Spam je blog!

Spam je blog!

Het bloggen is in een hele korte tijd erg populair geworden. Mensen over de hele wereld bloggen over van alles: beauty, techniek, muziek, fashion, lifestyle, food, noem het maar op. Ik vind het heel erg leuk om verschillende (onbekendere) blogs af te gaan om daar artikelen te lezen en foto’s en filmpjes te bekijken. In de rubriek ‘Spam je blog’ kun jij reclame maken voor jouw blog! Waarom is jouw blog de moeite waard om te bezoeken?

Normaal gesproken wordt het niet erg gewaardeerd, maar vandaag mag je onbeperkt en ongestraft spammen over je eigen blog!
Wat voor een blog heb jij? Waarover schrijf je? En waarom moeten mensen jouw blog bekijken? Je kunt het hier allemaal kwijt! Ik ben heel benieuwd naar jullie blogs en ik ga ook zeker bij iedereen een kijkje nemen.
Heb je zelf geen blog? Vertel dan wat jouw favoriete blog is!

Liefs van Tedje

Doe jij al mee met de winactie van Primark?

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 8 januari 2012 / 12:39

  Wat een leuk bedacht idee, zeker omdat ik jou blog pas net volg.

  Ik heb zelf een algemene blog, wat er in mij op komt dat post ik gewoon graag wat er in mij op komt. Echt een thema heb ik dus niet, maar nieuwe volgers zin natuurlijk altijd welkom.

  http://www.rainbowjunk.nl is mijn linkje.

 2. 8 januari 2012 / 16:53

  Wat leuk (: Mijn blog… tja, over vanalles en nog wat schrijf ik! Ik schrijf over mijn eigen leven, ervaringen etc, maar je kan soms ook reviews van producten vinden. Ook zijn er leuke tags op mijn blog die je kan overnemen!
  http://www.kissfromamango.nl

 3. 8 januari 2012 / 20:06

  Volgens mij ken je mijn blog al, want ik zag onlangs een reactie van je voorbij komen op één van mijn posts :)

  Mijn blog heet EstrellaWeb.nl (http://www.estrellaweb.nl). Ik heb geen beautyblog maar schrijf over van alles en nog wat. Van favoriete muziek tot, grappige dingen. Persoonijke updates, verslagen van evenementen, fotoblogs, shoplogs en ook de nodige beauty-dingetjes.

 4. 9 januari 2012 / 10:16

  Ik zou het leuk vinden als je eens een bezoekje brengt aan http://www.bysjanty.nl , de website waar je alles vindt over beauty, fashion en lifestyle. Iedere dag verschijnt er zowel ’s ochtends als ’s middags een nieuw artikel voor je online waarin ik je op de hoogte breng van al het laatste beautynieuws en door middel van reviews mijn eerlijke mening over allerlei (budget) beauty- en make-up producten geef. Ook geef ik regelmatig mooie make-up sets of andere beautygerelateerde spulletjes weg, dus houd de site zeker in de gaten! Have fun in de wereld die By Sjanty heet!

 5. 10 januari 2012 / 09:32

  Mijn blog is http://www.koekjeshoek.be waarop zoals de naam al zegt.. vooral over koekjes geschreven wordt!
  Ik hou heel erg van bakken en daarover gaat mijn blog dus ook. Elke vrijdag komt er een recept online en op maandag en woensdag blog ik over kookboeken, materiaal, how-to’s, tips enzoverder.

 6. 25 februari 2013 / 13:02

  Hi Allemaal,

  Sinds kort zijn wij gestart met onze eigen fashion website http://www.lachanna.com, deze website bevat heel veel inspiratie, shopping advies, de leukste grote/kleine webshops en vooral affordable fashion. Soms raak je namelijk wel eens verdwaald in de wereld van de webshops, er is zoveel, groot, klein, duur, goedkoop en alle webshops hanteren weer andere bezorgkosten wijzes. Wij maken elke dag een overzicht van de beste buys van webshops en kiezen de beste items uit. Gevormd in een complete webshop.

  Omdat we pas net zijn gestart zijn we benieuwd wat voor tips al onze fellow-bloggers van de website denken? En zijn er tips voor een goede website? Hoe kan je het beste publiek opbouwen?

  Liefs,
  LaChanna
  http://www.facebook.com/stylebylachanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *