Review: Tefal Pure POP kledingstomer

Een kledingstomer stond al jaren op mijn verlanglijst, en nu heb ik er één! De Tefal Pure POP is een kleine kledingstomer voor op reis. Hartstikke handig dus. Kijk je mee naar mijn ervaringen met de Tefal kledingstomer?

Kledingstomer voor op reis

De Tefal Pure POP kledingstomer is beschikbaar in 3 kekke kleurtjes: Manhattan Yellow, Bangkok Green en Cape Town Coral. Hij haalt de kreukels uit je kleding zonder een strijkplank te gebruiken. Dankzij het omkeerbare opzetstuk kun je er ook pluisjes en haren mee verwijderen. Ideaal voor op vakantie of op zakenreis.

De kledingstomer is geen vervanger voor een strijkijzer – het reservoir is immers niet zo groot – maar voor op reis om nog even gauw een blouse of jurk kreukvrij te maken nadat ‘ie uit je koffer is gekomen, is ‘ie echt ideaal. In 15 seconden is de stomer opgewarmd en ready to use.

De fluwelen kant gebruik je om kreukels uit je kleding te stomen en de andere kant is ideaal om je kleding pluis- en haarvrij te houden. De natuurlijke kracht van stoom doodt tot 99,9% van de virussen en bacteriën en zorgt zo dat je outfit weer fris is. Multifunctioneel dus. Ik ga ook eens proberen om hier mijn linnen colbert mee te stomen. Scheelt weer een bezoekje aan de stomerij. Deze kledingstomer kun je ook gebruiken om je kledingstuk even mee op te frissen tussen twee wasbeurten door.

Het opzetstuk kun je omdraaien. Aan de ene kant is ‘ie glad, en aan de andere kant met meer haartjes om bijvoorbeeld pluisjes of haren weg te halen. 

De Pure POP heeft een snoer van 2 meter voor genoeg bewegingsruimte tijdens het stomen. Handig! Het stoomapparaat weegt 700 gram en er zit een handig zakje bij waar je hem in kunt vervoeren. Je moet er wel wat gewicht en ruimte voor opofferen in je koffer, maar deze gaat sowieso mee op mijn volgende vakanties!

Ik had nog nooit met een kledingstomer gewerkt, maar ik ben echt verrast! De kledingstomer warmt heel snel op en is makkelijk in gebruik. Het is geen vervanger voor een strijkijzer en je moet er ook niet je hele was mee willen stomen, maar voor een last minute touch-up is dit apparaat echt ideaal. Ik ben fan!

Wil je mijn review video over deze kledingstomer zien? Check dan mijn TikTok!

Bestel de kledingstomer op Blokker.nl 
Bestel de kledingstomer op Bol.com

Heb jij al een kledingstomer in huis?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *