Shoplog: The Body Shop

Shoplog: The Body Shop

Vorige week ging ik even turbo shoppen in Tilburg met vriendinnetje Salwa. Ik mocht nog een cadeau ter waarde van 10 euro uitzoeken bij The Body Shop omdat ik jarig was geweest. Ik heb een Love Your Body kaart, en in de maand wanneer jij jarig bent, mag je een cadeautje ter waarde van 10 euro uitzoeken. Leuk he! Dat had ik nog tegoed, dus we liepen gauw even langs The Body Shop.

Ik had gehoord dat de cleanse gel van €4 van TBS heel fijn was, dus die wilde ik wel eens uitproberen. Super handig voor onderweg in je tas! Ik koos voor de mango geur, mijn all time favorite bij TBS.

Ik kocht ook nog 3 mini bodybutters. Super fijn om alle ‘smaakjes’ een keer uit te proberen. Als je de geur dan lekker vindt, kun je een grotere verpakking kopen. Ik vind de mini’s trouwens ook heel handig om mee te nemen als ik bijvoorbeeld naar mijn vriend ga.

Ik kocht coconut. Deze had ik nog nooit gehad.

De shea body butter. Hmmm deze is mijn favoriet na de mango bodybutter. Heerlijke geur! In mijn opgemaakt artikel heb je kunnen zien dat hij op is, dus ik besloot om nog een kleintje te kopen.

Strawberry! Ook deze had ik nog nooit geprobeerd en ik hoorde dat veel mensen daar enthousiast over waren, onder andere Salwa. Alle mini body butters waren te koop voor €2,50.

Ik moest aan het einde van de rit (na de 10% korting die je standaard krijgt met de Love Your Body kaart en min de 10 euro) nog 35 cent betalen. Dat noem ik nog eens een goede deal!

Zijn jullie ook zo gek op de bodybutters van The Body Shop?

Liefs van Tedje

 

Volg:

19 Reacties

 1. 18 september 2012 / 06:50

  die laatste bodybutter heb ik ook! heerlijk <3

 2. 18 september 2012 / 07:26

  Wauw, tien euro is best veel als gratis cadeautje, superleuk! Je hebt lekkere dingen gekocht… om mee te smeren dan, niet om op te eten :)

 3. 18 september 2012 / 07:46

  Leuke en heerlijke aankoopjes :D x

 4. 18 september 2012 / 08:56

  Jammie, heerlijke producten heb je gekocht!

 5. 18 september 2012 / 09:10

  Heerlijke producten, ik vind de body butters zo lekker ruiken :-)

 6. 18 september 2012 / 11:58

  Wat heb jij heerlijk geshopt voor weinig! Ideaal:) Lekkere spulletjes!

 7. Joyce
  18 september 2012 / 12:36

  Lekker hoor! Je kan zo te zien weer even vooruit :P

 8. 18 september 2012 / 13:05

  Die hand cleanse gel is inderdaad heel fijn voor onderweg! Je hebt leuke producten uitgekozen. Dat is nog eens leuk shoppen, als je maar zo weinig hoeft te betalen, haha!

 9. dewi
  18 september 2012 / 16:35

  hmmm…heerlijke producten! :D

 10. 18 september 2012 / 20:18

  Oh die mini’s zien er ‘lekker’ uit!

 11. 18 september 2012 / 21:22

  Al die heerlijke butters, goddelijk! Ik heb nog nooit een scrub van TBS gehad, maar de substantie die je in de winkels ziet, echt incredible. Wil ze nog zeker uitproberen, maar de butters staan op nummer één bij mij hoor! Mooie aankopen heb je gedaan!

  • Tedje
   Auteur
   18 september 2012 / 21:24

   Oooh ik heb de scrub in mango, ZO ontzettend lekker!

 12. 19 september 2012 / 07:10

  Heerlijk, altijd een verwennerij voor jezelf toch!? Leuke, vrolijke verpakkingen, heerlijke geuren, fijne producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *