Snel recept: wraps met krokante kip en guacamole

img_1961

Yay! Vandaag weer een lekker en makkelijk recept online! Nu ik samenwoon met mijn vriend moet er natuurlijk iedere dag gekookt worden en ik vind het erg leuk om te experimenteren met gerechten. Dit is een simpel recept dat je in een handomdraai hebt gemaakt, maar het is wel super lekker! Wraps met krokante kip en guacamole, yum! 

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 4 wraps
  • 2 krokante kipschnitzels
  • 1 paprika
  • 1 avocado
  • Cherrytomaatjes
  • Geraspte kaas
  • Crème fraiche
  • IJsbergsla
  • 1 ui
  • Peper, zout, olijfolie

img_1950img_1948

Snijd de ui, de paprika en de twee schnitzels. Gooi alles in de pan met een beetje olijfolie of boter en bakken maar! Ondertussen kun je aan de slag gaan met de avocado voor de guacamole. Zorg ervoor dat de avocado goed rijp is, anders is het niet lekker. Snijd de avocado in grove stukken en prak deze fijn met een vork in een kommetje. Roer er een paar theelepels crème fraîche doorheen. Snijd twee of drie cherrytomaatjes in kleine stukjes en schep deze er ook doorheen. Als laatste afmaken met een beetje peper en zout en je hebt heerlijke zelfgemaakte guacamole!

Ondertussen is je baksel bijna klaar! Warm de wraps op in de magnetron en schep vervolgens het krokante kip mengsel erop. Bestrooi met ijsbergsla, geraspte kaas en garneer met een paar cherrytomaatjes en natuurlijk de guacamole! In totaal ben je zo’n kwartier tot twintig minuten bezig met alles. Ideaal dus om te maken als je niet zoveel tijd hebt om te koken maar wel iets lekkers wil eten!

Eet smakelijk!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

7 Reacties

  1. 25 oktober 2016 / 09:26

    Ik zou het zelf zonder vlees doen, maar ziet er goed uit!!

    • 25 oktober 2016 / 09:36

      Dat kan natuurlijk ook heel goed! En dan nog wat extra groente erbij, heerlijk!

  2. 25 oktober 2016 / 18:41

    Klinkt echt heel lekker! En het is ook nog eens erg makkelijk om te maken :) Misschien ga ik dit aankomend weekend wel maken!

    • 26 oktober 2016 / 20:05

      Yum! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt :-)

  3. 26 oktober 2016 / 16:08

    Ik krijg hier zo’n honger van rond dit tijdstip. Wij maken dit thuis ook heel vaak, lekker!

  4. 31 oktober 2016 / 13:49

    Dit ziet er heerlijk uit, gaan we zeker een keer proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *