Shoppen met korting

Shoppen met korting

Advertorial – Wij vrouwen houden van shoppen. Dat is een feit. Maar wij houden helemaal van shoppen met korting, toch? Eerlijk is eerlijk, daar zijn we Nederlanders voor. We hebben allemaal klantenkaarten, spaarkaarten en kortingscouponnen in onze portemonnee zitten. Waarom de volle prijs betalen als je het ook voor iets minder kunt krijgen?

Mijnkortingscode.nl is een site die vol staat met kortingscodes, aanbiedingen, koopjes en gratis producten. Ook kun je zelf gevonden acties met elkaar delen. Mijnkortingscode.nl is vooral actief in het mode segment. Je vindt regelmatig leuke kortingscodes voor webwinkels als Zalando, Cafe Moda, Supertrash en Nelly. Maar er zijn niet alleen grote webwinkels te vinden, ook minder bekende webshops hebben een plaatsje op Mijnkortingscode.nl. Er zijn meer dan 2000 webwinkels te vinden op de website.

Internetshoppen wordt steeds populairder, en logisch ook. Hoe gezellig shoppen in de stad ook is, het is altijd druk, je moet wachten bij de paskamers en zeulen met zware tassen. En hoe leuk is het als je kunt internetshoppen met korting!

Om even in het fashion rijtje te blijven, ik ben namelijk ook niet vies van goed shoppen, op dit moment zijn er verschillende goede deals te vinden op Mijnkortingscode.nl. Je krijgt namelijk 50% korting op het grootste gedeelte van de Spring/Summer collection van Supertrash. Ook krijg je 10% korting op de complete collectie van Cafe Moda.

Je kunt jezelf ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste kortingscodes. Op de Facebookpagina van Mijnkortingscodes.nl worden ook regelmatig grote winacties gehouden. Zo werd er laatst een waardebon van Zalando weggegeven van €250 euro, dat is toch mooi meegenomen!

Kende jij Mijnkortingscode.nl al?

Volg:

5 Reacties

  1. Amy
    12 juni 2012 / 16:47

    Deze kende ik al, super handige website!

  2. 12 juni 2012 / 23:39

    Ik kende het al maar het is inderdaad superhandig, leuke site trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *