Shoplog: Rotterdam

Shoplog: Rotterdam

Zoals ik gisteren al vertelde, ben ik gaan shoppen in Rotterdam afgelopen dinsdag. Ik had nog een paar items op mijn wishlist, dus ik op zoek naar deze dingen. Ben jij benieuwd wat ik in Rotterdam heb gekocht? 


Als eerste kocht ik deze oranje ring bij de V&D. De ring is van SIX en hij kostte €4,95. Ik vind het een hele leuke ring, lekker zomers weer! Ik draag normaal nooit grote ringen, maar nu ga ik de stap toch echt wagen. Ik vind het leuk! Vinden jullie de ring ook zo leuk bij mijn felblauwe nagellak?

Ik loop altijd even de H&M binnen en ook daar zag ik weer wat leuke dingetjes. Ik kocht bovenstaande bordeauxrode (burgundy) top, leuk voor onder een zwarte blazer. De top kostte €7,95.


Ook kocht ik bij de H&M deze top (die op mijn wishlist stond!). Ik wilde hem eerst bestellen op de site, maar daar was hij uitverkocht in mijn maat helaas. Toen ik hem alsnog zag hangen in de rekken bij de H&M moest en zou ik hem meenemen! Het is een leuke top met doorzichtige pailletten eronder. Ik draag hem momenteel met een zwarte blazer. De Jersey Fancy (zo heet hij, leuk he) kost €14,95.


Bij de H&M scoorde ik nog een item van mijn wishlist, namelijk een lichtroze blazer met een onzettend leuke bloemenprint aan de binnenkant! De blazer kost €39,95.

Bij Pieces scoorde ik nog een burgundy (bordeauxrode) broek. YEAH! Ik was al lang opzoek naar precies deze kleur en ik kon hem nergens vinden. Ik ben ontzettend fan van deze trendkleur. Jullie zagen onlangs ook al dat ik een sjaal bij de Primark kocht in dezek kleur!

Zo, ik heb weer lekker flink geshopt en ó wat voelt dat goed! Ik ben ontzettend blij met alle dingen die ik heb gekocht.
Wat vinden jullie van deze aankoopjes? Zouden jullie een outfit of the day willen zien met een van deze items?

‘Till next time,
Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. dewi
  10 februari 2012 / 08:32

  superleuke aankoopjes! ik ben benieuwd naar de aanfoto van de burgundy rode broek! (:

 2. 10 februari 2012 / 09:30

  Haha, shit.. Ik liep gisteren de Pieces binnen en wilde die broek dus ook kopen, maar ze hadden ‘m niet meer… (vriendinnetje kocht er ook een met zo’n actie twee voor minder, en vroeg of ik er ook een wilde en ik zei nee en nu heb ik spijt!!)

 3. 10 februari 2012 / 10:21

  Haha! Ik heb dat burgundy topje van de H&M ook. Het hangt zeker al een halfjaar in hun winkel en gelukkig want ik wil er nog enkele kopen in andere kleurtjes. Het is echt een superleuk topje en ik heb het keivaak aan!

 4. 10 februari 2012 / 14:03

  Ahh leuke dingen. Dat jasje heb ik in de vorige collectie.. geloof herfst? .. in het blauw gekocht! echt gaaf! :)

  Hopelijk heb je wel 11% korting gekregen? Elk filiaal heeft nu de actie 11% korting i.v.m. Elfstedenkoorts ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *