Shoppen met korting bij Actiecode.nl

Shoppen met korting bij Actiecode.nl

Advertorial – Je kent het wel: je zit wat op internet te surfen en je komt bij je favoriete webshop terecht. Je gooit heel je virtuele mandje vol en wat is er dan heerlijker dan bij het afrekenen van je buit een kortingscode toe te voegen? Ken jij Actiecode.nl al? 

Jullie zijn waarschijnlijk al bekend met het ‘kortingscode fenomeen’. Wat ik altijd doe als ik online aan het shoppen ben: kijken of er toevallig ergens een kortingscode van is die ik kan gebruiken. Op Actiecode.nl staan alle kortingscodes van bekende online shops makkelijk vindbaar op een rijtje. Ook staan alle populaire kortingen bij elkaar. Maar voor welke winkels heeft Actiecode dan allemaal codes, zul je je afvragen. Nou, onder andere Zalando, V&D, Man at Work, Bol.com en Supertrash. Het zijn geen mega kortingen, maar 10% korting, gratis verzenden of 15 euro korting.

Een goed voorbeeld van een kortingsactie is een kortingscode van Vimodos. Vimodos is een online kleding webwinkel met merken zoals G-Star, Diesel en Dept. Je krijgt 10% korting op de collectie bij Vimodos. Voer de code in, die je kunt vinden door op het roze kortingscode vak te klikken, als je klaar bent met je bestelling. De code kun je gebruiken bij een bestelling vanaf 50 euro. Nog een uitzondering: de code is niet geldig op schoenen en artikelen uit de sale. De actie is geldig tot 31-12-2012.

Dus: voordat je online gaat shoppen, check eerst Actiecode.nl en wie weet kun jij gaan shoppen met korting!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *