Shoplog: nieuwe Essie nagellak!

 photo IMG_7994.jpg

Yeah! Mijn Essie-stash is weer een beetje uitgebreid! Ik kreeg twee Essie nagellakjes van een vriendin en ik kocht er zelf nog twee bij Etos voor 6 euro per stuk. Die actie kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.

 photo IMG_7999.jpg

Van links naar rechts: Wicked – Jam ’n Jelly – Bikini So Teeny – Sand Tropez.

 photo IMG_8005.jpg

Wicked is echt zo’n prachtig kleurtje voor in de herfst. Nog even wachten dus voordat ik deze nagellak kan gaan dragen! Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes. Ik had er beter drie aan kunnen brengen! Weet ik dat ook weer voor de volgende keer.

 photo IMG_8009_1.jpg

Jam ’n Jelly is een zuurstokroze kleur met een lichte shimmer erin. Perfect geschikt voor de zomer! Ik word er helemaal vrolijk van. Deze kleur dekt in twee laagjes.

 photo IMG_8010.jpg

Oh, zo’n soort blauw had ik nog niet! Bikini so Teeny is een super mooie lichtblauwe kleur die neigt naar paars. Deze kleur dekt in twee laagjes.

 photo IMG_8016.jpg

Sand Tropez is een perfecte nude kleur die je het hele jaar door kunt dragen. Een goede aankoop dus! Ook deze lak dekt in twee laagjes.

Als vriendinnen om nagellakadvies vragen en ze vragen: wat is nu het beste merk? Dan ben ik al gauw geneigd om Essie te zeggen. Wat duurder qua prijs, maar de kwaliteit is zo goed! Bij mij blijft Essie nagellak makkelijk een week perfect zitten.

Welke kleur vind jij het mooist?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 1 augustus 2015 / 05:32

  Jam N Kelly heb ik ook! Die gebruik ik vaak het is echt een mooie kleur! Bikini so.. vind ik ook erg leuk! Essie is ook mijn favoriet hoor! De glans is mooi, het kwastje fijn en blijft inderdaad lang zitten!

 2. 1 augustus 2015 / 08:02

  Prachtige lakjes zijn het! Bikini So Teeny is zo’n leuke kleur <3

 3. 1 augustus 2015 / 10:45

  Wauw, ik zou alle vier deze lakjes zo aan mijn stash toe willen voegen, erg mooi!

  • Tedje
   Auteur
   2 augustus 2015 / 21:00

   Jaa ik heb ook nog een OPI lakje gekocht voor 6 euro! Echt zo’n fijn prijsje!

 4. 2 augustus 2015 / 13:52

  Wat een leuke kleurtjes! Die roze en blauwe zijn echt mooi! Xx

 5. 4 augustus 2015 / 12:13

  Wat een verschillende kleurtjes allemaal, maar wel erg mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *