Review: Sleek Oh So Special palette

Review: Sleek Oh So Special palette

 photo IMG_0337a.jpg

Afgelopen week konden jullie mijn Londen & Southampton shoplog al zien. Sleek is geen onbekend merk voor mij, want ik heb al een aantal palettes (Au Natural, Vintage Romance en Storm), maar ook de Rose Gold blush en een highlighter palette ervan. Sleek kun je niet in de Nederlandse winkels kopen, maar wel online. Daar heb ik bovenstaande producten van. Maar in Engeland ligt Sleek gewoon in de winkels! Ik nam het Oh So Special mee.

 photo IMG_0335a.jpg

Alleen om de verpakking zou je het Oh So Special palette van Sleek toch al meenemen?

 photo IMG_0339a.jpg

Het palette bevat twaalf kleuren en is super betaalbaar! Hier in Nederland betaal je er geloof ik tien euro voor. De oogschaduws zitten in een stevig, zwart doosje. Ideaal om mee te nemen voor een weekendje weg of zelfs voor vakantie. Het is namelijk een stevige verpakking en je hebt meteen een heleboel kleurtjes bij elkaar waarmee je lekker kunt variëren. Op de oogschaduws ligt een velletje plastic met de namen.

 photo IMG_0342a.jpg

Het Oh So Special palette heeft een breed scala aan kleuren. Je kunt er een lichte, dagelijkse look mee maken, maar ook een heftige avondlook. Er zitten matte kleuren in, maar ook een aantal oogschaduws met shimmers. Handig: er zit ook een grote spiegel in en een sponsapplicator voor noodgevallen. Ik gebruik altijd mijn eigen kwasten, maar bij gebrek aan beter kun je deze applicator gebruiken in combinatie met je vingers

 photo IMG_0345a.jpg

Van links naar rechts: Bow – Organza – Ribbon – Gift Basket – Glitz – Celebrate
Pamper – Gateau – The Mail – Boxed – Wrapped Up – Noir.

 photo IMG_0354a.jpg

Bow – Een matte lichte tint, perfect als highlighter onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek.
Organza – Een prachtige metallic roségouden kleur.
Pamper – Een lichtroze matte tint.
Gateau – Een lichtroze tint met een gouden glans

 photo IMG_0358a.jpg

Ribbon – Een matte, lichtroze tint.
Gift Basket – Een prachtige shimmery koperen kleur.
The Mail – Een lichtbruine, matte tint. Perfect om op je bewegende ooglid aan te brengen.
Boxed – Dit is een matte, donkerbruine oogschaduw.

 photo IMG_0364a.jpg

Glitz – Een donkerblauwe tint met een metallic glans.
Celebrate – Een prachtige donkerpaarse oogschaduw met een metallic glans.
Wrapped Up – Dit is een matte paarse kleur.
Noir – Een matte pikzwarte gepigmenteerde oogschaduw

Mijn favorieten zijn Bow, Gift Basket, The Mail en Celebrate. En eigenlijk alle andere kleuren die in het palette zitten ook. Ze zijn stuk voor stuk prachtig en onwijs goed gepigmenteerd.

 photo IMG_0374a.jpg

 photo IMG_0373a.jpg

Ik ging meteen aan de slag met een ooglook. Op mijn bewegende ooglid gebruikte ik Gift Basket. In mijn binnenste ooghoek een overloopje van Bow en Organza. In mijn arcadeboog en als lijntje onder mijn ogen bracht ik Wrapped Up en Celebrate aan. Als highlighter onder mijn wenkbrauw gebruikte ik Bow. Eyeliner en mascara en op en je bent klaar!

Ik weet zeker dat ik dit Oh So Special palette heel veel ga gebruiken, want ik vind hem echt super mooi! Je kunt er alle kanten mee op namelijk. Sleek is dus niet in Nederlandse winkels te koop, maar wel in webshops zoals The Make-Up Spot.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 13 mei 2014 / 07:46

  Wauw prachtig! Wat een ontzettend mooi palette en fijne look heb je ermee gemaakt!

 2. Tamara
  13 mei 2014 / 10:02

  Sleek producten zijn wel in groningen te koop! Speciaal een winkeltje met The Balm producten, Real Techniques en meer! Maar mooie ooglook hoor! Had deze palette laatst ook al in mn handen en getest in de winkel. Maar er zijn zoooveeel mooie! Liefs.

 3. 13 mei 2014 / 10:07

  Hij is zo mooi! Je look is ook heel erg mooi :-)

 4. 13 mei 2014 / 12:09

  Mooi palette, sleek is zo fijn! De look is ook mooi gelukt!

 5. 13 mei 2014 / 17:18

  Ik heb dit palette ook en ik gebruik hem eigenlijk veel te weinig!

 6. 13 mei 2014 / 18:51

  Mijn zus heeft deze, erg mooi! Ook best bijzondere kleuren!

 7. Petra
  13 mei 2014 / 21:58

  De look die je ermee gemaakt hebt vind ik heel erg mooi….toch spreken de roze tinten mij veel meer aan dan de donkere tinten…maar dat kan ook komen door het seizoen…en mijn pas geboren passie heel lichte kleurtjes…

 8. 13 mei 2014 / 23:31

  Dit was mijn eerste en tevens lievelings Sleek palette :)

 9. 13 mei 2014 / 23:32

  Mooi palette, een echte klassieker volgens mij :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *