Smashbox Full Exposure palette

 photo IMG_3971a.jpg

Ik slaakte een klein gilletje toen het Smashbox Full Exposure palette bij mij op de mat viel een tijdje terug. Ik heb al een heleboel mooie oogschaduwpaletten in mijn bezit, maar deze voeg ik er met alle liefde aan toe, wat een beauty!

 photo IMG_3969a.jpg

 photo IMG_3972a.jpg

 photo IMG_3975a.jpg

De verpakking van het Full Exposure palette van Smashbox is zwart, stevig en heeft glimmende letters op de bovenkant. Mooi! Doordat het palette lekker groot is, voelt het meteen luxe aan. In het palette zit een grote spiegel (altijd handig!), een dubbele kwast en (niet geheel onbelangrijk) 14 prachtige oogschaduws.

 photo IMG_3994a.jpg

Oh wauw, dit is liefde op het eerste gezicht! Met deze kleuren kun je echt alle kanten op: van een donkere smokey eye tot een glanzende, frisse ooglook. De bovenste rij bevat allemaal shimmery oogschaduws en de onderste rij is volledig mat. Pretty!

 photo IMG_3995a.jpg

 photo IMG_4000a.jpg

Oeh, hier ben ik best van onder de indruk! Ziet er goed uit! Er zitten mooie aarde- en kopertinten in, maar de laatste twee kleuren zijn blauw, ook erg mooi!

 photo IMG_4009a.jpg

Oh, maar hier ben ik eigenlijk nog veel meer over te spreken! Wat een pigment zeg, prachtig! De oogschaduws korrelen nauwelijks en ik weet nu al dat ik de middelste witte kleur heel veel ga gebruiken als highlighter.

 photo IMG_4020a.jpg

Ik maakte een look met de matte oogschaduws. Lekker basic zonder eyeliner, dan kunnen jullie het extra goed zien. In de crease gebruikte ik de donkerbruine matte oogschaduw met een heel klein beetje zwart en op het bewegende ooglid de lichtbruine matte oogschaduw.

 photo IMG_4047a.jpg

En ik maakte nog een look met de glanzende oogschaduws!

Ik ben echt super blij met dit palette! Hij kost €49,90 en is verkrijgbaar bij Douglas. Een leuk cadeautje voor kerstmis?

Wat vind jij van het palette?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. Sanne
  16 december 2014 / 16:17

  Oh, dit palette zou ik wel graag willen hebben voor kerst! Kun je idd heel veel kanten mee op! <3

 2. 16 december 2014 / 17:04

  Dit zijn precies de kleuren waar ik van hou in een ooglook <3 Wat een beauty deze palette!

 3. 16 december 2014 / 23:00

  Ja, dit is absoluut een beauty. Wauw. Vooral het pigment van die matte kleuren. <3

 4. 16 december 2014 / 23:23

  Ik heb deze al vaker voorbij zien komen en wauw hij is zo prachtig! X

 5. Wendy (B)
  17 december 2014 / 07:46

  Dit palette zou ik ook wel willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *