Slapen als een baas

Slapen als een baas

 photo IMG_4990.jpg

Wat is er lekkerder dan ’s avonds in een verschoond bed te kruipen? Juist. Niks. Dat gevoel als je net in de douche bent geweest en je herinnert je dat je vandaag je bed hebt verschoond: OH YEAH! Je denkt er misschien niet zo gauw over na, maar daarbij is het belangrijk dat je slaapt op een goed kussen.

 photo IMG_4198a.jpg

Zoals alle topmodellen zeggen: goed slapen is belangrijk. Daar begint beauty. Het verschilt bij iedereen hoeveel uur ze slapen ’s nachts, maar het gemiddelde is ongeveer 8 uur. Ik ben erachter gekomen dat ik op een verkeerd kussen slaap. Ik slaap namelijk altijd op mijn zij en ik had een vrij dun kussen. Ik werd ’s ochtends soms wakker met een stijve nek of een zekere rug. Not good. Ik heb de afgelopen maand geslapen op dit Energy+ Nasa traagschuim kussen. Toch even wennen, op een ander kussen slapen. Jullie herkennen dat vast wel als je bij iemand gaat slapen of bijvoorbeeld op vakantie gaat en je moet slapen op een ander kussen.

 photo IMG_4201a.jpg

Het Energy+ Nasa traagschuim kussen is een kussen dat je aan iedere slaaphouding kan aanpassen. Ik slaap op mijn zij zoals ik hierboven al vertelde, dus een stevig kussen is voor mij het beste. Slaap je op je buik? Dan is een dun kussen of helemaal geen kussen het beste. Dit kussen is voor iedereen geschikt omdat je zelf bepaalt hoe dik je kussen is. Je kunt er gewoon vlokken uithalen namelijk.

Bij mijn oude kussen kwam er altijd een kuil in mijn kussen. Je kunt hem opschudden wat je wil, maar die kuil gaat nooit weg. Herkenbaar? Bij dit kussen heb ik daar helemaal geen last van. Hij deukt in op de plek waar je ligt, maar als je er niet meer op ligt, komt hij langzaam weer omhoog.

 photo IMG_4199a.jpg

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kussen en ik ga mijn oude kussen zeker niet meer gebruiken. Die was veel te dun! Het traagschuim kussen van Energy+ Nasa kun je op hun website bestellen voor €59. Hij wordt dan een paar dagen later afgeleverd bij je thuis.

Wat voor slaper ben jij? Een zijslaper, net zoals ik? Of een buik- of rugslaper? 

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 2 januari 2014 / 06:31

  Ohhhh ik ben gek op stevige, dikke kussens :D! Daar slaap ik echt heerlijk op, maar het is stiekem wel een gesleep om die elk weekend weer terug naar huis te krijgen. Achja, alles om goed te kunnen slapen!

 2. 2 januari 2014 / 07:18

  Dat ziet er ontzettend fijn en goed uit! Sleeping beauty <3

 3. 2 januari 2014 / 07:43

  Ik slaap ook altijd op mijn zij en heb vaak last van een stijve nek, misschien zou ik er ook eens naar moeten kijken :)

 4. 2 januari 2014 / 07:53

  ik draai nogal vaak in m’n slaap en slaap op elke manier denkbaar XD

 5. 2 januari 2014 / 08:30

  Oh leuk artikel! Ik slaap altijd op mijn buik eigenlijk, maar soms ook op mijn zij ;)

 6. 2 januari 2014 / 09:37

  Ik heb pas nieuwe kussens en ik merk dat ik zoveel fijner slaap nu!

 7. 2 januari 2014 / 10:59

  Oh klinkt heerlijk! Ik slaap zelf met 2 kussens omdat ik dat lekkerder vind liggen. I love sleeping :D

 8. 2 januari 2014 / 11:19

  Gek genoeg slaap ik altijd op mijn buik dus ook zonder kussen… dit kussen lijkt me toch wel fijn eigenlijk!

 9. 2 januari 2014 / 12:06

  Ik slaap al jaren op een kinderkussen. Lekker klein, maar soms zou ik wel een een perfect kussen willen proberen. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

 10. 2 januari 2014 / 14:04

  Dat klinkt fijn! Ik herken het helemaal dat je gehecht bent aan je kussen: ik heb een tweepersoonsbed met dan ook twee hoofdkussens, maar wil maar op een van de twee slapen haha! Ik ben overigens ook een zijslaper.

 11. 2 januari 2014 / 15:37

  zijn inderdaad goddelijke kussens, volgende maand toch maar weer eens naar gaan kijken ivm de slechte nachtrust hier.

 12. 2 januari 2014 / 15:50

  Dit lijkt me wel een heel fijn kussen! Ik sta meestal wel een paar keer per week op met hoofdpijn en met stijve schouders en nek, dus ik weet wel zeker dat ik niet goed lig ’s nachts.

 13. 2 januari 2014 / 16:57

  Ik ben er ook van overtuigd dat ik een verkeerd kussen heb. Maar het is ook super lastig om een goede kussen te vinden.

 14. 3 januari 2014 / 00:17

  Ik ben een buikslaper dus ik slaap altijd op het alleronderste stukje van mijn kussen, eigenlijk alleen op het kussensloop haha. Het kussen ligt er meer voor de sier. Dit kussen lijkt me wel heel fijn, zeker als je een zij- of rugslaper bent.

 15. 3 januari 2014 / 10:35

  Ik sliep vroeger altijd zonder kussen en nu helemaal op het onderste randje van een dun kussen. Kan echt niets met die dikke kussens :P

 16. 4 januari 2014 / 22:53

  Ik heb ontzettend veel baat bij een goed kussen, heb ook vaak last van m’n nek of rug. Goeie tip dit, ik ga eens op de website kijken!

 17. Fred
  20 januari 2014 / 11:10

  rugslaper, met geluid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *