Spam je blog!

Spam je blog!

tumblr_lu8t64jbzP1qh62bco1_500

Het is weer een hele tijd geleden dat ik een ‘Spam je blog’ artikel heb gedaan. Het leek me weer eens tijd om er eentje te doen! Ik vind het zelf altijd heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Ik volg er al een heel aantal, maar er zitten er altijd weer tussen die ik nog niet ken. Wil jij je blog spammen?
Normaal gesproken wordt spammen op Teddlicious niet gewaardeerd, ik hou er niet zo van. Maar vandaag mag het!

Waarom moet ik jouw blog bezoeken? Waar blog je over? En hoelang blog je al? Je kunt het hieronder allemaal kwijt. Ik neem bij iedere blog even een kijkje. Spam it away!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

40 Reacties

 1. 27 december 2012 / 13:14

  Hhahaha even ongegeneerd spammen! Waarom ‘moet’ je mijn blog bezoeken? Omdat het leuk is. OMdat het divers is, omdat ik af en toe geloof iets vrij goeds te hebben geschreven en dat dan online plaats. Omdat er quotes staan. Omdat het (vaak) over muziek gaat… nja redenen te over!
  Ik blog al vanaf… 2004/5? zoiets. Maar mijn huidige blog ‘A Lie Worth Living For’ heb ik pas sinds 2010. Ik blog over dingen die mij opvallen in de media, over muziek, over boeken, over mensen… Kijk zelf maar eens op http://www.daankusen.wordpress.com! kBye!

 2. 27 december 2012 / 14:01

  Hoi! Ik heb samen met mijn zusje nu ongeveer een half jaar een blog. We bloggen voornamelijk over nagellak en nailart, maar we vinden het ook leuk om zo af en toe iets over lifestyle te schrijven.
  not-only-nails.blogspot.nl

 3. 27 december 2012 / 14:09

  Hoi! Leuk, als je je blog ergens neer mag zetten :)

  Mijn blog vind je op http://linsloves.nl
  Ik schrijf hier elke dag over beauty en alles dat daarmee te maken heeft. Ik maak tutorials, schrijf reviews, laat foto’s van looks zien.. Ook maak ik af en toe een nail art. Ik zou het erg leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen op mijn site!
  Oh, enne… nog 4 volgers op bloglovin’ en dan ben ik bij 100 volgers en ga ik een mooie winactie houden! Dus als je mijn site leuk vindt, zou ik het tof vinden als je me wil volgen!

 4. 27 december 2012 / 14:36

  Ik ben pas sinds kort met deze blog begonnen. Ik ben op een Shoe No Buy voor een heel jaar onder geen enkel beding!! Ook niet omdat ik jarig ben of omdat er iets kapot is gegaan!

  myshoediction.wordpress.com

  Hope you enjoy it!

 5. 27 december 2012 / 15:30

  woei :D http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt zoals make-up, beauty, lifestyle, fotografie en modellenwerk en er worden vooral veel reviewartikelen gepost!

 6. 27 december 2012 / 15:56

  Oeh leuk zeg! Beetje reclame is altijd fijn.
  Mijn blog gaat over beauty en lifestyle! Ook heel veel persoonlijke artikelen. Verder lees je veel EOTD, mijn week in foto’s, de nieuwste producten, reviews en meer! Op http://www.MakeMeBlush.nl kun je mij vinden. Hopelijk wil je een kijkje nemen. Zou ik erg leuk vinden.
  xx
  http://www.MakeMeBlush.nl

 7. 27 december 2012 / 16:05

  It’s About Beauty bestaat al een tijdje, maar heeft al meerdere namen en doelen gehad. Het is een blog over make-up, hairdingen en persoonlijke posts zoals sneak peeks. Ik schijf ook aardig wat reviews dus als je op zoek bent naar iets specifieks, kom dan eens kijken. En anders natuurlijk ook want er staan vele blogposts online! :)

  http://www.itsaboutbeauty.nl

 8. 27 december 2012 / 16:13

  Dit is altijd zo leuk :)
  Mijn blog is http://www.101thingsbyjiildou.wordpress.com. Ze ging in eerste instantie voornamelijk over mijn day zero project, maar mijn persoonlijke leven, oorbellen verslaving en serie verslaving zijn er ook tussendoor gedrongen. Ik ben een 19 jarige meisje die hier van alles schrijft over haar ‘101 things in 1001 days’ project, TVserie verslaving, simpele quotes, lifestyle, foto’s en een snufje beauty. Lees, snuffel en lach, want je mag er wezen!

  En heel stiekem hoop ik aan het begin van 2013 20.000 views te hebben bereikt :)

 9. 27 december 2012 / 16:32

  Yay, een spam je blog! Leuk!
  Mijn blog is http://hesterly.nl, ik blog nu een half jaar geloof ik. Heel erg kort, maar ik vind het enorm leuk en ik ga nog lang niet stoppen, haha! Ik blog over vanalles, de dingen die ik meemaak in mijn leven en die ik wil delen.

 10. 27 december 2012 / 17:03

  Leuk, leuk, leuk!

  Mijn blog is http://www.womanistical.nl. Het is een Nederlandstalige blog voor vrouwen met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen: beauty, fashion, DIY, food, gezondheid, entertainment, reizen, interieur, huishouden en nog veel meer. Kom gewoon even een kijkje nemen ;-)

 11. 27 december 2012 / 17:50

  Hai, ik ben Kim en ik ben nog maar net nieuw in de ‘blog-wereld’, in de zomer ben ik officieel begonnen maar sinds twee maanden ben ik echt actief. Ik blog over van alles wat ik tegenkom in mijn leven en dingen die ik doe; nagellak, kleding, boeken etc. Ik zou het leuk vinden als jij mijn blog bezoekt en me laat weten wat je ervan vindt! http://www.cestlaviedekim.blogspot.nl
  X

 12. 27 december 2012 / 18:01

  Altijd leuk! Mijn blog is: http://www.byhelena.nl
  Ik blog hier sinds oktober 2012 voornamelijk over beauty, afgewisseld met artikelen over fashion, food, lifestyle, leuke tags en quotes, persoonlijke updates en nog veel meer.

 13. 27 december 2012 / 20:01

  Mijn blog is yolandetump.wordpress.com
  Ik post bijna dagelijks over lifestyle!

 14. 27 december 2012 / 21:39

  Yaaay, spam je blog! Een kleurrijke blog met een bloederig randje, wil je weten wat dat is? Neem gerust een kijkje in de grime categorie. Daarnaast merk je mijn humor snel op en is het zeker de moeite waard om even mee te gieren in één van de artikelen. :) http://beautykoning.com/ it is baby!

 15. 28 december 2012 / 09:00

  Ook ik wil natuurlijk gebruik maken van deze spam-ronde.
  Mijn blog vind je via http://www.beautytopia.nl
  Een blog over voornamelijk beauty en lifstyle, gwoon de dingen dat ik leuk vind. Met name veel reviews
  Neem eens een kijkje, zou ik zeggen.

 16. 28 december 2012 / 11:33

  Mijn blogje is http://www.floatingindreams.wordpress.com
  Het begon 2.5 jaar geleden doordat ik mijn ei kwijtwilde over de dingen waarin ik in mijn echte leven nauwelijks met mensen over kan praten: beauty dus, oh en nagellak en fashion. Er zit af en toe een flart taal tussen, met een wekelijkse dosis muziek (want: muziekjunkie) en verder schrijf ik ook over de boeken en films die ik tegenkom en de moeite waard vind om over te schrijven.
  Hij is wel in het Engels. Dat komt omdat ik daar in mijn werk veel mee bezig ben en als ik thuiskom nog steeds mee bezig ben.

 17. 28 december 2012 / 16:14

  Hee meiden, ik ben alianne en mijn blog is beautyandfashionsecrets.wordpress.com
  Ik blog nu net een maand, en heb vandaag mijn eerste winactie online gezet! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!
  Mijn blog gaat vooral over beauty en fashion!

  Liefs alianne

 18. 28 december 2012 / 22:03

  Spannend! Dit is de eerste keer dat ik mijn blog spam. Ik ben nog niet zo lang bezig. Nu ik erover nadenk bestaat mijn blog vandaag 2 maanden, joepie! Mijn oorspronkelijke doel was erg veel gerechtjes en tutorials te posten rond naaien. Maar ik ben erachter gekomen dat ik steeds foto’s vergeet te trekken als ik iets maak… Hier moet ik dringend wat meer op gaan letten. Mijn blog draait nu overal rond alles wat mij inspireert! Het is dus een persoonlijke blog vol ideetjes.

  http://potloodstrepen.blogspot.be/

  Liefs, Suzan

 19. 29 december 2012 / 14:14

  Heej girls,
  ik ben net begonnen met bloggen, ik post om de dag een artikeltje, dus kom zeker even kijken!
  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en een beetje fashion.
  xxx
  me

 20. 29 december 2012 / 14:42

  Nou mijn blog is gewoon een blog voor mensen die houden van beauty! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 21. 31 december 2012 / 21:03

  last minute kom ik nog even aan haha :

  http://www.gotyourownstyle.wordpress.com mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind,fashion,beauty,lifestyle,persoonlijke artikelen,mijn creatieve uitspattingen,collage’s,inspiratie en alles wat ik online wil gooien !
  ik blog nu bijna 2 maand,niet heel lang maar mijn blog zit vol liefde (:
  oh en alvast een gelukkig nieuwjaar hihi (:
  xoxo

 22. 22 mei 2013 / 09:57

  Ik heb een blog (www.dewonderewereldvanisabelletje.blogspot.be) sinds 1 fabruari. in het begin uploade ik heel erg veel, maar nu kan ik wat minder uploaden wegens school… Hopelijk neem jullie eens een kijkje, want er zijn nog genoeg berichten om nog terug te lezen….

  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *