Shoplog | Outfits met Loavies

 photo IMG_2680a.jpg

Een tijdje terug mocht ik wat dingetjes bestellen bij Loavies, een van mijn favoriete webshops van het moment. Mijn geliefde biker jacket komt er ook vandaan. Ze hebben er echt super leuke kleding, maar ook accessoires. Ik sleurde mijn zusje mee om outfit foto’s te maken met mijn nieuwe 50mm lens. Thanks sis! 

 photo IMG_2624a.jpg

 photo IMG_2614a.jpg

 photo IMG_2635a.jpg

 photo IMG_2608a.jpg

De kimono is helemaal hip and happening en ik besloot te kijken of het iets voor mij is. Dit is de Flower Kimono en ik vind hem zo vrolijk! Perfect voor een dagje naar het strand, een festival of om aan te doen als je gaat chillen in de stad.

 photo IMG_2582a.jpg

 photo IMG_2589a.jpg

*Wat staat er eigenlijk op? ;)*

Ik ben gek op witte t-shirts met prints. Ik heb er al een aantal en deze I Scream Ice Cream kan ik nu aan mijn collectie toevoegen. Leuk op een fijne jeans en met een statement ketting erbij en je outfit is klaar.

 photo IMG_2646a.jpg

 photo IMG_2667a.jpg

 photo IMG_2669a.jpg

 photo IMG_2680a.jpg

 photo IMG_2666a.jpg

Nog een kimono! Dit is de Festival Kimono en oh wat vind ik hem leuk! Op Instagram kreeg ik er al heel veel complimenten over, lief! Ik wist namelijk nog niet echt of het bij me zou passen ja of nee. De tas op bovenstaande foto’s is ook van Loavies. Het is de Small Boy Bag Black tas. Een ideale tas om mee te nemen op stap of als je alleen je portemonnee en je telefoon mee wil nemen. Ik heb het koord (of ja, eigenlijk mijn opa) kleiner gemaakt bovenaan met een tang waarmee je normaal gaatjes maakt bij riemen. Ik vond de tas namelijk net iets te laag hangen.

Ik ben heel benieuwd welk item jullie favoriet is en wat jullie van de foto’s vinden :) 

Liefs van Tedje

Volg:

15 Reacties

 1. 15 augustus 2014 / 07:09

  Die mintkleurige kimono is mijn favoriet! Staat erg leuk met een witte top eronder !

 2. Jeanne
  15 augustus 2014 / 08:04

  Leuke foto’s Tedje

 3. 15 augustus 2014 / 08:22

  Die laatste kimono en tas vind ik het leukst!

 4. 15 augustus 2014 / 09:22

  Ah wat een te gekke items heb je geshopt! Ik vind de kimono’s echt helemaal te gek!

 5. 15 augustus 2014 / 10:44

  Waaauw, de kimono staat je zo ontzettend gaaf! <3

 6. 15 augustus 2014 / 10:47

  Wat een leuke items! Heb zelf pas ook bij Loavies geshopt, een kimono en een wit shirt met de tekst: La vie la Rose. Dus je snapt wel wat mijn favoriete items zijn :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *