Shoplog: Primark

Shoplog: Primark

Afgelopen donderdag was ik in Rotterdam voor school (ik moest een interview houden) en toen besloot ik om even langs de Primark te gaan. Ik had er zoveel over gehoord en ik was er nog nooit geweest. Ik ging met de trein naar Rotterdam Alexander en ik liep eerst wat rond in het overdekte winkelcentrum. Er zitten veel winkels, ik wist niet dat het nog zo groot was! Daarna liep ik door naar de Primark. De winkel zit niet in het overdekte winkelcentrum, maar wel vlakbij de uitgang van het winkelcentrum, ideaal! Ben jij benieuwd wat ik heb gekocht?

Toen ik de Primark binnen kwam dacht ik: WOW, veel mensen. Ja, het was erg druk. Overal liepen meiden met grote Primark tassen te neuzen in alle rekken. Veel meiden hadden buggy’s en kinderwagens bij, niet zo heel praktisch en handig, maar dat terzijde. Ook zag ik veel boyfriends die zuchtend achter hun vriendin stonden die helemaal gek werden door de lage prijzen en de leuke spulletjes. Ik zag onwijs op tegen de lange kassa rij, maar dat ging echt super snel! Ik stond nog geen 5 minuten in de rij en toen werd ik al geholpen. Bij de Primark hebben ze namelijk een heel handig systeem: er zijn wel 20 kassa’s naast elkaar, en telkens als er een kassa vrijkomt wordt dat omgeroepen: ‘Kassa 5, alstublieft’. Ideaal! Goed, op naar mijn aankoopjes!

Ik was al heel lang op zoek naar een wijnrode sjaal, broek of trui. Bij de Primark vond ik deze mooie sjaal, precies in de kleur die ik zocht! De prijzen bij Primark zijn echt om te gillen zo goedkoop. Voor deze sjaal betaalde ik €3,90. Deze sjaal gaat veel gedragen worden kan ik je vertellen.

Als tweede liep ik tegen deze blouse aan. Het is een vrij lange blouse, je kunt hem eventueel ook als jurkje dragen. Ik draag vrij veel zwart en grijs en ik wil weer een beetje meer kleur in mijn kast! Vandaar oranje. Deze blouse hadden ze ook in het zwart, turquoise en geel geloof ik! Het is een leuk model met een lintje die je om je middel kan knopen. Deze blouse kost €17.

Ik kocht twee setjes met elastiekjes. Ik raak elastiekjes namelijk altijd kwijt. Vraag me niet hoe, ieder meisje heeft hier waarschijnlijk wel last van! Ik kocht een setje in bovenstaande kleur, en nog een setje met allerlei kleurtjes zoals roze, blauw en oranje. Er zitten 40 elastiekjes in één setje en per setje betaal je €1,50.

Bij de Primark verkopen ze héél veel armbanden, kettingen, oorbellen en andere accessoires voor weinig geld. Deze armbandjes kon ik niet laten liggen voor 3 euro.

Als laatste kocht ik deze super cute tas. Toen ik deze zag hangen voor €11 dacht ik: die is van mij. Het is een beige/zandkleur, best wel chique! De tas voelt alleen wel heel plastic aan, maar ja wat verwacht je voor 11 euro. Ik ben heel benieuwd hoe lang deze tas mee gaat. Ik hou jullie op de hoogte!

In totaal was ik nog geen 40 euro kwijt.

 Wat vinden jullie het leukste aankoopje? En zijn jullie wel eens bij Primark geweest? 

Liefs van Tedje

Volg:

19 Reacties

 1. 26 december 2011 / 09:15

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik vind de primark echt top, ik haal vaak al mijn accessoires daar. Ik had laatst twee tassen vol voor €40! Echt fijn. Die sjaal is supergaaf trouwens, hij ziet er dik uit en dat voor maar €3,90!

 2. Evelien
  26 december 2011 / 10:57

  Leuke sjaal! ;) Dezelfde sjaal is die van mij :p

 3. dewi
  26 december 2011 / 11:06

  leuke spulletjes. die tas is echt vet! ;D

 4. 26 december 2011 / 14:40

  Die tas is zó leuk! Ik gaf gewoon een gilletje toen ik hem zag, haha! Ik moet die tas zeker halen!!!

 5. 26 december 2011 / 15:29

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Die tas is prachtig, ik ga donderdag weer naar de primark hihi!

 6. 26 december 2011 / 22:51

  Ik ging vroeger echt nooit naar de Primark, ondanks dat het maar 15 a 20 min met de bus van mijn huis verwijderd is.
  De laatste tijd ga ik steeds vaker, want ze hebben toch steeds weer leuke en goedkope items. (Blijkt ook maar weer uit jouw aankopen!)

 7. 27 december 2011 / 21:03

  wat een leuke shoplog! OVer die tas heb ik ook nog getwijfeld.. vond het niet groot genoeg want ik zocht een grote tas, maar hij is super mooi!

 8. 27 december 2011 / 21:53

  Geweldige tas, en sjaal. Ik ben er ook nog nooit geweest, maar zulke geweldige spullen voor zo weinig geld?… Waarschijnlijk ga ik binnenkort maar eens. :)

 9. 28 december 2011 / 16:01

  Goeie en leuke aankopen! :)
  Ik ga ook nog in de vakantie shoppen bij de Primark :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *