Sephora prijzencircus: 3 voor 10!

Sephora prijzencircus: 3 voor 10!


Aanstaande woensdagavond (voor VIPS, donderdag voor de rest) begint het grote feest weer in de V&D: Het prijzencircus! Dat het prijzencircus is in de V&D is allemaal leuk en aardig, maar waar ik mij het meeste op verheug is de 3 voor 10 actie bij Sephora (gevestigd in sommige V&D’s). Voor 10 euro kun je maar liefst 3 producten shoppen bij Sephora (alleen het merk Sephora, dus niet merken als Too Faced). Kijken jullie mee naar mijn shoppinglist? 

1. Sculping Disk. Een poeder, een blush en een bronzer in één! Wat mij betreft heel handig. Ik ben benieuwd naar dit goedje :)
2. Hydrating Powder Blush. Ik heb hier al twee varianten van en ze bevallen me allebei erg goed. Ze zijn goed gepigmenteerd en ze hebben mooie kleuren. Ik ga dus even kijken of er nog een mooie tint is die mij aanspreekt! Ik ben opzoek naar een peachy kleurtje, wie weet zit die erg nog wel tussen!
3. Express nail polish remover. Een wondermiddeltje wat mij betreft. Helaas valt dit product niet onder de 3 voor 10 actie, echt jammer..
4. Blush Me! Trio. Dit product kun je gebruiken om te highlighten, contouren en om de wangen te verhelderen. Sephora zegt dat je deze kleuren ook op je ogen kunt gebruiken, daar ben ik benieuwd naar! Ik hoop dat dit pigment beter is dan de oogschaduws van Sephora. Deze zijn namelijk, naar mijn mening, om te huilen. Er komt bar weinig kleur vanaf en  ik kreeg zelfs een allergische reactie! Afrader dus.
5. Jumbo Liner 15HR Wear Proof. Ik heb al goede verhalen over deze liners gehoord, en die middelste gouden spreekt me erg aan! Even kijken of het wat is dus!

Alle accessoires en kwasten tellen helaas niet mee voor de 3 voor 10 actie. Er zijn 13 vestigingen van Sephora in Nederland: Rotterdam, Groningen, Roermond, Maastricht, Leidschendam, Den Haag, Breda, Utrecht, Amstelveen, Haarlem, Hilversum, Den Bosch en Almere. De actie loopt t/m 8 april, maar wees er snel bij, want de producten vliegen de winkel uit (mijn ervaring van vorig jaar).

Wat staat er op jouw wishlist van Sephora? Ga jij profiteren van de 3 voor 10 actie?
Liefs van Tedje

bron eerste foto

Volg:

8 Reacties

 1. 20 maart 2012 / 08:01

  Ik woon dichtbij een Sephora (Groningen) dus ik ga wel eventjes kijken denk ik! Hoop dat er morgen dan nog van alles is!

 2. 20 maart 2012 / 08:02

  Leuke actie, maar ik ga er geen gebruik van maken
  En die nagellakremover telt er niet bij mee, die valt helaas onder de accessoires.
  x

 3. 20 maart 2012 / 08:49

  jaaa ik zag het ! :D
  ik vind die liners ook heel tof & veder wil ik gewoon wat rondsnuffelen :)

 4. 20 maart 2012 / 15:12

  Ik loop ’t prijzencircus altijd mis op de een of andere manier!

 5. 20 maart 2012 / 17:00

  Ik zag het ook al! Maar denk niet dat ik van de actie gebruik ga maken… heb nog genoeg andere wensen die ook veel geld kosten ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *