Shoplog + review: nieuwe producten van Catrice

Shoplog + review: nieuwe producten van Catrice

Photobucket

Catrice heeft een deel van haar assortiment vernieuwd. Ik kon natuurlijk niet wachten om alle producten in het echt te zien, dus deze week liep ik ‘mijn’ Kruidvat binnen en ik shopte een paar spulletjes. Kijken jullie mee wat ik heb gekocht?

Photobucket

Als eerste viel mijn oog op de nieuwe lipglosses van Catrice: Infinite Shine. Deze hebben ze in dertien nieuwe kleuren. Ik koos voor 070 Very Very Raspberry (+1 voor de namen van Catrice! Die zijn altijd zo leuk!)

Photobucket

Met een fijne applicator. Er zit nooit teveel of te weinig lipgloss aan. Ik koos voor deze kleur omdat hij net even wat feller was dan de rest en mijn oog viel op de mooie shimmertjes die in deze gloss zitten.

Photobucket

En zo ziet hij eruit op mijn lippen. De gloss ruikt lekker, smeert fijn en zorgt er niet voor dat velletjes goed zichtbaar zijn. Wat mij betreft een prima gloss voor €2,99.

Photobucket

Dan het Absolute Nude Eyshadow Palette waar ik ontzettend benieuwd naar was. Hij lag er nog (want dat is altijd nog maar de vraag in ‘mijn’ Kruidvat)! Ik had er verschillende reviews over gelezen, zowel positief als negatief dus ik kon niet wachten om de kleuren te swatchen.

Photobucket

Het palette doet mij erg denken aan het Naked palette van Urban Decay, maar dan zitten er in dit palette alleen maar shimmery kleurtjes.

Photobucket

Dit zijn de swatches. Helemaal niet verkeerd als je het mij vraagt. Alleen de laatste twee kleuren lijken wel heel erg op elkaar. Ik had liever een zwarte kleur op het einde gezien. Ik zal er binnenkort een look mee maken, lijkt jullie dat leuk? Het palette kost €4,99. Niet duur als je op zoek bent naar zes natuurlijke tinten oogschaduw.

Photobucket

BB Creams, je kunt er niet meer omheen de laatste tijd. Ieder merk heeft er wel een, alleen een budget variant ontbrak nog. Voor €5,99 kun je een BB Cream aanschaffen van Catrice. De BB Allround Foundation Multi-Benefit Make-up om precies te zijn. Ik koos voor de middelste kleur 020 Rosy Beige.

Photobucket

De tube ziet er heel chique uit, het lijkt niet eens op een budget BB Cream!

Photobucket

Een handige spuit dop waardoor je goed kunt doseren en dus niet zo gauw cream verspilt. Ik heb hem nu een paar dagen op en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben. De kleur matcht goed bij mijn huid en hij heeft een goede dekking. Er zit ook nog eens een SPF 30 in, dat is natuurlijk altijd mooi. De BB Cream ruikt alleen een beetje raar, maar dat is het enige. Als jullie het leuk vinden dat ik een look maak met het Absolute Nude palette, zal ik op mijn gezicht de BB Cream van Catrice gebruiken!

Heb jij al nieuwe producten van Catrice geshopt? 
Psssttt… Als ik 500 volgers op Bloglovin‘ heb, ga ik misschien wel iets leuks weggeven van Catrice… (hint hint!)

Liefs van Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 17 februari 2013 / 07:32

  Leuke producten heb je gekocht! Het oogschaduwpalet wil ik ook nog heel graag hebben. Dat zijn hele mooie kleuren!

 2. 17 februari 2013 / 07:50

  Die lipgloss is mooi! Het paletje ook wel, maar ik spaar liever eventjes door voor het Naked 2 palet :) De BB cream is volgens mij ook fijn!

 3. 17 februari 2013 / 09:39

  Deze 3 producten wil ik alle drie zo graag hebben maar ik moet sparen om mijn Beyonce kaartje terug te betalen aan mijn ouders.. :(

 4. 17 februari 2013 / 10:48

  ik ben benieuwd naar de bb cream, denk wel dat ik de lichtste tint nodig heb XD

 5. 17 februari 2013 / 10:59

  Ik heb nog niets van de nieuwe producten gekocht en dat wil ik voorlopig ook zo houden. Leuke producten heb je mee genomen, maar niet mijn smaak.

 6. 17 februari 2013 / 12:05

  Het palet vind ik heel erg leuk, mooie kleuren zitten daarin. Zelf heb ik er niets van gekocht.

 7. 17 februari 2013 / 12:36

  Ik ben helemaal verliefd op de BB cream van Catrice, ik gebruik het nu elke dag want het is voor mij de juiste kleur en blijft de hele dag goed zitten. Het palette heb ik zelf ook maar die ben ik minder enthousiast over…

 8. 17 februari 2013 / 12:36

  Mooie producten! Ik zou zelf het nude oogschaduw palette graag uitproberen!

 9. 17 februari 2013 / 13:48

  Nice! Ik heb ook al wat spulletjes van de nieuwe Essence & Catrice lijnen gekocht. Moet het blogje alleen nog wel tikken.

 10. 17 februari 2013 / 14:20

  Ik wil dat palette zo graag! Ben benieuwd naar je looks :)

 11. 17 februari 2013 / 16:51

  Mooie producten , vooral die lipgloss :D x

 12. 17 februari 2013 / 19:07

  Leuke aankopen heb je gedaan! Amazing trouwens dat de BB cream gewoon met je huid matcht, niet te geloven joh, nog best cheap ook en perfecte kwaliteit leveren, me liiikkee. Op de Naked Palette?! Die moet ik eens in het echt gaan bezichtigen! Mooie swatches en goede pigmentatie, love it.

 13. 17 februari 2013 / 20:16

  Oeeee,, je hebt echt alles gekocht wat ik ook graag wil aanschaffen. Super! Nu ben ik helemaal overtuigd. Het palette laat ik denk ik wel zitten … mmm .. of niet?! Twijfel nog heel erg hahaa

 14. 18 februari 2013 / 12:46

  Wat een mooie lipgloss van catrice! Super mooie glittertjes

 15. 18 februari 2013 / 15:01

  Die lipgloss vind ik echt zooooo’n mooie kleur hebben! Deze ga ik zeker weten ook kopen! De Absolute Nude palette heb ik ook en ben daar ook blij mee :)

 16. 18 februari 2013 / 19:17

  Ooh die lipgloss vind ik prachtig! Ben zo benieuwd naar hoe die BB cream je zou staan!

 17. Joyce
  19 februari 2013 / 09:40

  Ahh dat palletje wil ik hebben! Ik ben wel benieuwd naar een ooglook :D

 18. Nienke
  11 maart 2013 / 20:24

  Hoi,
  dat paletteje is wel verkrijgbaar bij de Kruidvat bij mij in de buurt,
  maar hij is telkens uitverkocht!
  Ik wil hem hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *