Stash: lange kettingen

Stash: lange kettingen

Ik ben gek op lange kettingen. Je kunt ze eigenlijk altijd dragen en eindeloos mee combineren. Ik heb er ook een aantal in mijn bezit en die wil ik graag vandaag aan jullie laten zien! Klik gauw verder!

Ja, ook ik heb een uilenketting. Een tijdje geleden waren ze helemaal hot en ik besloot er een aan te schaffen. Ik heb hem voor, ik geloof, 5 euro inclusief verzendkosten op Marktplaats gekocht. Ik vind de ketting nog steeds leuk en ik draag hem met plezier! You know what they say about owls: they are wise!  Het enige nadeel is dat er aan het einde van de dag een lichte zwarte streep in je nek zit omdat de ketting afgeeft. Goed afwassen dus nadat je de ketting hebt gedragen!

Dit is mijn Mi Moneda ketting. Mooi ‘issie hè? Ik vind hem heel speciaal, ik heb hem van mijn moeder gekregen voor mijn 18e verjaardag. Ik vind de ketting zelf heel leuk, er zitten kleine bolletjes aan. Ook de kleur van de ring vind ik erg mooi, het is een bronzen kleur. Ik heb 2 munten om erin te doen: eentje met een goud hart erop en een munt met ‘La Dolce Vita‘ (Het mooie leven) en aan de andere kant staat ‘Veni Vidi Vici‘ (Kwam, zag, overwon).

Dit zijn twee kettinkjes van het merk Maison Scotch. Deze kan je niet los kopen, maar die zitten bij kleding! Leuk hè? Ik heb een ketting met de Eiffeltoren eraan, en ik heb een ketting met een klein envelopje eraan. Er zit ook echt een briefje in. So cute!

Deze ketting heb ik al een hele tijd. Het is een kralenketting met afwisselend witte en ’troebele’ kralen. Aan de onderkant van de ketting zie je een hartje en een donkerrood zeepaardje. Cute! Ik draag deze ketting vaak in combinatie met grijze of zwarte kleding.

Deze prachtige zilveren ketting heb ik van mijn vriendje gekregen voor mijn 18e verjaardag. Ik vind hem zo mooi en speciaal! Het is niet zo’n rond hartje, maar een beetje puntig. Dat vind ik leuk! Ook hangt er een trosje aan voor een leuk effect. ♥

Als laatste heb ik een ketting met een leren touwtje eraan. Aan de onderkant hangen verschillende voorwerpen: een veertje, een sleutel, sleutelgat, een klein wekkertje en een pump. Leuk! Ik weet niet waar deze ketting van is eigenlijk…

Hebben jullie ook lange kettingen? Wat vinden jullie ervan? 

Liefs van Tedje

Volg:

12 Reacties

 1. 22 oktober 2011 / 12:19

  Je hebt zulke leuke kettingen. Echt mijn smaak ook. Ik heb ook zulke kettingen.
  Liefs,xxx

 2. 22 oktober 2011 / 16:17

  Wat een prachtige kettingen, vooral die van Mi Moneda!

 3. 23 oktober 2011 / 13:45

  Ik hou echt van lange kettingen! Ik heb er zelf een stuk of 3 en draag ze vrij vaak. Leuke kettingen heb je! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *