Roomspray en wax melts van HetGeurmeisje

Ontdek waarom wax melts een geweldig alternatief zijn voor gewone kaarsjes en hoe je een heerlijke en gezellige sfeer kunt creëren in jouw huis met een waxbrander, wax melts en een bijbehorende roomspray.

Heb je een drukke werkdag achter de rug? Tijd voor ontspanning en innerlijke rust! Een goede manier om dit te bereiken is door middel van een me-time avondje. Steek kaarsjes aan, ga in bad, lees een boek of lak je nagels. Wist je dat geur heel veel invloed op je gemoedstoestand kan hebben?

Citroenbloesem en Ceder – Enchanted Forest – Sinaasappel bloesem

Wat zijn wax melts?

Wax melts zijn kleine geurige blokjes die gemaakt zijn van geurende was. In tegenstelling tot gewone kaarsjes, smelten waxmelts zonder een vlam te gebruiken. Plaats simpelweg een wax melt in de waxbrander, steek het waxinelichtje eronder aan en laat de heerlijke aroma’s zich door de kamer verspreiden. Zo ruikt het altijd lekker in huis! Ik ontving verschillende duurzame wax melts, een roomspray en een geurbrander van Het Geurmeisje. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan geuren, waardoor je altijd iets vindt dat bij je stemmig van dat moment past.

Wat wax melts bijzonder maakt, is de langdurige geurbeleving die ze bieden. Terwijl een gewone kaars zijn geur vaak snel verliest, kunnen wax melts urenlang een heerlijke geur in jouw huis verspreiden. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangename geur, zelfs nadat het waxinelichtje is gedoofd. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over roet of rook, aangezien de wax melts geen vlam produceren. Handig toch?

Breek een blokje van de wax melt snapbar af en binnen een paar minuten is de wax melt gesmolten op de geurbrander en vult je huis zich met een heerlijke geur. Natuurlijk kun je ook een geurkaars aansteken, maar een waxmelt van Het Geurmeisje op een waxbrander is veel goedkoper en is ook nog eens gemaakt van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare soja wax en van hoogste kwaliteit geurolie en kleurstof. Ieder blokje geeft ongeveer 8 uur lang zijn geur af. Een snapbar vult je huis voor ongeveer 40 uur met jouw favoriete geur.

De perfecte combinatie: wax melts en roomspray

Als er iets is waar ik de laatste jaren enthousiast van word, is het roomspray. Met de roomspray kun je snel en eenvoudig een vleugje frisheid toevoegen aan elke kamer. Of je nu een onverwachte gast verwacht of gewoon een extra vleugje geur wil toevoegen, de roomspray is de ideale keuze. Om de sfeer in jouw huis compleet te maken, biedt Het Geurmeisje ook roomsprays aan die perfect past bij de geur van de waxmelts. Combineer de heerlijke geur van de waxmelts met de verfrissende kracht van de roomspray voor een lekkere geur bij jou in huis.

Ultieme ontspanning en me time

De voordelen van waxbranders en waxmelts beperken zich dus niet alleen tot het creëren van een betoverende sfeer. Ze hebben ook een therapeutisch effect. Aromatherapie, de praktijk van het gebruik van geuren om fysieke en emotionele gezondheid te bevorderen, is al een eeuwenlangee methode om stress te verminderen, ontspanning te bevorderen en een gevoel van welzijn te creëren.

Zet een fijne podcast op, luister een ontspannen muziekje of pak eindelijk dat boek erbij dat je al maanden wil lezen. Dit me time moment is van jou! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan is een setje met een geurbrander, wax melts en een roomspray natuurlijk ook mega leuk.

Wanneer hield jij voor de laatste keer een me time avond? 

Dit artikel bevat een samenwerking 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *