Shoplogje: Kruidvat

Shoplogje: Kruidvat

Vandaag liep ik het Kruidvat in en ik kon de verleiding niet weerstaan om nagellakjes van Essence mee te nemen. Wat een cute lakjes! En er zat ook nog een voordeel aan: het tweede lakje voor de helft van de prijs! Ook nam ik nog wattenschijfjes van Demake-Up mee. 

Het zijn twee lakjes uit de color & go collectie. De bruine heet Just in case (nr. 33) en de gouden lak met flakies heet Make it golden (nr. 67) 

De kleuren over elkaar heen aangebracht

De lakjes van Essence vind ik altijd erg fijn. Ze lakken goed, drogen goed en ze laten geen strepen achter. Just in case is een mooie bruine kleur, super geschikt voor de herfst en winter. De lak heeft een mooie glans. De flakies vind ik super gaaf! Ze geven een cool effect. Ik heb geprobeerd of je de Make it golden ook aan kunt brengen zonder een kleurtje eronder, dus enkel en alleen nr. 67, maar dat is niet zo’n succes. De gouden kleur van het lakje dekt niet genoeg. Je kunt super leuke combinaties met de gouden flakies maken. Je kunt ze over veel verschillende kleuren aanbrengen zoals: goud, zilver (leuk voor kerstmis), maar ik denk dat rood of blauw ook heel erg hip kan zijn!

De lakjes van Essence kosten altijd €1,29. Nu kocht ik de tweede voor de helft van de prijs. Ook had ik nog een voordeel bij de wattenschijfjes van Demake-Up. Die kosten normaal €1,95 en nu kocht ik ze voor €1,50.

Totale prijs: €3,45
Voordeel: €1,10

Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

  1. biebs
    8 oktober 2011 / 09:51

    Je moet echt wat aan je foto’s doen het ziet der namelijk NIET uit,

    • 8 oktober 2011 / 12:33

      Ik vind het fijn als ik tips krijg of feedback, maar dit is wel een beetje bot. Hoe denk je dat ik mijn kwaliteit van foto’s kan veranderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *