Stel je vraag aan visagist Sienna #2

Een hele tijd terug ben ik opgemaakt door visagiste Sienna (klik hier voor het verslag) en ik gaf jullie toen ook de mogelijkheid om al je beautyvragen te stellen aan haar. Nu kreeg ik afgelopen week een mailtje met een beautygerichte vraag erin, en toen dacht ik: hey, laat ik Sienna weer vragen of ze weer antwoord wil geven op jullie brandende vragen!

Dus vandaag een artikel waarin jullie weer de mogelijkheid krijgen om jullie beautyvragen te stellen aan Sienna. Ze vond het de vorige keer hartstikke leuk om te doen en ze staat te popelen om jullie vragen weer te beantwoorden.

Schaam je niet voor je vragen. In de journalistiek leren wij: geen enkele vraag is dom! Stel je vragen in de comments of mail ze naar info@teddlicious.nl

Liefs van Tedje

Volg:

5 Reacties

 1. 31 augustus 2012 / 07:25

  Wat leuk dat ze dat wil doen! Ik heballeen geen brandende vraag. Jammer!

 2. 31 augustus 2012 / 14:01

  Leuk meid!

  Welk product kun je het beste gebruiken voor je wenkbrauwen voor een natuurlijk effect. Vaak zie ik wenkbrauwen die heel dik zijn aangezet of de kleur valt gewoon meteen op. Ik wil gewoon natuurlijke wenkbrauwen die wel mooi zitten, maar niet dat je denk… ‘wenkbrauwen waar ga je met die vrouw naar toe’.? ;-)

 3. 31 augustus 2012 / 16:10

  Wat leuk zeg! Lief dat ze dat wil doen voor ons:) Welk product je het beste kunt gebruiken voor wallen onder je ogen, bepaalde crèmes, speciale foundations?

 4. Me
  31 augustus 2012 / 19:06

  Het lukt mij nooit om met mascara niet mijn oogleden onder te smeren….zijn er truukjes voor om dit tegen te gaan of ben ik gewoon onhandig en ben ik voor eeuwig gedoemd om de boel na het mascara opdoen na te gaan met een wattenstaafje?

 5. Lynn
  4 september 2012 / 12:16

  Hoe krijg je een mooie teint en een egaal gezicht zonder al te veel poeder en foundation te gebruiken? Beter foundation/poeder, met vingers/met kwast enz?

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *