Spam je blog!

Spam je blog!

Het bloggen is in een hele korte tijd erg populair geworden. Mensen over de hele wereld bloggen over van alles: beauty, techniek, muziek, fashion, lifestyle, food, noem het maar op. Ik vind het heel erg leuk om verschillende (onbekendere) blogs af te gaan om daar artikelen te lezen en foto’s en filmpjes te bekijken. In de rubriek ‘Spam je blog’ kun jij reclame maken voor jouw blog! Waarom is jouw blog de moeite waard om te bezoeken?

Op mijn vorige Spam je blog artikel werd zo leuk gereageerd dat ik het leuk vond om er nog eentje te doen!
Normaal gesproken wordt het niet erg gewaardeerd, maar vandaag mag je onbeperkt en ongestraft spammen over je eigen blog!
Wat voor een blog heb jij? Hoelang blog je al? Waarover schrijf je? En waarom moeten mensen jouw blog bekijken? Je kunt het hier allemaal kwijt! Ik ben heel benieuwd naar jullie blogs en ik ga ook zeker bij iedereen een kijkje nemen.
Heb je zelf geen blog? Vertel dan wat jouw favoriete blog is!

Veel liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 26 januari 2012 / 09:10

  Jeej, ik ben de eerste! Heel fijn zo´n kans om weer reclame te maken. Mijn blog heet The little things. Ik blogs over fashion, home inspiration, DIY, quotes en heel veel meer. Daarnaast heb ik elke dag ´a little thing´ dat je dag helemaal goed maakt! Come and share the inspiration: http://thelittlthings.blogspot.com/

 2. 26 januari 2012 / 09:42

  Hoera voor het vrije spammen!

  Mijn blog is http://www.itsaboutbeauty.nl en dat gaat natuurlijk over beauty. Revieuws, nieuwe producten, Hauls, noem het maar op. Ik zou het erg leuk vinden als je eens een keer komt kijken!

  En daarnaast heb ik een journalistieke blog op http://www.geanneschutter.nl Hier staan artikelen, interviews, fotografie en schrijf ik blogs over mijn boek.

  Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe blogs die in de comments worden aangeprezen!

 3. 26 januari 2012 / 11:38

  Wat leuk! Ben pas net begonnen met bloggen, een maandje nu denk ik. Gaat voornamelijk over persoonlijke dingen, beauty en fashion. Vind het erg leuk om te doen, maar ook erg leuk om andere blogs te bezoeken. Zal hier ook eens rond kijken :)

  http://www.zaarlifestyle.wordpress.com

 4. 26 januari 2012 / 11:57

  Ik zit al 6 jaar in de blogwereld maar ben heb het een jaartje links laten liggen omdat ik geen zin meer had. Toch heb ik de microbe terug gevangen in december en sindsdien blog ik weer vast.

  De Ijs Prinses is een blog over mezelf, the girlfriends, ’t lief, make-up, fashion, allerhande zotte verhalen en vooral reviews, quick fixes en how to’s voor de groentjes.

  Kom gerust eens langs :)

 5. 26 januari 2012 / 11:58

  Ik heb laatst zelfgemaakte babyfoto’s geplaatst, veel inspiratie voor in huis en een winactie waarbij je een SATC parfum kan winnen :) !!

 6. 26 januari 2012 / 18:05

  Leuk! http://www.nailcrush.com Een Nederlandse nagelblog vol inspiratie en passie voor nagels. Elke dag komt er een nieuw artikel online vol met de laatste nieuwtjes, reviews, swatches en foto’s.

 7. 26 januari 2012 / 18:22

  Hi,

  Ik ben zelf nog maar ongeveer 3 weken bezig met het bloggen, maar heb er heel veel plezier in!

  Op mijn blog kun je dingen vinden over fashion, beauty en lifestyle.
  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen :)

 8. 26 januari 2012 / 18:52

  Hoi,

  Op mijn blog vind je vanalles: fashion shows, celebrity nieuws, beauty en fashion aankopen,…
  Ik maak zelf geen make-up looks die je kan namaken, maar mijn favoriete producten geef ik wel altijd door. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen op mijn blog.

  http://glasmetwater.wordpress.com/

 9. 26 januari 2012 / 19:47

  Hoi!
  Onze blog kende je waarschijnlijk al: http://www.ditisons.wordpress.com
  Ik blog nu bijna 2 maanden samen met mijn zus over alles wat met beauty te maken heeft. Omdat we sinds deze week al 40 folloiwers op bloglovin hebben organiseren we een kleine Lush winactie. We kunnen onze passie goed kwijt in het bloggen en vinden het steeds leuker worden.

  Liefs Amanda

 10. 26 januari 2012 / 20:01

  Leuk!

  Mijn blog ken je inmiddels al, dat is http://www.estrellaweb.nl.
  Ik heb geen beautyblog maar schrijf eigenlijk over vanalles. Ook wel beauty en fashion, maar ook andere dingen zoals persoonlijke updates, leuke filmpjes, favoriete muziek, verslagen en meer.

 11. 26 januari 2012 / 21:46

  Ooh leuk! ik doe ook even mee. Mijn blog is: http://floatingindreams.wordpress.com/

  Ik schrijf daar sinds september 2010 over vanalles wat mij bezig houdt. Muziek, beauty, fashion, mijn werk, hoe het met me gaat, concerten, shoplogs, nagellak… Gewoon alles wat ik remotely leuk vind. Ik schrijf ook eens in de zoveel tijd over taal.

  Mijn blog is in het Engels omdat ik dat leuker vind dan NL en omdat me dat beter afgaat. Ik schrijf al bijna 10 jaar niets anders dan Engels, zeker langere stukken tekst, waardoor ik dat haast makkelijker vind dan NL.

 12. 30 januari 2012 / 14:42

  Hey leuke blog dit! Mijn blog http://www.likesandloves.com draait om de leukere dingen in het leven, danwel persoonlijk omdat het een lifestyle/fashion/photography blog is. Ik blog al sinds 2004 en heb de nodige domeinnamen versleten.. (oops) en nu houd ik het echt bij deze –> Likesandloves.com

  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe blogs om te volgen dus deze kan er ook weer bij!

 13. 31 januari 2012 / 18:52

  Leuk dat je dit doet.

  Ik wil jullie graag voorstellen aan de blog van mij en mijn vriendin ‘klik” op mijn naam en je komt op onze beautyblog die op dit moment ook een WINACTIE heeft ( Je kan een Catrice setje winnen!)

  XX Glossiequeen

 14. 20 februari 2012 / 15:04

  Haaai ik ben nog maar kort begonnen, maar het is wat. Dus neem elke dag een kijkje. Morgen organiseer ik een winactie – als er mensen zijn :D
  Golden Power is een blog over van alles wat power geeft in je leven. Vrienden, kleding, shoppen , beauty enzovorts :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *