Squat & Plank Challenge

Squat & Plank Challenge

Hi iedereen! Zoals jullie misschien weten, deed ik mee aan de Fit For Summer Challenge van Annemerel, ik volbracht bijna 30 Days Shred en het werd weer eens tijd dat ik wat ging doen. Ik ga me eraan wagen: de plank en de squatting challenge. Whoop whoop, let’s go! 

De plank challenge. Tijdens de Fit For Summer challenge deed ik al aan planken en het hoogste aantal minuten dat ik toen behaalde was 2,5 minuut. Bovenstaand schema vind ik niet helemaal reëel, want die laatste paar dagen gaan wel heel erg hard. Misschien dat ik ga opbouwen tot 4 minuten.

Let’s squat! Dit vind ik een leuke challenge. Ik zet gewoon een liedje aan en ik begin met squatten. Het valt me wel op dat het aantal squats per dag echt heel erg verschilt. Ik ben benieuwd hoe dat gaat werken. Ik deed nu altijd al de squat challenge van Blogilates, maar dat was steeds op hetzelfde liedje. Ik ben sowieso benieuwd hoe de squat challenge gaat lopen samen met de plank challenge.

Doel? Een beetje strakker in mijn vel zitten voor kerstmis en nieuwjaar. Dat is nooit verkeerd, toch?

Bron afbeeldingen: weheartit

Who’s with me? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

26 Reacties

 1. 30 november 2013 / 07:27

  Leuke challenges! Ik doe niet mee, maar veel succes :)

 2. 30 november 2013 / 09:35

  Leuk, ik ben erg benieuwd! Die plank challenge is misschien zelfs voor mij nog wel haalbaar omdat je er geen uren mee bezig hoeft te zijn.

 3. 30 november 2013 / 10:34

  Oh, ik zie dat precies wel zitten.. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn?? :)
  Ik ga het ook proberen!
  Eefje

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2013 / 11:56

   Haha dat dacht ik ook! Let’s go girls!!

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2013 / 16:08

   Heel veel succes Eefje, ik ben benieuwd hoe het jou afgaat!

 4. Joyce
  30 november 2013 / 12:04

  Ik doe mee! Een beetje extra beweging om die pepernootjes en kerstkransjes te verzetten!

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2013 / 16:08

   That’s the spirit! Succes Joyce!

 5. 30 november 2013 / 15:34

  Ik doe mee met de plank challenge! Mijn langste is tot nu toe 1min, haha. Dat kan beter toch?!

 6. Loes
  30 november 2013 / 16:58

  Ja ik doe ook mee! Kan je niet beloven dat ik er elke dag zin in heb, maar ik zal t proberen!

  • Tedje
   Auteur
   30 november 2013 / 17:20

   Let’s do this sister!! Ik heb vandaag al dag 3 gedaan. Is iedere dag nog geen vijf minuten. Moet lukken toch? :)

 7. 30 november 2013 / 17:57

  Veel succes, gaat zeker lukken! Ik doe altijd blogilates en de squats is geen probleem, maar planken… Haha dat ga ik denk ik nooit echt lang volhouden! Ik doe het wel met mijn armen gestrekt, ik ga het eens proberen zoals op de foto :)

 8. 30 november 2013 / 19:24

  Wat leuk dat je dit gaat doen. Ik heb de squat challenge afgelopen voorjaar gedaan. Wel helemaal tot het einde gedaan, maar zwaar was ie zeker!

 9. 2 december 2013 / 22:42

  Aah zo leuk deze challenges! Ik wou er ook eentje gaan doen, maar toen ging het lichamelijk weer even wat minder. Gauw oppakken binnenkort. Worden we gewoon bikini-proof al in de winter whoop whoop ;)

 10. mirte
  3 december 2013 / 18:24

  Ik heb de squat challenge aan het begin van het jaar gedaan, maar kreeg zoveel spieren in mn kont dat mn broeken niet meer goed pasten haha.

  • Tedje
   Auteur
   3 december 2013 / 18:36

   Hahaha dat moet je ook niet hebben!

 11. 3 december 2013 / 23:34

  Oh, dit lijkt me wel een leuke challenge! Ik denk dat ik doe van je ga overnemen als je dat ok vindt?!
  Het lijkt me leuk om te doen en als ik het online zet ‘moet’ ik ook echt :D

 12. 18 december 2013 / 18:42

  Squaten vond ik ook nog wel leuk om te doen, maar na twee weken kreeg ik echt last van mijn knieën en rug. Misschien deed ik dan iets verkeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *