Sephora nagellak remover

Sephora nagellak remover

Ik had al verschillende reviews gelezen over dit product en ik was heel erg benieuwd geworden. Daarom kocht ik deze Espress nail polish remover. Maar dit is niet zomaar een nagellak remover.. Benieuwd? Klik dan gauw door!

Omdat ik veel nagellak draag, moet ik ook steeds mijn nagellak eraf halen. Dat duurde zo lang en ik was altijd onhandig aan het doen met flesjes nagellak remover en watjes. Die watjes gingen dan weer pluizen en dan plakte al mijn nagellak eraan. Kortom: niet handig. Nu heeft Sephora daar een wondermiddeltje voor waar ik waarschijnlijk nooit meer zonder kan: een potje waar je je vinger in kan stoppen, een paar keer ronddraaien en voilà, je nagellak is eraf. Klinkt simpel hè? Nou, dat is het ook! Kijken jullie mee?


Er zit een gaatje in het midden van het potje en daarom heen zit een spons die nagellak remover absorbeert. Geen drama meer met wattenschijfjes en het is ook nog eens super handig voor onderweg. Hoe makkelijk kan het zijn? Wat ik ook een enorm pluspunt vind, is dat er geen aceton inzit. Aceton droogt je nagels en je huid ontzettend uit, dus geen aceton is much better voor je nagels.

Je stopt je vinger erin, een paar keer heen en weer draaien….
En kijk eens aan! Een super schone vinger!

Het werkt ook heel goed met glitternagellak. Ideaal dus! Als je dit met een wattenschijfje moet doen, ben je uren bezig! 

Nou, wat zeggen jullie ervan? Is dit niet prachtig? Ik kocht de nagellak remover voor €7,44 (normaal kost hij €8,30 maar ik kreeg 20 procent korting vanwege de Sephora kortingsactie). Er zit 75 ml in, dus hier doe je wel even mee! Als deze op is zal ik jullie laten weten hoelang ik er precies mee heb gedaan en daarna koop ik GELIJK een nieuwe want my god, hier kan een mens toch niet meer zonder? Je kunt het potje daarna trouwens ook gewoon bijvullen! Ik zeg: ideaal!

Zijn jullie bekend met dit product? 

Liefs van Tedje

Volg:

7 Reacties

 1. Julie
  6 november 2011 / 12:13

  wooo super handig! Ik draag meestal donkere nagellak, als ik die eraf wil halen zit er altijd nog wel wat nagellak onder mijn nagelriemen/op mijn vingers zelf. Dus dit is echt een uitvinding!

 2. 6 november 2011 / 21:04

  Ik ken ze wel van het Kruidvat, maar ik denk dat die van Sephora beter zijn. Tot wanneer is de 20% kortingsactie van Sephora?

  • 6 november 2011 / 21:09

   Oei, dat weet ik niet!! Ik denk niet lang meer, als het al niet afgelopen is. Sorry!

 3. 9 november 2011 / 09:50

  Wow wat een fantastisch product! Hier heb ik nog niet eerder van gehoord. Ik denk dat ik deze ook binnenkort maar even ga halen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *