Review: Vitality By M verzorgingsproducten

De jongere huid heeft een andere verzorging nodig dan de oudere huid. Meestal zijn de producten voor jongeren vooral gericht op acne,  maar niet iedereen heeft daar last van. Het merk Matis Paris heeft daarop ingespeeld. Vanaf april 2012 is er een nieuwe lijn van Matis Paris op de markt: de Vitality By M lijn, speciaal voor de jonge huid. Vandaag laat ik jullie twee producten zien uit de nieuwe lijn: de Crème VitaminiC en de Eau Micellaire 3 en 1. Kijken jullie mee? 

Ten eerste vind ik de producten er erg leuk uitzien. Oranje met rode en witte accenten: vrolijk! Dat staat net even wat leuker dan dat saaie wit altijd.

Crème VitaminiC / VitaminiC Cream 

Dit is een crème voor het gezicht die de huid hydrateert en zorgt ervoor dat het gelaat beschermd wordt tegen vervuiling van buitenaf. De crème zit in een handige verpakking: een tube van 50ml! Lekker hygiënisch, je hoeft niet met je vingers in een pot te gaan. Pluspuntje wat mij betreft. De crème is een beetje lichtroze, dat is weer eens wat anders dan een standaard witte kleur.  De crème ruikt erg fris, lekker!

De crème is dermatologisch getest. Jeeh! Dermatologisch getest wil zeggen dat het product niet overmatig irriterend is.  Ik heb eczeem en daardoor dus een erg droge huid. Als er ergens veel parfum of alcohol in zit, merk ik dat gelijk aan mijn huid en hoef ik het product niet meer te gebruiken, want dan wordt mijn huid alleen nog maar droger. Deze crème doet dat absoluut niet, ik krijg geen irritaties!

Dit is de crème, lichtroze zoals ik al zei!

Eau Micellaire 3 en 1 / Miscellar Water 3 in 1

Dit is een make-up remover, geschikt voor het gezicht, de ogen en de mond. De flacon is aardig groot: 200ml. De make-up remover ruikt hetzelfde als de crème: lekker fris. De remover droogt mijn huid niet uit, wat ik ontzettend fijn vind!
Wat ik ontzettend handig vind, is het pompje van de fles. Als je de dop opent, zie je een rondje waar je een wattenschijfje op moet drukken. Super handig!

Weer een pluspunt voor de verpakking!

De Crème VitaminiC kost €28,50 en de Eau Micellaire 3 en 1 kost €17.

Ik ben erg te spreken over deze producten! Ze zijn fijn in gebruik, de verpakkingen zijn super handig,  de producten ruiken lekker en ze irriteren mijn huid niet.

Matis is alleen bij de schoonheidssalon te koop. Wil jij weten waar Matis bij jou in de buurt te koop is? Klik dan hier. 

Was jij al bekend met het merk Vitality by M? 

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 13 mei 2012 / 09:04

  ik heb ze ook! en ik vind de créme vooral super fijn!

 2. 13 mei 2012 / 10:09

  Ziet er goed uit! Vooral de verpakking trok me meteen aan, heerlijk vrolijk!

 3. 13 mei 2012 / 11:19

  Ziet er supergoed uit!
  Dat systeem van de make-up remover is ook superhandig!

 4. 13 mei 2012 / 11:58

  Ik heb de producten zelf ook, ben ze ook aan ’t testen! So far so good :)

 5. 13 mei 2012 / 21:22

  Ziet er goed uit! En dat pompje is echt ideaal. Vind dat soort dingen zo handig. Trouwens wat heb je een leuk blog, ik ga je followen. :) xx

 6. 14 mei 2012 / 15:38

  Ik kende het merk nog helemaal niet! Het lijken me fijne producten en dat pompsysteem is zo handig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *