Spam je blog!

Spam je blog!


Het bloggen is in een hele korte tijd erg populair geworden. Mensen over de hele wereld bloggen over van alles: beauty, techniek, muziek, fashion, lifestyle, food, noem het maar op. Ik vind het heel erg leuk om verschillende (onbekendere) blogs af te gaan om daar artikelen te lezen en foto’s en filmpjes te bekijken. In de rubriek ‘Spam je blog’ kun jij reclame maken voor jouw blog! Waarom is jouw blog de moeite waard om te bezoeken? Het is weer een maandje geleden dat ik een ‘spam je blog’ artikel deed. Er komen veel reacties op, dus ik ben van plan om dit vaker te gaan doen!
Normaal gesproken wordt het niet erg gewaardeerd, maar vandaag mag je onbeperkt en ongestraft spammen over je eigen blog!
Wat voor een blog heb jij? Hoelang blog je al? Waarover schrijf je? En waarom moeten mensen jouw blog bekijken? Je kunt het hier allemaal kwijt! Ik ben heel benieuwd naar jullie blogs en ik ga ook zeker bij iedereen een kijkje nemen.
Heb je zelf geen blog? Vertel dan wat jouw favoriete blog is!

xoxo Tedje
Follow me on bloglovin’ 

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 26 februari 2012 / 09:39

  Ik heb veel verschillende blogs gehad en ben ik er uiteindelijk mee gestopt. Eind december ben ik begonnen met mijn beauty en lifestyle blog, (en heel soms schrijf ik over fashion). Dus het is eigenlijk een mengsel van van alles. Daarom heet het ook MySuperSweetLife, het gaat over mijn leven en mijn interesse`s.
  Mijn blog is te vinden via :
  http://www.MySuperSweetLife.com

 2. 26 februari 2012 / 11:06

  Ik ben net begonnen met bloggen. Ik had eerder al een blog met een vriendin maar daar deden we niks meer mee. Toen ben ik een kleine maand geleden zelf een blog begonnen. Ik plaats artikelen wanneer ik tijd heb ivm school. Maar ik probeer het om de dag te doen. Ik zou het super leuk vinden als jullie kijken op mijn blog. ((: http://www.justMaureen.blogspot.com/

 3. 26 februari 2012 / 14:42

  Altijd leuk van die blogjes, maar ik geloof dat ik laatst mijn linkje hier ook al gespamt had of ben ik nou in de war met een andere blog??

 4. 26 februari 2012 / 15:26

  Ik dacht neem even je vragen over ;). Is wel leuk om te beantwoorden namelijk.
  Wat voor een blog heb jij?
  Een beautyblog, maar daar komt ook wel lifestyle en film in voor. Ik ben een filmfreak en ook al is het de laatste tijd stil qua reviews daarover, toch houd ik ervan.

  Hoelang blog je al?
  Deze blog heb ik volgende maand een jaar.

  Waarover schrijf je?
  Ja van alles, reviews van producten, meer huidverzorging dan make-up, shoplogs en andere producten.

  En waarom moeten mensen jouw blog bekijken?
  Ze moeten niet, ze mogen het ;). En waarom? Omdat ze het willen.. ik kan er niet echt een antwoord op geven ;).

  http://www.sweetbeautylicious.nl

 5. 26 februari 2012 / 16:46

  Ik lees veel beautyblogs, maar heb zelf een blog met zelfgeschreven columns in de breedste zin van het woord, berichten op mode- en beautygebied laat ik liever aan anderen over ;) M’n columns zijn terug te vinden op http://sylviakuijsten.com :)

 6. 26 februari 2012 / 17:36

  Ik ben geen beautyblogger maar ik zit wel op het web… Ik heb een persoonlijke blog, het gaat over alles waar ik zin in heb om over te schrijven.

  http://blog.horstinkistan.com is mijn site. Ik gebruik mijn eigen crappy foto’s voor de achtergrond enzo, dus de lay-out komt soms nogal druk over, maar persoonlijk vind ik het wel heel gezellig zo.

  ps ik weet trouwens niet of ik hier al eerder gecomment had, ik dacht van wel maar voor het geval van niet: ik lees al een behoorlijke tijd mee en ik vind je site ontzettend leuk!

 7. 26 februari 2012 / 23:38

  Mijn blog bestaat in mei dit jaar 10 jaar, maar is pas sinds een paar jaar wat succesvoller. Een kwestie van ‘de aanhouder wint’ en ‘bloggen in de eerste plaats omdat je het zélf leuk vindt’. Ik heb overigens geen beautyblog maar meer persoonlijk met onderwerpen die me interesseren, alhoewel ik ook regelmatig over beauty en fashion schrijf.

  Je vindt m’n blog op http://www.estrellaweb.nl

 8. 28 februari 2012 / 11:48

  Ik kom via de Ijsprinces op jouw website…Vind het persoonlijk ook altijd erg leuk om nieuwe blogs te leren kennen :D.

  Zelf heb ik de website http://www.emmawessels.nl
  Op deze site staan vooral recensies, foto`s en tutorials met make-up producten. Het opmaken, fotograferen en schrijven is echt een grote hobby van me.

 9. 1 maart 2012 / 14:53

  Leuk!
  Ik heb een blog die glossiequeen.blogspot.com heet!
  Ik zou snel kijken, er komen rievews, tips, DIY, favorieten en fashion op!

  XX glossiequeen

 10. 1 maart 2012 / 18:21

  Wat voor een blog heb jij? Hoelang blog je al? Waarover schrijf je?
  Ik heb een beautyblog, en ik ben er vandaag mee begonnen ;p Ik had al 2x eerder een blog op wordpress, dus ik weet wel al hoe alles werkt en hoe het is enzo :) Ik schrijf over make up, beauty, maar ook persoonlijke dingen (iig gá schrijven ;p)

  xxx

 11. 6 maart 2012 / 22:48

  Hoi!
  Wat leuk dat we hier onze blogs mogen spammen! Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen! Mijn favoriete blogs zijn beautygloss, thechrisellefactor en jennamarblesblog.
  Mijn eigen blog is TrashFashion (www.trashfashion.nl)
  Het is een blog over mijn grote hobby: shoppen bij kringloopwinkels.
  Mocht je net als ik van kleding houden, maar ben je net een tikkie gierig? En wil je graag goede doelen steunen? Neem dan vooral een kijkje: http://www.trashfashion.nl. Hopelijk kom je langs :)
  Liefs,
  Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *