Smashbox Highlighter

Smashbox Highlighter

Na afloop van de Pupa Bloggersbijeenkomst ging ik met Danique en Patty nog even Dordrecht in. Het was voor ons een onbekende stad, dus we liepen door de winkelstraat en ineens zag Danique een euroshop winkel (De Gulle Gaper). We ontdekten dat ze daar Smashbox hadden! De eigenaar zei dat hij een partij had opgekocht en dat hij alle producten voor 5 euro wilde verkopen. Deze mooie aanbieding konden wij natuurlijk niet links laten liggen. Ik kocht de highlighter van Smashbox.

Ik had eigenlijk nog geen goede highlighter in mijn bezit, vandaar dat ik deze heb gekocht.

Wat is highlighter eigenlijk?
Dit beautymiddel is bedoeld om de mooie delen van je gezicht te accentueren en te laten opvallen. Het geeft ook nog eens een mooie glow over bijvoorbeeld je wangen.  Highlighter wordt vaak aangebracht op de  jukbeenderen en onder de wenkbrauwen. Ook kun je highlighter aanbrengen in de binnenste ooghoeken, zodat je ogen net even wat meer stralen. Het is niet de bedoeling dat je heel je gezicht onder smeert met dit goedje, anders lijk je net een discobal. De truc is om dit product subtiel aan te brengen, zodat je gezicht net wat meer straalt.

Het flesje heeft een handig pompje!

Dit is een vloeibare highlighter, dat betekent dat je hem uit moet smeren bij het aanbrengen. Je hebt ook highlighters in poedervorm. Deze breng je met een kwast aan.

Wauw! Kijk eens hoe mooi hij glanst! Door de flits op de camera lijkt het wel alsof hij héél erg glanst, maar in het echt is het niet zo erg hoor! Maar jullie snappen nu wel het idee van de glowy look.
De highlighter van Smashbox kost normaal 26 dollar (ongeveer 19 euro), en ik kocht hem maar voor 5 euro!  Ik heb weer flink bespaard dus! Jippie!

Gebruiken jullie ook highlighter? 

Liefs van Tedje

Volg:

6 Reacties

  1. 2 november 2011 / 09:03

    Oh dat is wel een mooie! Jammer dat ik er niet in de buurt woon, want €5,- is echt een koopje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *