanstipdonkmaas), bl (melissavanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). liefs melissa

  68. MC
    11 mei 2015 / 11:26

    Lijkt me een super krul-styler. Ik heb nooit veel tijd en dit lijkt me een ideale krultang. Ik hoop dat ik hem win!
    Kan ik ook vriendinnen verwennen en in de krul zetten!

  69. Anna
    11 mei 2015 / 13:13

    Oooo die wil ik heel graag!!!!!!!

  70. 11 mei 2015 / 19:21

    ik doe mee!
    ik volg je al overal!
    facebook en bloglovin; zoelouwerse
    twitter en instagram; zowiezo_

  71. Britt
    11 mei 2015 / 20:07

    Wauw mooi resultaat, dat wil ik ook wel! Ik volg je overal!
    Fingers crossed! Xoxo

  72. Marina Vink
    11 mei 2015 / 21:10

    Heb een fut bossie! Beetje krullen en ik ben een hottie.. ( haha )

  73. Noa
    11 mei 2015 / 21:22

    Een bos met krullen in een handomdraai, of nou ja eigenlijk zonder handomdraai, kan het nog idealer? Ik heb zelf ook een redelijke bos met haar en probeer er nu een krul in te krijgen met een krulborstel/föhn. De eerste helft wil dan nog wel, maar eenmaal achterop mijn hoofd aangekomen worden mijn armen erg lam. De tweede helft raffel ik daardoor vaak een beetje af, waardoor het nog geen mooi geheel is. Hierom lijkt deze krultang mij perfect.

  74. 12 mei 2015 / 13:58

    Ik doe heel graag mee! Ik heb gedaan wat moest. Het lijkt me echt een hele fijne krultang en ik zit ook altijd met mijn armen boven mijn hoofd. Waarmee ik zo ongeveer spierpijn krijg. Echt niet heel fijn. Ben heel benieuwd!

  75. evelien
    12 mei 2015 / 18:50

    Mijn chi heeft het begeven en ik ben erg benieuwd of deze net zo goed is, hij lijkt me erg fijn!!

  76. Nicole
    12 mei 2015 / 20:00

    Oeeh ik doe graag mee :) Mijn steile haren willen graag een fijne krul!

  77. Lauri ten Cate
    12 mei 2015 / 20:19

    Oooh, ben zo benieuwd of dit werkt bij mijn dikke haar.. Met een krultang kan ik niet overweg. Hopelijk is dit een uitkomst..

  78. V Michielsen
    12 mei 2015 / 21:07

    Super leuke actie! Wil hem echt graag proberen ben al een tijdje op zoek naar een fijne krultang. Heb je facebook pagina geliked xx

  79. Deborah
    12 mei 2015 / 22:11

    Niccce! I want that krultang. Een keer wat anders met mijn haar..

  80. 12 mei 2015 / 22:12

    Ik vind het effect van de tang echt heel mooi dus ik doe graag mee! Ik heb je net gevolgd op Instagram dus nu volg ik je overal :-)

  81. Joyce
    13 mei 2015 / 00:34

    Helaas kan ik niet meer op mijn facebook-account. Maar wat een te gekke krultang! Ik ben al zolang opzoek naar zo’n tang, maar heb hem nergens meer kunnen vinden. Gelukkig ben ik nog net optijd voor de actie :)

  82. 13 mei 2015 / 18:10

    Ik heb deze krultang echt al bij super veel bloggers gezien en hij lijkt echt geweldig! Hij maakt echt zo mooie krullen vind ik, dus ik doe zeker mee met de winactie! Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram! Kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *