Shoplog: 3 voor 10 Sephora

Shoplog: 3 voor 10 Sephora

Ik schreef al eerder over de 3 voor 10 actie bij Sephora in de V&D en uiteraard ging ik even een kijkje nemen. In Breda was het druk,  in Maastricht was het een chaos. Overal meiden met kleine mandjes, zoekend naar de goede kleur foundation of het leukste kleurtje nagellak. Zelf kocht ik een groen nagellakje, een highlighter en een lipgloss. Kijken jullie mee? 

Dit is nummer 83 jungle playground. Een prachtig groen kleurtje met een hele subtiele shimmer erin. Jammer dat het flesje onder de sticker resten zit, maar die kun je er in principe gewoon afhalen!

Er zit 5 ml in het flesje, niet veel maar dat is prima voor een nagellakje. Nagellak maak je toch niet zo snel op.
Verder lakt het kwastje ook heel fijn, omdat het een breed kwastje is. In één beweging heb je je nagels voorzien van een laagje lak.

Na een laagje is de lak dekkend, ideaal dus! Ik vind het een hele mooie kleur. Dit lakje kost eigenlijk €5.80.
Ik had al eerder een lipgloss van Sephora en die beviel me erg goed, dus ik besloot er weer eentje mee te nemen! Ik heb nummer 20 Perfect Nude Shiny.

Het kwastje is erg fijn, je kunt er precies je lipgloss mee aanbrengen.

Een swatch op mijn hand. Lekker shiny!

De gloss op mijn lippen. Ik vind het een mooi, nude kleurtje met een mooie glans. De lipgloss is wel een beetje plakkerig, maar dat vind ik niet zo’n probleem. Een drankje en een hapje overleeft hij niet helaas, maar dat doet bijna geen één lipgloss geloof ik. Ondanks dat, ben ik erg tevreden over deze gloss! Deze lipgloss kost eigenlijk €12,80.

Als laatste kocht ik een hightlighter. Ik had nog geen ervaring met de highlighters van Sephora, dus ik besloot hem te gaan proberen.

Er zit 11 gram in, best veel dus! Het is trouwens nummer I20 Rose PinkKijk eens wat mooi!

Een swatch op mijn arm. Ik vind het effect heel erg mooi, lekker shiny en glitterend. Mooi om aan te brengen onder je wenkbrauw of net boven je blush! Deze highlighter kost eigenlijk €14,10.

In totaal was ik dus 10 euro kwijt voor 3 producten, niet duur toch? Eigenlijk kostten deze producten bij elkaar €32,70. Dat betekent dat ik een korting van €22,70 heb gekregen! Dat is weer een meevallertje!
Hebben jullie al iets gescoord bij de 3 voor 10 actie? 
Liefs van Tedje

Volg:

17 Reacties

 1. 25 maart 2012 / 08:11

  Leuke spullies! :) Ik heb een bronzer en een compact poeder gekocht. Als derde heeft mijn moeder een mascara gekocht. :D

 2. dewi
  25 maart 2012 / 10:02

  leuke aankoopjes! ;D fijne actie! je krijgt dan best wel lekkere korting!

 3. 25 maart 2012 / 10:30

  Die nagellak en die poeder vind ik erg mooi <3

 4. 25 maart 2012 / 13:18

  De blush is echt super mooi! Mooi voor de lente en zomer!

 5. 25 maart 2012 / 15:58

  Leuk zeg!
  Ik heb de highlighter ook gekocht, vind hem prachtig!!

 6. Sanne Pheninckx
  26 maart 2012 / 19:47

  Annemiek en ik hebben vandaag ook gescoord!! Ik had €41 korting! Dat is nog eens lekker shoppen!

 7. Sanne Pheninckx
  28 maart 2012 / 09:57

  Ik had een matte foundation, een liquid en een mascara! Annemiek had ook een liquid foundation, een nagellakje en een blusher! Echt relaxte actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *