Stel je vraag aan visagist Sienna

Hi iedereen! Ik heb een hele leuke mogelijkheid voor jullie, jullie kunnen vragen stellen aan visagist in opleiding Sienna. Hoe leuk is dat? Wil je meer weten over Sienna en wil je weten hoe je vragen kunt stellen? Klik dan verder.

”Mijn naam is Sienna Willems, ben 19 jaar (bijna 20) en woon in Maastricht. Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in mooie dingen, of dat nou een etalage, accessoires zoals kunstobjecten of sieraden, make-up of mode was. Nadat ik de havo heb afgerond, was voor mij nog niet helemaal duidelijk welke opleiding ik zou gaan volgen. Ik heb toen één jaar een time out gepakt en ben opnieuw opendagen gaan bezoeken. Ondertussen werk ik bij Douglas en ben ik begonnen aan iets dat ik altijd leuk heb gevonden en waar ik me erg voor interesseer, namelijk visagie.

Om ook eens te ervaren hoe het is om een opleiding in een grote stad te volgen, andere mensen te ontmoeten en vooral omdat deze opleiding zo goed aangeschreven staat, heb ik ervoor gekozen om de visagie opleiding aan de make-up school van Mieke Petiet in Amsterdam te volgen. Sinds september reis ik iedere dinsdag naar Amsterdam voor deze opleiding. Deze visagie opleiding zie ik als een start van mijn ontwikkeling op beauty gebied. De open dagen, die ik vanaf nu weer ga bezoeken, moeten meer duidelijkheid geven over de richtingen waarin ik mij wil ontwikkelen en de daarbij horende vervolg opleidingen.”

Heb jij brandende beauty vragen zoals: ‘Waarom blijft mijn oogschaduw nooit goed zitten?’ of wil je graag tips over hoe je het best je blush aan kunt brengen? Stel je vraag (of vragen) in de comments of mail ze naar teddlicious@hotmail.nl. De leukste en origineelste vragen zal Sienna beantwoorden voor jullie. Deze zet ik dan in een apart artikeltje!

Liefs van Tedje
Follow me on Bloglovin’  

Volg:

12 Reacties

 1. 3 maart 2012 / 10:25

  ik zou graag willen weten hoe ik blush aanbreng en hoe hij dan ook goed en mooi blijft zitten (:

  • 3 maart 2012 / 12:14

   Wat een goede vraag! Ik ga een apart artikeltje maken met alle vragen en antwoorden!

 2. nadine
  3 maart 2012 / 11:14

  Heey meiden wat een super leuk idee!!

 3. 3 maart 2012 / 12:32

  Wat een leuk idee. Ik wou graag weten hoe het zit met shapen en wat houd het in?
  Liefs, xx

 4. 3 maart 2012 / 18:14

  Ik heb een lichte huid hoe kan je het best foundation aanbrengen (ook in een lichte kleur), en past er beter bronzer of blush bij? En bronzer: beter op je jukbeenderen of eronder om ze te liften?

 5. 4 maart 2012 / 21:08

  Leuk Tedje, dat je ons de kans geeft om dit eens te vragen.
  Ik ben dan ook wel bblogger, maar toch heb ik een vraagje :

  ik heb namelijk van mezelf rode wangen.
  Niet heel erg, maar ook niet zo mooi vind ik, want ze komen door mijn foundation heen. Ik ben dan ook gek van blush en shimmerpowder, dus zet ik mijn jukbeenderen graag aan met een mooie blush.
  Maar wanneer dan mijn rode kaken als rode plekken terugkomen vind ik zit niet zo aangenaam, ik heb al geprobeerd ze met concealer te camoufleren, maar na een paar uur zijn ze daar weer.
  Bestaan hier bepaalde trukjes voor?

  Liefs ,
  Evelyne Colourblogs

 6. 5 maart 2012 / 20:47

  Echt een super leuk en origineel idee!!! :) Woooow echt een leuke post :p

  Ik heb een vraagje; Hoe kan je het best je kwasten/borsteltjes schoonmaken. Ik heb een speciale brush cleanser maar naar mijn mening komt er niet genoeg van af (vooral als er wat glitter op zit) Hulp aub? :p

  Nogmaals, echt een leuk en origineel idee :)

  xxx ProjectBeautyFashion

 7. Frederique
  7 september 2012 / 14:45

  Hey,
  Ik had een vraagje:
  Ik zit op het Clz in Zeist en zit in de 2de klas, Volgend jaar mag ik 3 vakken laten vallen.
  Ik wil Visagist worden maar ik weet niet welke vakken ik nodig heb om visagist te worden.
  Weet u welke vakken ik kan laten vallen? of moet hebben om visagist te worden?
  xxFrederique Schoots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *