Shoplog: The Body Shop

Shoplog: The Body Shop


Afgelopen vrijdag ging ik met mijn moeder naar Breda om te shoppen! Ik vind het altijd heel gezellig om met mijn moeder te shoppen. Zij weet wat ik leuk vind en we gaan altijd lekker lunchen yummie! We gingen even langs The Body Shop, waar het altijd zo lekker ruikt en waar nu de nieuwe kerstcollectie ook ligt! Ben je benieuwd wat we hebben gekocht? Lees dan door!


Ik kocht dit zeepje (voor mijn moeder voor sinterklaas, terwijl ze er zelf bij was haha) Olives. Hij ruikt heerlijk fris! Dit zeepje kost 3 euro (met 10 procent korting kost hij €2,70)

Zonder flits

Met flits 

Mijn moeder kocht deze prachtige duo eyeshadow: Eye colour shade: sage nr. 05. Er zitten twee prachtige kleuren groen in: een lichtgroene en een donkergroene met prachtige shimmers. Mama zei dat ik deze ook mocht gebruiken! Jippie! Deze oogschaduw kost €13. Ik heb ook nog een zeepje: Cranberry Joy Great Big Soap, omdat ik lid werd van TBS. Ik kocht een Love Your Body kaart van 10 euro. Op vertoon van deze kaart krijg je bij al je aankopen 10 procent korting. Bij besteding van 20 euro of meer ontvang je een stempel en spaar je voor cadeaus. In de maand dat je jarig bent (voor mij juli pas, mimi), mag je een cadeautje uitzoeken voor 10 euro, wat een leuke actie! Je hebt je kaart dus eigenlijk al terug verdiend als je hem koopt! Dit zeepje kost trouwens 7 euro, en je krijgt hem dus gratis bij aanschaffing van een Love Your Body kaart!

Kopen jullie vaak spulletjes bij The Body Shop en hebben jullie al een Love Your Body kaart? 

Liefs van Tedje

Volg:

6 Reacties

 1. 28 november 2011 / 09:04

  Ik ben ook lid van TBS, ik vind dat de bodybutters veel beter werken dan een gemiddelde body lotion.. :P Ik ben echt al 3 jaar lid ofzo! I love TBS!

 2. 28 november 2011 / 13:33

  Wat een mooie producten! Ik vind de bodybutters van TBS echt heerlijk! Die oogschaduw vind ik trouwens echt een heel erg mooi kleurtje!

 3. Julie
  28 november 2011 / 16:01

  Hahah ik ben pas in juli jarig mimi ‘vind ik leuk’

 4. 28 november 2011 / 19:42

  Leuke spulletjes hoor!! Ik ben gek op de Bodybutters van TBS! De scrubs vind ik ook wel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *