Shoplog Londen & Southampton

Shoplog Londen & Southampton

 photo IMG_0318a.jpg

Jullie konden eergisteren al een uitgebreid verslag lezen van mijn tripje naar Southampton en Londen. Ik had jullie een shoplog beloofd, dus vandaag ga ik aan jullie mijn geshopte spulletjes laten zien. Ik had van tevoren al een lijstje opgesteld met dingen die ik perse wilde hebben. Daar zijn nog wel wat meer dingetjes bijgekomen… Kijken jullie mee?

 photo IMG_0321a.jpg

In Southampton waren eigenlijk alle winkels waar ik graag naartoe wilde: Boots en Superdrug stonden op nummer 1, maar ook wilde ik een kijkje nemen bij Primark. Wat een verschil met Nederland! Gewoon lekker rustig en opgeruimd en niet zo’n gekkenhuis en een grote zooi. Bij Primark kocht ik deze drie prachtige kettingen en twee paar fluffy sokken die ik vergeten ben om op de foto te zetten. De linkse ketting kostte 5 pond, dat is omgerekend iets meer dan 6 euro. De middelste ketting kostte 2 pond (ongeveer €2,40) en de laatste ketting kostte 3 pond (€3,75). De middelste ketting had ik eigenlijk al, maar dan van Berska en dan gewoon in Nederland gekocht. Deze ketting begon al een beetje te verkleuren en ik vond hem zo leuk dat ik er gewoon nog een kocht. En voor dat geld…

 photo IMG_0322a.jpg

Bij Boots in Londen kocht ik deze drie producten van Collection. In Engeland zie je vaak dat producten in de aanbieding zijn en dan vaak 3 voor de prijs van 2. Zo ook met Collection. Volgens Mascha (van Beautygloss) en vele andere beautybloggers is dit de beste merk voor concealer. Ik nam er twee mee van Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer in de kleur Cool Medium. Daarnaast kocht ik nog de Illuminating Touch Brightening Concealer in de kleur Natural. Ik weet niet meer hoeveel ik in totaal kwijt was, maar ik geloof iets van 7 of 8 pond. Helemaal niet duur dus!

 photo IMG_0324a.jpg

Bij de Superdrug kocht ik dit leuke lakje van Barry M. Het is de kleur Papaya en hier kunnen jullie zeker nog een swatch en review van verwachten! Deze kostte 3,99 pond, maar ook hier was een 3 voor 2 actie! Joni kocht twee andere dingen van Barry M, waardoor we weer voordeliger uit waren.

 photo IMG_0329a.jpg

 photo IMG_0331a.jpg

Bij dezelfde Superdrug kocht ik twee producten van Sleek. In Nederland kun je dit merk niet in de gewone winkels kopen, wel online. Ik kocht het Oh So Special palette voor 7,99 pond en een blush van Sleek in Life’s a Peach voor 4,49 pond. De blush is eens heel wat anders dan de normale blushes die ik koop. Het palette kost omgerekend ongeveer €9,70 en de blush ongeveer €5,50.

 photo IMG_0328a.jpg

Bij het grote warenhuis Debenhams in Southampton kocht ik de Primer Potion van Urban Decay. Die van mij is bijna op, dus een back-up was wel nodig! Ook kocht ik hier voor vriendin Julie het Naked 2 palette (die ik zelf al heb!) en ook een Primer Potion voor haar. De Primer Potion kostte 16 pond, ongeveer €19,50. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. De allerfijnste oogschaduwbasis die ik tot nu toe heb geprobeerd!

 photo IMG_0334a.jpg

Last, but certainly not least.. Hier draaide eigenlijk alles om. In Southampton verkochten ze nergens NARS, dus heb ik in Londen bij Boots gevraagd waar ik het best terecht kon voor NARS. De vrouw zuchtte diep en vertelde me dat ik naar Selfridges moest. Deze vraag had ze dus al vaker gekregen. Al een hele tijd wil ik NARS Albatross en nu heb ik hem eindelijk in mijn bezit! Het is de meest prachtige highlighter die ik ooit heb gezien. Mijn vriendinnen keken me een beetje gek aan toen ik mijn dit pareltje afrekende, want ik was helemaal door het dolle heen. Hoe blij make-up je wel niet kan maken! Het kostte me een lieve duit, ongeveer €28,50, maar hij is het nu al waard.

Ik ben onwijs blij met al mijn aankoopjes! Ik had ervoor gespaard en ik heb alles gekocht wat ik graag wilde. Eén ding weet ik zeker: make-up shoppen in Engeland is een feestje! Urban Decay, NARS, Too Faced, Sleek, Barry M, ze hebben het allemaal!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

41 Reacties

 1. 8 mei 2014 / 07:23

  Oooh wat een heerlijke aankopen heb je gedaan! Stuk voor stuk toppers, zo leuk! En wat een prachtig palette, superfijne shoppings!

 2. 8 mei 2014 / 07:27

  Wat een mooie aankopen heb je gedaan! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de review van het Sleek palette :)

 3. 8 mei 2014 / 08:31

  Je hebt zulke leuke items gekocht! Ben heel benieuwd naar de Collection concealers. Jammer dat het niet meer te koop is in Nederland, ik vond hun wenkbrauwgel zo geweldig.

 4. 8 mei 2014 / 09:44

  Leuke aankopen! Ik zou ook wel graag even nars willen shoppen in londen! Ik ben dol op de blush, bronzer en highlighter van nars!

 5. 8 mei 2014 / 09:52

  Nars Albatross! <3 Oh, you are going to love it <3 Hihi :-) Je hebt hele mooie items gekocht zeg, hele leuke merken :-)

  • Tedje
   Auteur
   8 mei 2014 / 13:57

   I already love it! Hij is echt zo mooi!!

 6. 8 mei 2014 / 11:09

  Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Haha, ik had precies dezelfde reactie toen ik NARS Orgasm kocht! xo

 7. 8 mei 2014 / 11:22

  Wat heb je een leuke spulletjes gekocht. UD primer potion is ook by far mijn favoriete basis. Kan niet meer zonder!
  Ik ben benieuwd naar de andere variant van de collection concealer. Zelf gebruik ik de lasting perfection heel veel en heb momenteel 4 backups omdat ik hem zo fijn vindt!

  • Tedje
   Auteur
   8 mei 2014 / 13:57

   Er kan inderdaad geen een oogschaduwbasis op tegen die van Urban Decay. Zo fijn! Ja, ik heb nu al spijt dat ik niet meer concealers heb meegebracht ;) Ik ga denk ik aan mijn vriendinnen daar vragen of ze er nog een aantal meenemen!

 8. 8 mei 2014 / 11:54

  Aaaah Nars Albatros! Die wil ik ook al heel lang. En de concealer van Collection staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Ik moet dringend eens een tripje plannen naar Londen.

  • Tedje
   Auteur
   8 mei 2014 / 13:56

   Aah Albatross is echt zo mooi! Ik denk dat iedere beautyliefhebber deze highlighter mooi vindt, hihi! Een weekendje Londen is zeker niet verkeerd ;)

 9. 8 mei 2014 / 11:56

  Ah nice! Die hightlighter wil ik ook al en tijdje.

 10. 8 mei 2014 / 11:58

  Hele mooie producten! De concealer is top en het palette is zo mooi! De blush lijkt me ook heel mooi!

 11. 8 mei 2014 / 12:34

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind de kleurtjes in het Sleek palette echt heel mooi!

 12. 8 mei 2014 / 13:02

  Prachtige items! Ik kan echt niet meer zonder de Collection concealer.

 13. 8 mei 2014 / 13:39

  Albatrossss <3 Mooie dingen heb je gekocht, de concealers lijken me ook wel fijn!

 14. 8 mei 2014 / 13:39

  Wat een prachtige kettingen, mooie aankopen!
  Liefs

 15. 8 mei 2014 / 14:14

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben erg benieuwd naar die concealer van Collection 2000 en ook naar je highlighter van NARS. Lang leve Engeland, haha!

 16. 8 mei 2014 / 15:26

  Hele mooie dingen heb je gekocht! Ik wil Albatross ook heel graag!!

 17. 8 mei 2014 / 15:28

  Hele mooie aankoopjes, en nu ik weet dat Nars bij Selfridges te koop is zet ik hem vast op me lijstje voor juni – als ik ga haha.

  En idd die Collection concealer is ver uit de beste die ik heb gehad! :D

 18. 8 mei 2014 / 16:06

  Ohh wat een mooie producten heb je gekocht! Ik wil ook al enige tijd de lasting perfection concealer van collection2000 en hoop hem ooit in mijn bezit te hebben.

 19. 8 mei 2014 / 17:13

  jij bent goed geslaagd! krijg er meteen weer van om te gaan shoppen haha

 20. 8 mei 2014 / 18:56

  Wauw! Ik vind alles echt leuk. En die highlighter, bijna 30 euro! Ik ben benieuwd hoe die op het gezicht staat.

 21. 11 mei 2014 / 15:48

  Je hebt leuke dingen gekocht!
  Vooral het Oh So Special palette!

 22. 28 mei 2014 / 16:13

  Wat een geweldig leuke aankopen. Vooral Nars Albatross en Barry M lakje en ook van Sleek wordt ik helemaal blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *