Steel de show met je nieuwe kapsel

 

Een nieuw kleurtje in je haar geeft je een hele andere look. Ik heb zelf mijn haar nog nooit geverfd, omdat ik tevreden ben over mijn eigen haarkleur. Toch heb ik afgelopen zomer zitten kwijlen bij de ombré trend. Ik heb kort haar, dus bij mezelf gaat dat helaas moeilijk. Vandaag tips op het gebied van haarkleuringen, opvallende en natuurlijke. 

Sombré kleuring
De sombré kleuring gaan we dit jaar weer veel terug zien als haartrend. Het is een iets meer sombere variant van de ombré trend. Ken je hem nog? Bij een ombré wordt je haar aan de onderzijde in een iets lichtere kleur dan je eigen haarkleur geverfd. Maar wel zo natuurlijk mogelijk. Hierbij lijkt het een beetje alsof je haar door de zon gekleurd is, en het weer is uitgegroeid. Bij sombré kleuringen zijn de overgangen iets minder opvallend, waardoor het resultaat er nog natuurlijker uit ziet. Het is wel aan te raden om dit door een kapper te laten doen, want er zijn meerdere technieken en kleurtinten nodig voor zo’n kleuring. Dat doe je niet zo makkelijk zelf in je badkamer. Zoek je een nieuwe look, maar wil je niet te veel opvallen? Ga dan voor deze trend!

 

Felle kleurtjes
De fellere kleuren zien we ook steeds vaker langskomen. Denk hierbij aan opvallende kleuren zoals rood, blauw, roze, groen, wit of grijs. Lastig om te onderhouden, maar ze staan wel erg leuk. Je kunt deze felle kleuren geweldig combineren met accessoires of matchende make-up. Denk er wel aan dat je je haar eerst moet ontkleuren voordat je zo’n felle kleur aan kunt brengen. Dit kan tot een geïrriteerde hoofdhuid leiden. Zorg er daarom voor dat je de goede middelen op het gebied van haarverzorging tot je beschikking hebt, zodat je haar en hoofdhuid in topconditie blijven. Je kunt ook op zoek gaan naar een minder agressieve kleuring of spoeling. Heb je een dikke bos haar en vind je het leuk om daarmee op te vallen? Ga dan voor een felle kleur, en je loopt er super trendy bij.

Ultieme match met je nieuwe kapsel
Het leuke aan zulke opvallende kleurtjes is dat je ze geweldig kunt matchen. Je kunt je kapsel natuurlijk afstemmen met je make-up, maar denk ook eens aan bijpassende kleding en accessoires. Draag bijvoorbeeld kleding in zachte kleurtinten bij je subtiel gekleurde haar, of koop fel gekleurde accessoires voor bij je opvallende nieuwe kapsel. Kijk bijvoorbeeld eens bij de iPhone accessoires of de mooie Samsung Galaxy Fame accessoires! En wil je van je nieuwe iPad een goed beschermd fashion item maken? Steek hem dan in een trendy iPad 3 hoes. Zo heb je een goed verzorgde outfit die perfect past bij je nieuwe gekleurde kapsel.

Psssst! Zo’n ombré look doet het ook heel leuk met een felle kleur aan de onderzijde. Dat staat je erg stoer! Combineer de leukste kleuren en ontdek welke look het beste bij jou staat.

In samenwerking met N. Janssen

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 27 februari 2014 / 14:28

  Ik vind ombre haar super mooi, wil wel een keer een apart kleurtje aan de onderkant van minnaar!

 2. 27 februari 2014 / 14:48

  Ik vind deze haar trends echt te gek. Heb zelf vorig jaar brandweer rood in mijn haar gehad.

 3. Lisanne
  27 februari 2014 / 15:48

  Vorige week mijn haar paars geverft. Hehe ^^

 4. 27 februari 2014 / 18:34

  Gaaf zeg! Ik vind felle kleurtjes ook wel leuk in mn haar, maar ik doe het niet omdat ik een onderwijsopleiding volg.

 5. Laura
  27 februari 2014 / 23:15

  Jaaaa, laatste tijd verf ik m’n haar wel eens. Heb ik november ombre haar zelf geverfd dat was wel erg mooi! Maar m’n haar is wel een stuk moelijker doorkambaar terwijl ik mijn haar goed verzorg… But i don’t care hahaha! Binnenkort ga ik denk ik weer ombre doen ;) Liefs x

 6. 27 februari 2014 / 23:51

  Oehh die foto met het gekleurde vlechtje vind ik super leuk! Ik heb een natuurlijke overloop in mijn haar dus hoef het niet te verven om met de trend mee te doen hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *