#stayfitchallenge – het overzicht

 photo stayfitchallenge1.jpg

Als jullie me op Instagram volgen, hebben jullie de afgelopen week iedere dag een sporty of een healthy foto voorbij zien komen. Samen met Lizzy en Merel van Best Fit Friends organiseerde ik namelijk de #stayfitchallenge op Instagram.

Maandag trapten we de week af met een workout outfit. Ik vind mijn tight van Nike nog steeds super fijn in combinatie met een sport bh van Nike en een sport hemdje van H&M. En niet te vergeten: mijn nieuwe Nike Free’s natuurlijk!

De tweede dag stond in het teken van een healthy snack. Ik ben de laatste tijd verknocht aan avocado’s, dus voor mij was het niet moeilijk welke foto ik ging plaatsen.

Just do it is mijn favoriete quote op motivation gebied. Daarom zette ik hem ook op een van de posters die ik in samenwerking met House of Lou maakte.

Woensdag had ik een workout met Lizzy gedaan en donderdag was ik pas laat thuis van kantoor, dus het kwam er niet meer van om te sporten. Ik plaatste een foto uit het archief, haha!

Altijd zo lekker: versgeperste jus d’orange!

Als ik thuis sport zijn dit mijn sport essentials: een yogamatje, gewichtjes, een dynaband (daar kun je echt heel veel oefeningen mee doen!) en een bidon met water. En mijn Nikes natuurlijk!

Zondag was het alweer de laatste dag van de #stayfitchallenge. Ik plaatste een foto uit de oude doos: mijn eerste hardloopwedstrijd! Ik heb al maanden niet meer hardgelopen en daar baal ik echt van! Ik ga weer beginnen. Dat is mijn goal! En een strakkere buik, zodat ik happy in bikini kan verschijnen deze zomer.

 photo stayfitchallenge.jpg

En wauw, wat hebben er veel van jullie meegedaan! Zo ontzettend leuk om jullie sportfoto’s op Instagram te zien! Dit is nog maar een greep van alle foto’s die zijn geplaatst met de hashtag #stayfitchallenge. Super goed bezig meiden! Nu de challenge afgelopen is, betekent het natuurlijk niet dat we op onze luie kont blijven zitten. Ik ga deze week weer lekker sporten en misschien ga ik wel hardlopen…. ;)

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 2 maart 2015 / 07:43

  Wat leuk, zo’n overzicht! Vooral het einde van alle mensen die mee hebben gedaan is heel leuk om te zien.

 2. 2 maart 2015 / 07:59

  Waaauw zo leuk om je overzicht te zien en te gekke foto’s heb je geplaatst, heel motiverend!

 3. Daria
  2 maart 2015 / 08:46

  Ik vond het heel leuk om mee te doen! Kom er net achter dat ik die van gisteren vergeten ben dus dat ga ik vandaag nog even inhalen :)

  • Tedje
   Auteur
   2 maart 2015 / 11:53

   Super leuk dat je mee hebt gedaan, Daria! Dankjewel!

 4. 2 maart 2015 / 10:03

  Wat een heerlijk overzicht met al die motiverende foto’s! <3

 5. 2 maart 2015 / 10:54

  Ik heb ook (gedeeltelijk) meegedaan, alleen is mijn instagram account privé, dus helaas zijn de foto’s dan niet zichtbaar bij de hashtags! Ik vond het een heerlijke challenge!

  • Tedje
   Auteur
   2 maart 2015 / 11:52

   Ooh ik heb jouw foto’s inderdaad niet voorbij zien komen Veerle! Jammer, maar wel super leuk dat je mee hebt gedaan!

 6. 2 maart 2015 / 13:11

  Ah wat leuk dat er zoveel meiden hebben meegedaan! Ik ga deze week ook weer beginnen met hardlopen, vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *