Review: Simple Sensitive Skin Experts

IMG_9372

Wat betreft huid- en gezichtsverzorging ben ik erg kieskeurig. Ik heb namelijk een erg droge huid en eczeem, dus ik kan niet alles op mijn huid en gezicht smeren. Vandaag review ik de gezichtsverzorging van Simple Sensitive Skin Experts en vertel ik of je deze producten kunt gebruiken als je net als ik een gevoelige huid hebt. 

Simple is in Engeland al 50 jaar verkrijgbaar, maar sinds kort kun je het ook in Nederland vinden. Simple maakt milde reinigings- en verzorgingsproducten op basis van pure ingrediënten. Zonder poespas, geschikt voor de gevoelige huid. Nou, dat moest ik natuurlijk testen!

First things first: de verpakking van de skincare ziet er mooi uit. Lekker clean en strak, daar houd ik wel van!

IMG_9392

Simple Vital Vitamin Day Cream

Dit is het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was. Mijn gezicht is erg droog en heeft meerdere malen per dag verzorging nodig. Ik ga dan ook de deur niet uit zonder gezichtscrème. Mijn go-to Face Cream van Neutral wordt vervangen door deze dagcrème, want oh, wat is deze fijn! Ik kan hem heel goed hebben op mijn droge gezicht (vol met droge plekjes en velletjes). De crème is lekker dik van structuur en prikt niet. Mocht je een droge huid hebben en op zoek zijn naar een fijne dagcreème, kan ik deze zeker aanraden. In een potje zit 50ml en de crème bevat ook nog eens SPF15. Altijd goed! – €9,99

IMG_9396

Simple Hydrating Light Moisturiser

Heeft je gezicht niet zo’n behoefte aan een vettige crème? Ga dan voor de hydraterende gezichtscrème met lichte textuur. Deze gebruik ik op dagen dat mijn gezicht niet zo droog is. Het flesje bevat 125ml en smeert lekker uit op de huid. De producten ruiken trouwens nergens naar, omdat er geen parfum in zit. Dat moet ik hebben! – €5,99.

IMG_9379

Simple Cleansing Facial Wipes

Reinigingsdoekjes, ik heb het er niet zo op. Ik maak mijn gezicht er nooit schoon mee, maar als ik voor mijn blog swatches moet maken op mijn hand, dan pak ik deze er altijd bij. Voor deze review heb ik ze wel getest op mijn gezicht om te kijken hoe mijn huid erop zou reageren. Conclusie? Niet zo goed helaas. Ik voelde het hier en daar toch een beetje prikken. Hoe dat dan kan, geen idee. Er zit waarschijnlijk toch een ingrediënt in waar mijn huid niet goed op reageert. – 25 stuks voor €3,49.

IMG_9383

Simple Micellar Cleansing Water

Een ideale manier om je gezicht mee te reinigen is met micellair water. Het zou een verfrissende reiniger moeten zijn, en dat is het ook! Ik maak mijn gezicht er iedere avond mee schoon en mijn huid reageert wederom weer goed op dit product. Wat een verademing! Het is altijd maar de vraag namelijk hoe mijn huid gaat reageren op verzorgingsproducten. – 200ml voor €4,99.

Conclusie? Wauw, wat ben ik te spreken over dit merk! Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar mijn huid reageert er erg goed op. Ben jij op zoek naar betaalbare gezichtsverzorging voor de droge huid? Dan kan ik je dit merk absoluut aanraden, voor mij werkt het erg goed! En dat is toch best een wonder, aangezien ik écht niet alle producten kan gebruiken op mijn huid.

Simple is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. In het assortiment zit ook nog een oog make-up remover, een face wash, een vochtherstellende gezichtscrème met rijke textuur en een nachtcrème.

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg:

7 Reacties

 1. 29 september 2017 / 08:19

  Ik hoor heel veel goede dingen over dit merk. De prijs is ook héél aanlokkelijk, ik ben zeker nieuwsgierig :)

 2. 29 september 2017 / 08:49

  Dit merk kende ik nog niet. Ik ben vooral benieuwd naar het micellair cleansing water

 3. 29 september 2017 / 10:16

  Oh wat fijn om jouw ervaringen te lezen! Ik had het merk al op meerdere blogs voorbij zien komen maar ik heb net als jij ook een hele droge huid met eczeemplekjes. Wanneer mijn huidige verzorging op is ga ik zéker Simple proberen!

 4. Jeanne
  29 september 2017 / 12:11

  Simpel hè Tedje

 5. 29 september 2017 / 12:14

  Ik was al heel benieuwd naar dit merk. Klinkt goed en helemaal niet duur!

 6. 29 september 2017 / 12:21

  Oeh, ik heb al zoveel goeds gehoord over Simple. Ben er zo benieuwd naar maar heb het op de één of andere manier zelf nog nooit uitgeprobeerd. Toch maar dringend eens werk van maken!

 7. Seema
  29 november 2017 / 06:10

  Ik gebruik de dagcreme nu ook al een week. En ik vind het ook een heerlijke gezichtscreme. Lekker zacht en smeert erg lekker. Ik ga de misselair water ook proberen. Zodra mijn andere nachtcreme op is ga ik die ook gebruiken. Ik ben fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *