#Stayfitchallenge – doe jij mee?

 photo IMG_2814.jpg

Ik ben de laatste tijd weer lekker fanatiek aan het sporten. Zumba, functional fitness en ik ben ook nog steeds de butt challenge aan het doen. Aan hardlopen ben ik nog niet toegekomen, maar dat ga ik zeker weer oppakken als het weer wat beter weer wordt. Mijn lieve blogcollega en inmiddels goede vriendin Lizzy is ook echt super goed bezig met sporten. Daarom bedachten we samen iets leuks, namelijk de #stayfitchallenge

Vanaf maandag 23 februari gaan we een week lang iedereen besmetten met healthy en sporty foto’s op Instagram. Iedere dag staat er een ander onderwerp centraal. Zeven dagen lang gaan we iedere dag op onze Instagram accounts allerlei foto’s plaatsen die te maken hebben met sporten en gezond eten.

Wil jij ook meedoen aan de #stayfitchallenge? Volg Lizzy en mij dan op Instagram *klik en klik* en maak gebruik van de hashtag #stayfitchallenge zodat wij kunnen zien wie er allemaal mee doen, dat zouden we super leuk vinden!

Doe jij mee met de #stayfitchallenge? Spread the word!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 20 februari 2015 / 06:30

  Oh tof hier wil ik wel aan meedoen merk dat ik na carnaval toch uit het gezonde ritme ben dus wat extra motivatie kan ik wel gebruiken

 2. 20 februari 2015 / 09:04

  Ik kan wat motivatie wel gebruiken. &ga daarom echt mijn best doen om volgende week mee te doen!

 3. 20 februari 2015 / 09:45

  Wat een leuke challenge, ik zal mijn best gaan doen om mee te doen :)

 4. 20 februari 2015 / 11:22

  Oeehw ik heb afgelopen week een post gemaakt over dat ik gauw fit moet worden om volgende maand op vakantie te gaan, dus ik ga hier wel aan mee doen! Extra motivatie kan nooit kwaad!

 5. 20 februari 2015 / 12:34

  Wohooo wat een heerlijk idee, superleuk om te gaan doen! Op naar een healthy lifestyle!

 6. 21 februari 2015 / 23:02

  Je bent goed bezig zeg als ik het zo lees! Zumba vond ik overigens altijd ook erg leuk! Ik moet misschien ook maar zo’n challenge doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *