SHARE: Nielson – Zo kan het dus ook

SHARE: Nielson – Zo kan het dus ook

Photobucket

Hi iedereen! Ik moet echt even iets met jullie delen: Nielson. Jullie kennen hem waarschijnlijk van De Beste Singersongwriter van Nederland met zijn hit Beauty & the Brains. Maar nu heb ik goed nieuws: hij heeft een nieuwe single! 

Dit is ook weer zo’n lied dat constant in je hoofd blijft zitten, heerlijk! Een echte feel good song, daar zitten we nou écht op te wachten in deze barre weersomstandigheden, toch? En een goede start om jouw dag mee te beginnen.

Zo kan het dus oook! Zo makkelijk kan het dus zijn!!
Wat vind jij van de nieuwe single van Nielson?

Liefs van Tedje

Volg:

12 Reacties

 1. 18 januari 2013 / 07:01

  Ik hoorde hem gister ook op de radio! Maar moet hem toch nog een paar keer horen voordat ik echt kan zeggen wat ik er van vind! Want beauty and the brains vond ik echt geweldig!

 2. 18 januari 2013 / 07:46

  Oh wat leuk! Dat wist ik helemaal niet! Nu ben ik erg benieuwd geworden, omdat ik Beauty And The Brains echt een top nummer vind.

 3. 18 januari 2013 / 09:20

  Beauty And The Brains vond ik echt een super leuk nummer. Dit is de eerste keer dat ik dit nummer hoor, dus ik denk dat ik hem nog een paar keer moet horen om er echt over te kunnen oordelen. De eerste keer vond ik hem wel leuk, maar niet bijzonder.

 4. 18 januari 2013 / 11:17

  Ik vind het wel een leuk lied! Lekker vrolijk en makkelijk om mee te zingen:)

 5. 18 januari 2013 / 11:34

  Weer een lekker vrolijk nummer, maar Beauty en the brains blijft toch de beste vind ik!

 6. 18 januari 2013 / 11:54

  Ik moet er nog wel ff aan wennen, haha. Maar ik vind ’t wel een leuk nummer! Beauty and the brains heb ik echt heel erg vaak in m’n hoofd gehad, dat vind ik wel een net wat leuker nummer denk ik :)

 7. 18 januari 2013 / 16:00

  Hij is zo schattig ! haha Ik vind het een leukerdje, het liedje blijft echt hangen inderdaad.

 8. 18 januari 2013 / 16:58

  Nielson zingt zo fijn! Word er altijd vrolijk van :D Hij heeft stage gelopen op de oude basisschool van een vriendin van mij (toen zij er nog opzat), funny fact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *