Spring is coming outfit – stay positive

Het zijn bizarre tijden. De hele wereld staat op zijn kop. Iedere sector krijgt ellende over zich heen door het coronavirus. En ik als tekstschrijver word – helaas – niet overgeslagen. Een aantal opdrachten wordt uitgesteld of intern opgepakt bijvoorbeeld. Maar: ik ga niet bij de pakken neer zitten. De lente komt eraan, STAY POSITIVE! 

Ik ben nooit helemaal gestopt met bloggen, maar zoveel bloggen als ik in de beginjaren deed (lees: iedere dag een artikel), doe ik al een hele tijd niet meer. Nu er wat opdrachten van mijn tekstbureau stil komen te vallen, is het zaak om stappen te ondernemen. Ik heb gelijk wat opdrachtgevers benaderd met ideeën die ik voor ze zou kunnen uitwerken. En daarnaast lijkt het me ook leuk om weer wat meer te gaan bloggen. Dus, let me know: wat voor artikelen willen jullie graag zien?

Wat me verder blij maakt, naast het feit dat ik ’s avonds ongestoord mijn favoriete series kan bingewatchen op Netflix? Het mooie weer van de afgelopen dagen! Ik probeer iedere dag twee uur te wandelen, zodat ik makkelijk aan 10.000 stappen per dag kom. Muziek in mijn Airpods, zonnebril op en gaan! Ik word ook blij van het feit dat ik niet per se meer mijn dikke winterjas hoef te dragen, maar dat ik in plaats daarvan mijn leren jasje weer uit de kast kan trekken. En, mijn nieuwe zwarte rokje van Levi’s maakt deze outfit helemaal af!

Voor nu draag ik het rokje nog met een panty eronder, maar ik kan niet wachten om het rokje straks te dragen met blote benen. Het rokje zit als gegoten, en dat wist ik al voordat ik hem bestelde via OTTO. Ik heb precies dit rokje namelijk ook in spijkerstof en die heb ik afgelopen zomer zoveel gedragen! Ik wist dus dat een zwart exemplaar een goede aanschaf zou zijn. En als je me kent, weet je dit: je kunt nooit genoeg zwart in je kast hebben hangen ;-)

Hopelijk kan ik het rokje snel gaan dragen zonder panty en op een leuk festival als alle ellende achter de rug is. We’re in this together en laten we elkaar steunen! STAY POSITIVE! 

Zonnebril – Ace & Tate
Leren jasje – Gipsy 2.0 Wonder Woman
T-shirt – My Jewellery
Rokje – Levi’s via OTTO
Laarsjes – Weekend by Pedro Miralles

 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 20 maart 2020 / 22:57

  Super leuk rokje! En inderdaad positief blijven zoveel we kunnen en hopen dat dit virus snel voorbij is! Fijn weekend! X

 2. Lieke van Veen
  23 maart 2020 / 14:01

  Wat een leuke outfit!

 3. 23 maart 2020 / 17:20

  Wat een heerlijke en stoere outfit zeg, we hopen dat het allemaal weer snel normaal gaat worden.. fijne week verder ondanks alles wat er momenteel speelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *