Sparen voor Londen en Southampton

 

Woohoo! Jullie hebben het misschien al gelezen in de Take a look at my life van afgelopen zondag, maar in de meivakantie ga ik vier dagen naar Southampton samen met vriendinnetje Joni (die trouwens sinds kort haar eigen blog heeft!). We gaan twee vriendinnen opzoeken die daar nu aan het studeren zijn. Het klinkt nog ver weg, de meivakantie, maar de tijd gaat sneller dan je denkt..

Het is allemaal nog ver weg zoals ik zei, maar ik denk dat het niet verkeerd is om nu al te beginnen met sparen. Ik wil niet al te zuinig hoeven doen als ik daar ben. Natuurlijk ook geen big spender, kopen wat je kopen kan, maar hé, jullie snappen me wel. Ik denk dat het verstandig is om een lijstje te maken met dingen die ik écht wil hebben. Even research doen dus.

 

We gaan dus vier dagen naar Southampton en één dag daarvan zullen we waarschijnlijk naar Londen gaan. Ik ben überhaupt nog nooit in Engeland geweest, dus een bezoekje aan de hoofdstad kan eigenlijk niet ontbreken. We zullen daar een beetje sightseeing gaan doen, maar ik heb me laten vertellen dat je er ook héél goed kunt shoppen.

De vlucht is al geboekt en ook al betaald. Daar hoef ik dus niet meer voor te sparen. Waar ik wel voor moet sparen is natuurlijk het eten (onderdak hebben we al bij onze vriendinnen) en natuurlijk al de shoppings die we gaan doen. In Engeland verkopen ze nu eenmaal heel veel make-up merken die je in Nederland niet makkelijk kunt krijgen.

Hebben jullie nog aanraders voor als we in Londen zijn? Eetgelegenheden, winkels, bepaalde wijken, toeristische (of juist geen toeristische) plekken die we moeten bezoeken: alle tips zijn welkom!

Liefs van Tedje

Bron foto 1
Bron foto 2

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 11 februari 2014 / 07:26

  Wauw supergaaf! Heel veel plezier gewenst alvast. Je moet zeker naar de superdrug gaan. Heel goedkoop Sleek, Rimmel dat soort merken :)

 2. Fred
  11 februari 2014 / 08:12

  In de voetsporen van je voorgeslacht! Mijn favoriete land (niet doorvertellen!) Bed and Breakfast tour langs de zuidkust is zeker aan te bevelen. Je moet dan wel met de auto, gewoon het verkeer volgen dan kom je vanzelf aan de linkerkant terecht! Londen is te lang geleden voor mij. Geen up to date tips!

 3. 11 februari 2014 / 08:21

  Super leuk dat je daar naar toe gaat. Ik ben ook van plan om er naar toe te gaan. Londen dan. (:

 4. 11 februari 2014 / 09:07

  Ik ben een tijdje geleden een weekend geweest, maar helaas had ik toen migraine. Kortom ik ben nu ook weer aan het sparen om een paar dagen Londen te doen. Dus ik ga de tips die hier (hopelijk) binnen stromen ook in de gaten houden:)

 5. 11 februari 2014 / 09:30

  London is super! Convent Garden is een aanrader! Er zit ook een Lush :)
  Liefs,

 6. 11 februari 2014 / 09:48

  Super leuk dat je daar naartoe gaat! Ik heb laatst een artikel geschreven over leuke tips voor Londen, goed sparen want je kunt er onwijs goed shoppen ^^ Xx

 7. 11 februari 2014 / 09:53

  Super leuk Tedje! Zoals je misschien wel weet heb ik een heleboel Londen-artikelen geschreven! Dus je kunt even op mijn blog kijken :)

 8. 11 februari 2014 / 10:20

  Uiteraard de londense Primark en daar schuin tegenover heb je volgens mij Superdrug, aanrader!
  Wat lekker, naar Engeland <3

 9. 11 februari 2014 / 10:33

  Wat leuk en ideaal dat je al onderdak hebt. Scheelt enorm!

 10. Wendy (B)
  11 februari 2014 / 10:50

  Superdrug en Boots.
  Wil je luxueuzer gaan voor make-up: Selfridges, House of Fraser of Debenhams.

 11. 11 februari 2014 / 10:55

  Gaaf zeg! Ik ga in de zomervakantie dus ik moet ook even sparen..

 12. 11 februari 2014 / 11:40

  Gaaf dat je naar London gaat! Veel succes met sparen!

 13. 11 februari 2014 / 14:21

  Ik ben net terug van londen!:) Westfield shopping center in White city is zeker een aanrader!!

 14. 11 februari 2014 / 15:31

  Zo’n leuke vooruitzichten! Ik wil graag ook een keer naar Londen gaan.

 15. 11 februari 2014 / 16:40

  Ik ben nog nooit naar Londen geweest, maar er is een kans dat ik van de zomer ga!

 16. 11 februari 2014 / 19:21

  Wat gaaf zeg! Ik zou eerst zelf ook gaan studeren in Southampton!
  Wat betreft dingen die je kunt doen in London: Shoppen op Oxford Street, naar een leuk theetentje, Harrods (vooral de kelder en de eerste verdieping zijn leuk!) en de metro is ook leuk om een stukje mee te pikken :)

 17. 11 februari 2014 / 22:39

  Ahh tof! Vooral naar winkels gaan wat wij in Nederland niet kennen zoals superdrug. Verder vooral veel lokale eettentjes ontdekken is leuk! Voor mij geen Engeland dit jaar maar lekker sparen voor Hong Kong ;P

 18. 11 februari 2014 / 22:45

  Wat gaaf dat je daar naartoe gaat dat wil ik ook super graag!

 19. 21 februari 2014 / 10:47

  Ik wil ook naar Engeland, nog nooit geweest en toch zo’n band mee. Hoop dat je goede tips krijgt en een toptijd hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *