WINACTIE: Sex And The City Body Collection – GESLOTEN

WINACTIE: Sex And The City Body Collection – GESLOTEN

Eerder liet ik al de twee lekkere geuren zien van Sex And The City, vandaag laat ik jullie kennis maken met de Body Collection van SATC. De Body Collection bestaat uit een Bath & Showergel, Bodylotion, een deodorant in sprayvorm en in stickvorm. Vandaag laat ik jullie de Bath&Showergel zien én de Bodylotion. Kijken jullie mee naar de producten? Er is ook een leuke winactie verbonden aan dit artikel!Dit zijn de flacons waar de Bath&Showergel en de Bodylotion inzitten. Ziet er chique uit toch? Een mooie matzwarte fles met gouden details: de dop en de letters.  De Bodycollection bestaat uit verschillende producten, namelijk de lijn van de ‘gewone’ Sex And The City(goud) geur en de By Night variant(zilver).  De producten die ik vandaag aan jullie laat zien, komen uit de ‘gewone’ lijn.

De Bath&Showergel is doorzichtig en best wel vloeibaar, oppassen met de hoeveelheid dus! Verder ruikt hij heerlijk fris, hetzelfde als de parfum. Er komt niet heel veel schuim vanaf, maar dat betekent niet dat hij je lichaam niet goed schoonmaakt natuurlijk. De ene gel schuimt nou eenmaal net even wat meer of minder dan de andere. Wat ik een enorm pluspunt vind, is dat er veel product in de flacon zit: 200 ml! Hier kun je wel even mee vooruit!  Ook is het fijn dat het product in een tube zit, dit is heel hygiënisch!

De bodylotion is wit van kleur en heeft een goede substantie: niet té vettig. Sommige bodylotions zijn te vet, waardoor er als het ware een dun laagje achterblijft op je huid. Dat is bij deze bodylotion dus niet het geval. De geur is identiek aan de parfum, de badkamer geurt erg lekker als je jezelf hebt gedoucht! Ook deze flacon bevat 200 ml.

Als je een extreem droge huid hebt: pas op! Deze producten bevatten allebei veel parfum, dat is dus niet zo heel prettig als je eczeem of iets dergelijk hebt. Als je precies wil weten welke noten de geur van Sex And The City heeft, check dan even de parfumreview!De producten kosten trouwens €5,50 per stuk, wat ik niet heel duur vind voor een bodylotion of een showergel. Nu heb ik iets leuks voor jullie! Als je meedoet aan de winactie, maak je namelijk kans op één van de twee setjes die ik mag weggeven! In het setje zit een Bath&Showergel en een Bodylotion! Er winnen dus twee lezeressen. Hoe leuk is dat!

Wat moet je doen: 
– een comment achterlaten op dit artikel met een geldig e-mail adres (als je hebt gewonnen, kan ik je mailen!)
– Teddlicious liken op Bloglovin’
Wat mág je doen (extra kans!)
– Volg mij op Twitter en tweet het volgende:
RT Maak kans op een bodylotion en douchegel van Sex And The City op http://teddlicious.wordpress.com @teddlicious

Heel veel succes! De winactie loopt tot vrijdag 10 februari 23.59u.

Volg:

30 Reacties

 1. Lianne
  2 februari 2012 / 07:29

  ohhh, Sex and the City producten, veet! :D
  ik volg je op twitter, ik heb getweet (@liannex94)
  ik volgde je al heel lang op bloglovin’ en heb dit artikel geliked.
  btw’ mn emailadres is liannehagoort@gomarus.nl

 2. 2 februari 2012 / 07:38

  Ze zijn lekker he! Ik heb ze ook binnen gekregen haha

 3. 2 februari 2012 / 07:39

  Super leuk! Ik doe graag mee :D Ik heb het artikel geliked op Bloglovin ♥
  xx

 4. 2 februari 2012 / 12:13

  Hai Hai!

  Wat zijn ze mooi, deze tubes, ze stralen een heerlijk luxe glamourgevoel uit!
  Ik ben trouwens ook benieuwd naar die heerlijk frisse geur, want ik ken de productjes nog niet (alhoewel ik wel een Carrie & Co fan ben hoor! ;)) dus ik waag graag een kansje! :) Tegen luxe en glamour in SATC stijl in mijn badkamer, zeg ik immers geen nee! ;)

  Ik volg je al langer via Bloglovin en heb dit artikeltje met plezier een likeje gegeven.
  Ook via Twitter volg ik je onder de naam @Natje_9999 en mijn tweet vind je hier: https://twitter.com/Natje_9999/status/165028903835025408

  Dankjewel voor deze luxueuze winactie! ;)

  Liefs,
  Nathalie
  madsen.nathalie@hotmail.com

 5. debora
  2 februari 2012 / 16:05

  leuke actie ! ik doe mee !
  ik volg je op bloglovin en heb geliked
  x

 6. 2 februari 2012 / 17:47

  Ik doe ook mee. Ik heb doodgraag iets van SATC hebben! Ik volg je en heb dit artikel geliked via Bloglovin.
  Succes aan iedereen en wat leuk dat jij altijd al die winacties organiseert!

 7. Christy
  2 februari 2012 / 18:59

  Ik doe mee! Die producten lijken me echt heerlijk! Zeker de bodylotion!
  ik volg je & ik heb geliked.

 8. Cedra
  2 februari 2012 / 21:04

  Hee! Ik heb je blog vandaag ontdekt en vind het een hele leuke blog! Mooie layout en leuke artikels (: jammer dat je niet zoveel reacties hebt, want het is echt een mooie blog! x

  • 2 februari 2012 / 22:34

   Dankjewel Cedra! Ik ben ook nog niet heel erg lang aan het bloggen, kom vanzelf! :)

 9. Marit
  3 februari 2012 / 11:38

  war een leuke actie Lijkt me heerlijk spul in een mooie verpakking!
  Ik heb geen twitter ;-)

  • 3 februari 2012 / 11:42

   Dan kun je gewoon meedoen hoor! Als je wel bloglovin’ hebt, zou ik het leuk vinden als je me daarop volgt!

 10. Gabielle
  3 februari 2012 / 13:54

  Wauw!

  Wat een super actie zeg, i (L) bodylotion..

  Ben er zo gek op, en ik zou helemaal blij zijn als deze gewoon bij me collectie kwam! :D

  Gebruiken zal ik hem zeker,

  hihi

  xxGabrielle.

 11. 5 februari 2012 / 20:39

  Wat een leuke winactie weer Tedje!!!

 12. didi
  8 februari 2012 / 00:58

  wat leuk zeg , ik doe mee. ik volg je op bloglovin en ik heb geliked.

 13. Anita
  9 februari 2012 / 01:11

  Ook ik wil graag kans maken.

 14. kimberley
  9 februari 2012 / 18:04

  Love sex and the city!! :) xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *