Serious Request x Loavies t-shirt

 photo IMG_1949.jpg

Hands off our girls! Gisterenavond startte Serious Request, de jaarlijkse actie van 3FM om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Rode Kruis. Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen en ik kocht daarom het Girlpower t-shirt dat Loavies speciaal heeft ontworpen voor Serious Request. Het volledige bedrag gaat naar het goede doel. 

Ieder jaar steun ik Serious Request wel. Ik vraag een nummer aan of ik maak een bedrag over via hun site. Gisterenavond zijn Domien, Gerard en Coen het Glazen Huis in Haarlem ingedoken en daar komen ze 24 december pas weer uit. Nu had Loavies zo’n leuke actie dat ik besloot daaraan mee te doen. Voor €17,95 kocht ik een t-shirt waarvan de opbrengst volledig naar Serious Request gaat. Ik krijg hier niet voor betaald ofzo, maar ik wil dit gewoon even met jullie delen! Je houdt er zelf namelijk een leuk kledingstuk aan over en je steunt ook nog eens het goede doel! Win-win-situatie natuurlijk. Wil jij ook een steentje bijdragen en er zelf iets leuks aan overhouden? Je kunt het t-shirt hier kopen! Het t-shirt is er ook in het wit :)

Ga jij dit jaar Serious Request steunen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 19 december 2014 / 10:02

  Wauw echt een mooi idee en geweldig shirt! Superbijzondere combinatie <3

 2. 19 december 2014 / 11:29

  Ik heb sowieso al een donatie gedaan, maar dit shirt vind ik ook echt heel tof!

 3. Anna
  19 december 2014 / 13:07

  Het shirt is echt tof!! Ik ga nog langs het Glazen Huis om te doneren, maar misschien koop ik het shirt nog wel! (Serious Request loopt trouwens tot 24 december, niet 25! :) )

  • Tedje
   Auteur
   20 december 2014 / 11:59

   Ah thanks Anna, heb het meteen even aangepast. Typefoutje, haha! En wat goed dat je naar het Glazen Huis gaat om te doneren!

 4. 20 december 2014 / 23:12

  Ik moet bekennen dat ik nooit zo heel betrokken bij Serious Request, maar dit is wel een leuke actie! Ook als je ‘m een maat groter bestelt zodat ‘ie iets meer oversized is.

 5. 22 december 2014 / 22:34

  Ik stond op het punt om deze te kopen, maar ik houd echt niet van hoge halsen. Ik draag mijn steentje wel op een andere manier bij ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *